2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
biri göbüşmü dedi son 1,5 haftada 5 ayda büyütemediğim göbeğimi kocaman yaptım -ciko-ciko
bu arada çok sık gelemiyorum haftaya malum aöf sınavları var benimde bu dersleri geçip şu diplomayı almam şart büte kalmaya hiç niyetim yok faceteki arkadaşlarla daha sık görüşüyoruz buraya hiç gelemiyorum hepinizi çoook özledimmmm

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
biri göbüşmü dedi son 1,5 haftada 5 ayda büyütemediğim göbeğimi kocaman yaptım -ciko-ciko
bu arada çok sık gelemiyorum haftaya malum aöf sınavları var benimde bu dersleri geçip şu diplomayı almam şart büte kalmaya hiç niyetim yok faceteki arkadaşlarla daha sık görüşüyoruz buraya hiç gelemiyorum hepinizi çoook özledimmmm
olmaz kabul etmiyoruz, face'e girdigim kadar buraya da gir haksızlık etme bizeeee. göbüş fotosu koysana sen de.
Ay ben izne çıkacam karar verdim

çık tabe, nezman ne kadarlık?

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

büte kalmamız lazım ya doğuracağız yada doğurmuş olacağız ben sana kitap tavsiye edeceğim ben bu dönem kullandım çok memnun kaldım karaca nokta atış soruları dua edecen bana

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Ayyy en büyük keyfimmm:eek:ky:
Kocaman bir kase nesquik ve bolca süt:cikolata:
Zararı yoktur bunun değil mi,gene başladım yemeye:cikolata:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
top gibi miiiiii, sen top gibi görmemişin. senin de 170 falan var heralde ya, oyle görüniyi fotodan ama?
yok gııııı 1,60 benim boyyyyyyyyyy

allah kolaylık versin tatlımmmm
sen buraya gel face ara ara takıl yada ikisi de yürüyebilirrrrrrr

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
O zaman yarasın kızıma..:lilav:

Süt konusunda aşırıya kaçacağım diye korkuyorum,bebeğimin kemikleri çok sağlam olacak anlaşılan:cokkomik:
süt sana da yararlı, sen hiç süt içmesen de bebegin senden alıyo ya zaten, sen ne kadar içersen sana faydası var aslında, ileriki donemde oluscak kemik erimelerine de faydalı baya.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
yaaa ben hangi ayın kaçında 32 haftalık olucam hesaplıyorum sonuç hep farklı çıkıyo.
doktor doğuma 6 eylül diyo..
bugün tam 24 haftalık oldum galiba ..
karıştı benim işler bi el atın yauuu :deli:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
büte kalmamız lazım ya doğuracağız yada doğurmuş olacağız ben sana kitap tavsiye edeceğim ben bu dönem kullandım çok memnun kaldım karaca nokta atış soruları dua edecen bana
çok saol tatlım bilgin için
ben direk tüm çıkmış soruları ezberledim geçen dönem noktasını atışını boşverdim hep 80 lerde notlarım çıkmış soruları ezberliyorum şu haftalardada inşallah ikimizde bitirir büte kalmayız yoksa ben sınavda doğurmayı düşünüyorum :eek:ys:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar