2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Teşekkür ederim kızlar,malesef yapacak bir şey yok hamileliğin cilvelerine
katlanmak zorundayız.
Birde benim bu çocuk çok yaramaz hiç durmuyor sürekli vuruyor hareket ediyor.
Ben kızımda son ayda çok bariz hissediyordum,bu kadar hareketli değildi

dün benim de karnımda resmen meksika dalgaları oluştu Elmacım. eşim bile gördü de çok şaşkın bi ifade oldu yüzünde. ben hep ona göstermeye çalışıyodum, başka şeylerle ilgilenip bakmıyodu. dün oyle gorunce karnımı bi garip oldu adam.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
Verdi ve çok rahattım 3-4 gün huzur içindeydim.
Pazar günü akşam yatağa yattım tam uyuyorum kendi kusmuğumla boğulurken uyandım lavaboya koştum bir yandan böğürüyorum bir yandan altım şırıl,şırıl akıyor
miğdem yemeği hazmedememiş neyse bu sabaha kadar devam etti
En son banyoya oturup ağladım eşimde bana bakıyor şaşkın,şaşkın işe gitme rezil olursun dedi kusarken altına yaparsan :sinifsinif:
Tam bir rezillik :uzgun:

geçmiş olsun canım.üzülme yalnız diilsin ben her sabah çekiyorum o işkenceyi.sabah aç karnına kusmak kadar iğrenç bişey yookkkk.ben direkt klozete oturuyorummm.üstten alttan arkadan nerden ne gelirse.ıyyyy.kendimden bile tiksiniyorum o zman valla.artık bitsin istiyorum şu durummmm:sinifsinif:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
Verdi ve çok rahattım 3-4 gün huzur içindeydim.
Pazar günü akşam yatağa yattım tam uyuyorum kendi kusmuğumla boğulurken uyandım lavaboya koştum bir yandan böğürüyorum bir yandan altım şırıl,şırıl akıyor
miğdem yemeği hazmedememiş neyse bu sabaha kadar devam etti
En son banyoya oturup ağladım eşimde bana bakıyor şaşkın,şaşkın işe gitme rezil olursun dedi kusarken altına yaparsan :sinifsinif:
Tam bir rezillik :uzgun:

Hay Allah yaa Serapçım geçmiş olsun üzüldüm :uzgun:

Hepinize günaydın güzel anneler ve lokum bebişleriii özledim hepinizii gündüzleri hep işlerim vardı bu aradalar pek giremedim.Sıcaklar bastırmadan Orkanın eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum pazar günü odası boyanıcak haftaya da yerleşicek inşallah..Herşey bitti diyebilicem çok mutluyum. Bugün bordur bakmaya gidicem insallah istediğim gibi bişi bulurum..Sizler nasılsınız ne var ne yok? Cess özleştik geçen gün ben girdim baktım kimse cvp vermedi çıktım sonra sen yazmışsın geçmişi okurken gördüm canım..Urlaya gitmişsiniz çok kıskandım..Yarı İzmirliyim ben çocukluğum Urlada çeşmede seferihisarda geçti benim :findik:

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
geçmiş olsun canım.üzülme yalnız diilsin ben her sabah çekiyorum o işkenceyi.sabah aç karnına kusmak kadar iğrenç bişey yookkkk.ben direkt klozete oturuyorummm.üstten alttan arkadan nerden ne gelirse.ıyyyy.kendimden bile tiksiniyorum o zman valla.artık bitsin istiyorum şu durummmm:sinifsinif:

Offf arkadaşım çok üzgünüm demek yalnız değilim,aslında ben ilacımı kullandığımdan beri bu şikayetim bitmişti fakat ya üşüttüm yada yediğim birşey dokundu.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
kız cess öyle diil kakanı yap demiyolaarrrr.ahahahah.kakan gelmiş gibi hissediyomusun diyolar.çünkü çocuk artık tam aşağıda kapıda olmuş oluyo o zaman ve makata baskı yapıyo.ondan soruyolar.

serapta sanırım normal doğumdu.o da anlatsın biraz :))
-rgulu

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
doktorlar tiksinmiyolarmı yaaa, düşünsene oraya yapıyosun pis pis kokar :))

lavman yapıyolar işte dogum oncesi oyle bi durum olmasın diye canım.

Hay Allah yaa Serapçım geçmiş olsun üzüldüm :uzgun:

Hepinize günaydın güzel anneler ve lokum bebişleriii özledim hepinizii gündüzleri hep işlerim vardı bu aradalar pek giremedim.Sıcaklar bastırmadan Orkanın eksiklerini tamamlamaya çalışıyorum pazar günü odası boyanıcak haftaya da yerleşicek inşallah..Herşey bitti diyebilicem çok mutluyum. Bugün bordur bakmaya gidicem insallah istediğim gibi bişi bulurum..Sizler nasılsınız ne var ne yok? Cess özleştik geçen gün ben girdim baktım kimse cvp vermedi çıktım sonra sen yazmışsın geçmişi okurken gördüm canım..Urlaya gitmişsiniz çok kıskandım..Yarı İzmirliyim ben çocukluğum Urlada çeşmede seferihisarda geçti benim :findik:
evet o gun ben de senden cevap bekledim ama gelmeiynce sıkıldım ben de çıktım.
baya kolayladın sen de oda işlerini. ben de haftasonu perde işini hallettim. perşembe günü takıcaklar. bir tek odada halı eksik kaldı. bir de kıyafet almam lazım. ama acele etmöiyorum. haftasonları yavaş yavaş halletcem onları.
Neyse canım sen izmire gel ben götürürüm seni UrlaYa.çok güzeldi haftasonu orası vallai yaz gibi kıpır kıpır.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
hayrola canım, neyin stresi varki, senle alakalı degildir insallah. senle alakalı olsa bile olsun ya boşver.

ya bizim işyeri çok gıcık bi odada hep birlikte çalışıyoruz, patron, müdür, sekreter. tabii müdür stres yapınca başlıyo herşeye bağırmaya, sürekli birilerini azarlıyo tabii sen de ister istemez gerliyosun

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kız cess öyle diil kakanı yap demiyolaarrrr.ahahahah.kakan gelmiş gibi hissediyomusun diyolar.çünkü çocuk artık tam aşağıda kapıda olmuş oluyo o zaman ve makata baskı yapıyo.ondan soruyolar.

-rgulu

biliyorum biliyorum canım, o kadar ço okudum ki normal dogumla iligi, bi dogurmadigim kaldi sadece bilgi olarak. yoksa napilir nasil hissedilir hepsini biliyorum, sancinin siddetini bilmiyorum o kadar, onu da gorucez insallah zamani geldiginde. Serap anlatti canim, normal dogummus,

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

-rgulu

diyolar canım ebeler bağırıyor yap kakanı yap diye şahit oldum ondan söyledim her kadına söylemiyolardır tabi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ya bizim işyeri çok gıcık bi odada hep birlikte çalışıyoruz, patron, müdür, sekreter. tabii müdür stres yapınca başlıyo herşeye bağırmaya, sürekli birilerini azarlıyo tabii sen de ister istemez gerliyosun

Haaaa anladım canım, boşver gerilme dicem ama adamda nası bi elektrik varsa etkilenmemek mümkün degil heralde. rahat olmaya başka şelerle ilgilenmeye çalış.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
herkeze merhaba bu gün çok yoğunum o yüzden anca bir girip bakıyım dedim herkez umarım iyidir bebişler nasıl iyimi

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
zaten lavman mı ne diyolardı ona yani ilaç koyuyo hemşireler.siz hastaneye ilk gittiğinizde yani.sonra bişi varsa içinizde yavaş yavaş çıkartıyosunuz.eğer bi şey yememişseniz zaten temiz bi doğum olur.

bana ilaç koymuşlardı.ama ben zaten hiç bişey yememiştim.yiyememiştim ccanım istememişti.doğumda da yaptım mı bilmiyorum valla.:zonk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
zaten lavman mı ne diyolardı ona yani ilaç koyuyo hemşireler.siz hastaneye ilk gittiğinizde yani.sonra bişi varsa içinizde yavaş yavaş çıkartıyosunuz.eğer bi şey yememişseniz zaten temiz bi doğum olur.

bana ilaç koymuşlardı.ama ben zaten hiç bişey yememiştim.yiyememiştim ccanım istememişti.doğumda da yaptım mı bilmiyorum valla.:zonk:

zaten normal dogum öncesi, lavman yapılmasa bile çoğu kadının bağırsakları bozulur, kendiliginden temizlenirmiş. ama herkeste olmuyodur heralde.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

kolaymı canım doğum yapmak olcak böyle şeyler ayıp değil sonuçta onlar ordan çıksında nolursa olsun dicez

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
diyolar canım ebeler bağırıyor yap kakanı yap diye şahit oldum ondan söyledim her kadına söylemiyolardır tabi

hee canım olabilir.doğuramayanlara söölüyolardır belki.aman bu ebelerdee bi tuhaf valla.bi dövmedikleri kalıyo.eskiden onuda yapıyolarmış.bi tane yapıştırıyolarmış valla.ama şimdi çoook değişşti sağlık sektörüü öyle bişey kalmadı sanırım:zopa:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
lavman yapıyolar işte dogum oncesi oyle bi durum olmasın diye canım.

evet o gun ben de senden cevap bekledim ama gelmeiynce sıkıldım ben de çıktım.
baya kolayladın sen de oda işlerini. ben de haftasonu perde işini hallettim. perşembe günü takıcaklar. bir tek odada halı eksik kaldı. bir de kıyafet almam lazım. ama acele etmöiyorum. haftasonları yavaş yavaş halletcem onları.
Neyse canım sen izmire gel ben götürürüm seni UrlaYa.çok güzeldi haftasonu orası vallai yaz gibi kıpır kıpır.

evet bu sitede çıkış bölümünden çıkmayınca uzun süre online görünüyoruz o da cvp yazmıyomuşuz gibi oluyor.sayfayı kapatıp çıkmak yerine çıkış bölümünden oturumu kapatmak lazım sanırım..Sen de perde işini halletmişsin süper.Ben bi stor taktırıcam güneşlik olarak ama çok acele etmiyorum zaten abimler linensteler kartela getiriyolar ben seçiyorum sonra adamlar gelip hallediyor beni yoran bi şey yok. En büyük yorgunluklar bitti şükür. boyası da olsun yavaş yavaş yerleştiricem haftaya. En son halini eklerim artık foruma..Ah İzmir burnumda tütüyor kayınvalidem de kuzenlerim de çağırıyor ama Odasını bitirmeden kıpırdayamıyorum biyere. SOnra da ben aırlaşıcam u sene İzmir hayal oldu galiba.Ama seneye Foçadayım inşallah bütün yaz :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar