sen uzun boylusun ben top gibi oldum ondannnnnnnn
top gibi miiiiii, sen top gibi görmemişin. senin de 170 falan var heralde ya, oyle görüniyi fotodan ama?
sen uzun boylusun ben top gibi oldum ondannnnnnnn
top gibi miiiiii, sen top gibi görmemişin. senin de 170 falan var heralde ya, oyle görüniyi fotodan ama?
olmaz kabul etmiyoruz, face'e girdigim kadar buraya da gir haksızlık etme bizeeee. göbüş fotosu koysana sen de.biri göbüşmü dedi son 1,5 haftada 5 ayda büyütemediğim göbeğimi kocaman yaptım -ciko-ciko
bu arada çok sık gelemiyorum haftaya malum aöf sınavları var benimde bu dersleri geçip şu diplomayı almam şart büte kalmaya hiç niyetim yok faceteki arkadaşlarla daha sık görüşüyoruz buraya hiç gelemiyorum hepinizi çoook özledimmmm
Ay ben izne çıkacam karar verdim
biri göbüşmü dedi son 1,5 haftada 5 ayda büyütemediğim göbeğimi kocaman yaptım -ciko-ciko
bu arada çok sık gelemiyorum haftaya malum aöf sınavları var benimde bu dersleri geçip şu diplomayı almam şart büte kalmaya hiç niyetim yok faceteki arkadaşlarla daha sık görüşüyoruz buraya hiç gelemiyorum hepinizi çoook özledimmmm
yok gııııı 1,60 benim boyyyyyyyyyytop gibi miiiiii, sen top gibi görmemişin. senin de 170 falan var heralde ya, oyle görüniyi fotodan ama?biri göbüşmü dedi son 1,5 haftada 5 ayda büyütemediğim göbeğimi kocaman yaptım -ciko-ciko
allah kolaylık versin tatlımmmm
sen buraya gel face ara ara takıl yada ikisi de yürüyebilirrrrrrr
olmaz kabul etmiyoruz, face'e girdigim kadar buraya da gir haksızlık etme bizeeee. Göbüş fotosu koysana sen de.
çık tabe, nezman ne kadarlık?
Ayyy en büyük keyfimmmky:
Kocaman bir kase nesquik ve bolca süt:cikolata:
Zararı yoktur bunun değil mi,gene başladım yemeye:cikolata:
ayyy en büyük keyfimmmky:
ay ne güzel hiç durma çıkAy ben izne çıkacam karar verdim
Ayyy en büyük keyfimmmky:
yok gııııı 1,60 benim boyyyyyyyyyy
o zaman yapı uzun senin, uzun görünüyon cunkulum.
haziranda 1 hafta çıkayım diyorum ya herkes geriyor beni insanlara gıcık olmaya başladım
ben de haziran ortasında çıkıcam 1 hafta, haftasonları da girince 9 gün olcek. sonra 1.5 ay daha çalışçam ve dogum izni gelmiş olcak.
değildir hatta bence yararlıdır.
hiç sevemedim ama bolca süt diyorsun yararı vardır
ay ne güzel hiç durma çık
nesguik sade süt içemeyenler için idealmiş ama sağlıklı mı tartışılırrrrrr
süt sana da yararlı, sen hiç süt içmesen de bebegin senden alıyo ya zaten, sen ne kadar içersen sana faydası var aslında, ileriki donemde oluscak kemik erimelerine de faydalı baya.O zaman yarasın kızıma..:lilav:
Süt konusunda aşırıya kaçacağım diye korkuyorum,bebeğimin kemikleri çok sağlam olacak anlaşılan
Süte atılan toz nesquik değil canım,hani minik top top olan var ya onlardan.
o zaman yapı uzun senin, uzun görünüyon cunkulum.
ben de haziran ortasında çıkıcam 1 hafta, haftasonları da girince 9 gün olcek. sonra 1.5 ay daha çalışçam ve dogum izni gelmiş olcak.
yok kız ufak tefek biriyim işte işlevim büyük dermişim
ay tatil süper geliyor kulağıma
çok saol tatlım bilgin içinbüte kalmamız lazım ya doğuracağız yada doğurmuş olacağız ben sana kitap tavsiye edeceğim ben bu dönem kullandım çok memnun kaldım karaca nokta atış soruları dua edecen bana