sen hiiiiç konuşma, hayırsız seniiiiiiiiiii, kaç gündür bilgisayar donuyo diyon girmiyon. bak ne dondu ne bişi oldu makinacık. günahını almışın.gir bundan sonra valla yoksa :zopa:
bak giderim haaaaaaaaaaaaa:zopa:deliym bennnnn:zonk:
sen hiiiiç konuşma, hayırsız seniiiiiiiiiii, kaç gündür bilgisayar donuyo diyon girmiyon. bak ne dondu ne bişi oldu makinacık. günahını almışın.gir bundan sonra valla yoksa :zopa:
bu arada benim oğluşumda kıllarımı alıyor sanırım ama bir tek özel bölgede devam ediyor eskiye oranla azaldı amma
aa tesefü de yanlış yazmış aaa bişi bilmiyor bu izmirliler çok güldüm :nanik:
bak giderim haaaaaaaaaaaaa:zopa:deliym bennnnn:zonk:
kızlar benim erkek çostu ya hiç bu kadar kıpırdamamıştı sanki yer değiştirmeye çalışıyor
melis bize gel seni sonsuz bi balkona çıkartacağımmmmmmmmmmmmmmm
köye amaaaaaa(trabzondaki de fena sayılmaz denizi görüyoruz)
evet biz çiğdem deriz, domatese domat deriz, oturur kumru yeriz, yapıyom ediyom deriz. biz böyle bişiyiz işte. gavur izmiriz ya ondandır.
ama ama canım izmiriz herşeyimizzzzzzzevet biz çiğdem deriz, domatese domat deriz, oturur kumru yeriz, yapıyom ediyom deriz. biz böyle bişiyiz işte. gavur izmiriz ya ondandır.
tamam gitmeye niyetim yokAman gitme tamam, otur oturdugun yerde.
değiştirsin maşallahkızlar benim erkek çostu ya hiç bu kadar kıpırdamamıştı sanki yer değiştirmeye çalışıyor
Bu gülay nereye kaçtı ki acep?
simite gevrek derisniz bilim bernnnnnnnnnnnnn
benim adamda oralı sayılır gerçi nereli olduğu tam belli değil ama :Selanikten göçmüşler işte Gavur İzmir ya :dill::dill:
kızmıyon dimi
ama ama canım izmiriz herşeyimizzzzzzz
tamam gitmeye niyetim yok
değiştirsin maşallah
tırcılara diycemmmmmmm:zopa:dövecek beni
aynen ben de haftaya tam bacak streslerdeyimayy ne güzeeellll
buarada bende ya yarın ya çarşamba ağdaya gidicem stresten ölüorum hemde sadece tüm bacak için o bile mahvedior beni
yedigim pekmez gittigim antep duvarda resmim alemde ismim var diyo bak ünlü düşünür Nihat Doğan kişisi.
aynen ben de haftaya tam bacak streslerdeyim
bi uyuz oluyorum kiiiiiiiiiii
dövmez ben korurum seni.siper ederim gövdemi durdururum o hayasızca akını.