biz iyiyiz canım sen nasılsın bakalım?
valla ben iyiydim işe gelmeden önce ama şuan çok stresli ortam ben de çıldırmak üzereyim
biz iyiyiz canım sen nasılsın bakalım?
Teşekkür ederim kızlar,malesef yapacak bir şey yok hamileliğin cilvelerine
katlanmak zorundayız.
Birde benim bu çocuk çok yaramaz hiç durmuyor sürekli vuruyor hareket ediyor.
Ben kızımda son ayda çok bariz hissediyordum,bu kadar hareketli değildi
valla ben iyiydim işe gelmeden önce ama şuan çok stresli ortam ben de çıldırmak üzereyim
Verdi ve çok rahattım 3-4 gün huzur içindeydim.
Pazar günü akşam yatağa yattım tam uyuyorum kendi kusmuğumla boğulurken uyandım lavaboya koştum bir yandan böğürüyorum bir yandan altım şırıl,şırıl akıyor
miğdem yemeği hazmedememiş neyse bu sabaha kadar devam etti
En son banyoya oturup ağladım eşimde bana bakıyor şaşkın,şaşkın işe gitme rezil olursun dedi kusarken altına yaparsan :sinifsinif:
Tam bir rezillik :uzgun:
kadınlar kakam var sanıyomuş çıkarmaya çalışıyolarmış bazısı çocukla beraber çıkartıyomuş bazısı öyle zorlarken çocuğu çıkartıyomuş ıkınamayan kadınlara böyle yap diyolar galiba
Verdi ve çok rahattım 3-4 gün huzur içindeydim.
Pazar günü akşam yatağa yattım tam uyuyorum kendi kusmuğumla boğulurken uyandım lavaboya koştum bir yandan böğürüyorum bir yandan altım şırıl,şırıl akıyor
miğdem yemeği hazmedememiş neyse bu sabaha kadar devam etti
En son banyoya oturup ağladım eşimde bana bakıyor şaşkın,şaşkın işe gitme rezil olursun dedi kusarken altına yaparsan :sinifsinif:
Tam bir rezillik :uzgun:
geçmiş olsun canım.üzülme yalnız diilsin ben her sabah çekiyorum o işkenceyi.sabah aç karnına kusmak kadar iğrenç bişey yookkkk.ben direkt klozete oturuyorummm.üstten alttan arkadan nerden ne gelirse.ıyyyy.kendimden bile tiksiniyorum o zman valla.artık bitsin istiyorum şu durummmm:sinifsinif:
doktorlar tiksinmiyolarmı yaaa, düşünsene oraya yapıyosun pis pis kokar)
evet o gun ben de senden cevap bekledim ama gelmeiynce sıkıldım ben de çıktım.Hay Allah yaa Serapçım geçmiş olsun üzüldüm :uzgun:
Hepinize günaydın güzel anneler ve lokum bebişleriii özledim hepinizii gündüzleri hep işlerim vardı bu aradalar pek giremedim.Sıcaklar bastırmadan Orkanın eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum pazar günü odası boyanıcak haftaya da yerleşicek inşallah..Herşey bitti diyebilicem çok mutluyum. Bugün bordur bakmaya gidicem insallah istediğim gibi bişi bulurum..Sizler nasılsınız ne var ne yok? Cess özleştik geçen gün ben girdim baktım kimse cvp vermedi çıktım sonra sen yazmışsın geçmişi okurken gördüm canım..Urlaya gitmişsiniz çok kıskandım..Yarı İzmirliyim ben çocukluğum Urlada çeşmede seferihisarda geçti benim
hayrola canım, neyin stresi varki, senle alakalı degildir insallah. senle alakalı olsa bile olsun ya boşver.
kız cess öyle diil kakanı yap demiyolaarrrr.ahah.kakan gelmiş gibi hissediyomusun diyolar.çünkü çocuk artık tam aşağıda kapıda olmuş oluyo o zaman ve makata baskı yapıyo.ondan soruyolar.
serapta sanırım normal doğumdu.o da anlatsın biraz)
-rgulu
kız cess öyle diil kakanı yap demiyolaarrrr.ahah.kakan gelmiş gibi hissediyomusun diyolar.çünkü çocuk artık tam aşağıda kapıda olmuş oluyo o zaman ve makata baskı yapıyo.ondan soruyolar.
serapta sanırım normal doğumdu.o da anlatsın biraz)
-rgulu
ya bizim işyeri çok gıcık bi odada hep birlikte çalışıyoruz, patron, müdür, sekreter. tabii müdür stres yapınca başlıyo herşeye bağırmaya, sürekli birilerini azarlıyo tabii sen de ister istemez gerliyosun
diyolar canım ebeler bağırıyor yap kakanı yap diye şahit oldum ondan söyledim her kadına söylemiyolardır tabi
zaten lavman mı ne diyolardı ona yani ilaç koyuyo hemşireler.siz hastaneye ilk gittiğinizde yani.sonra bişi varsa içinizde yavaş yavaş çıkartıyosunuz.eğer bi şey yememişseniz zaten temiz bi doğum olur.
bana ilaç koymuşlardı.ama ben zaten hiç bişey yememiştim.yiyememiştim ccanım istememişti.doğumda da yaptım mı bilmiyorum valla.:zonk:
zaten lavman mı ne diyolardı ona yani ilaç koyuyo hemşireler.siz hastaneye ilk gittiğinizde yani.sonra bişi varsa içinizde yavaş yavaş çıkartıyosunuz.eğer bi şey yememişseniz zaten temiz bi doğum olur.
bana ilaç koymuşlardı.ama ben zaten hiç bişey yememiştim.yiyememiştim ccanım istememişti.doğumda da yaptım mı bilmiyorum valla.:zonk:
diyolar canım ebeler bağırıyor yap kakanı yap diye şahit oldum ondan söyledim her kadına söylemiyolardır tabi
lavman yapıyolar işte dogum oncesi oyle bi durum olmasın diye canım.
evet o gun ben de senden cevap bekledim ama gelmeiynce sıkıldım ben de çıktım.
baya kolayladın sen de oda işlerini. ben de haftasonu perde işini hallettim. perşembe günü takıcaklar. bir tek odada halı eksik kaldı. bir de kıyafet almam lazım. ama acele etmöiyorum. haftasonları yavaş yavaş halletcem onları.
Neyse canım sen izmire gel ben götürürüm seni UrlaYa.çok güzeldi haftasonu orası vallai yaz gibi kıpır kıpır.