2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
aaa kızlar şok olsumm asena elendi çok enteresan
ohhhh içimin yağları eridiii çoooook sevindim:sila::sila::sila:

canımm 1 ay da çok geç değil mi ya? Allah korusun ama bebeklerimiz bi sürprizle erken de gelebilir değil mi:acep: ben ce sen dünürü ikna etmeye çalış özgemm:hihi:

bende öyle diyorum kanepede yatar 1 2 gün ne olacak diyor :hihi::hihi: erkek aklı işte o kadar düşünüyor

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
babası benim kıza kumbara yapıyo kocaman kafayı bozdu kaç aydır onunla teneke kumbaraları beğenmiyo küçük diye:hihi:

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
bi parçacık destur kızlarr
biz geldiiiiikkkkkkkkkkkkk
hoşgeldiniz
eşim 1 ay önce alırız diyor :uzgun::uzgun: nasıl alacaksam bilemiyorum

özgecim oda yapacak mısın ben yapamayacağım eş durumundan:acep:

kızlar ben düşün düşün buldum sonunda beğendiğimiz oda takımının yatağını almıcaz büyüyen yatak veya beşik olanı yani. gardırop ve şifonyerini alıp baza alıcaz. park yatağımız var zaten sonra yatağa geçer gerekirse yatak koruyucu bariyer alırız yanına

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
babası benim kıza kumbara yapıyo kocaman kafayı bozdu kaç aydır onunla teneke kumbaraları beğenmiyo küçük diye:hihi:

eve geleninlenin önüne koyacakmış kumbarayı pamuk eller cebe diye ecrin için:hihi:

oooo bizim küçük kız şanslı desene babamızda pek uyanıkmış haaa:kptmya::kptmya: olsun şekerim yapın yapın iyi olur bizde yapalım oğluşa yatırım sonra vermezsiniz falan kızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar