2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
29
Doktor bana iki hafta sonra şeker yüklemesi (50 gr) idrar tahlili ve kan sayımı yaptır dedi.
Ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi.Tarih erken mi yoksa istemeyecek mi kızlar ne dersiniz?
Bu arada benim belim,kuyruk sokumum ve kalçam 500 mt yürüdükten sonra inananılmaz ağrıyor.Hiç ayakta durmayada gelmiyor.Otobüslerde mafoluyorum resmen.Dr dedim beni bir an önce izne ayır :(

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
Geçmiş olsun meloş, erkeklerin hastalığı biizm gibide olmuyor, bünyeleri güçlü hastalıklarıda güçlü kuvvetli oluyor malesef, tez şifalar diliyorum-olmaz bir daha umarım
sol canım aynen öyle
selam kizlar.napiyorsunuz.gecmise bakamadim. bugun evdeydim.dedim ya aile hekimim beni cagirdi diye. gittim bugun.tetanoz asimi vurdular.acimadi..:acep:
kiziminda kalp sesini dinlettiler.cok komik geldi baba nedense...:nanik:
beslenme konusunda bilgilendirdiler.
bir sikintin oldugu zaman gel.eger baska doktora gider tetkik yaptirisanda.bizi ara su tetkikleri yaptirdim diye bilgilendir dediler.
ben cok memnun kaldim...
simdi gidiyim de yemek yapiyim.
bugun izin gunum ya...
bir suru is var evde....:1:
geçmiş olsun tatlım
evet canım, hem onun dogumgünü hem de beraberligimize baslamamizin 7inci yildönümü geliyor.

ay ne güzel ne güzel nice yıllar dilerim oğlunuz ve doğacaklarınızla

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Doktor bana iki hafta sonra şeker yüklemesi (50 gr) idrar tahlili ve kan sayımı yaptır dedi.
Ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi.Tarih erken mi yoksa istemeyecek mi kızlar ne dersiniz?
Bu arada benim belim,kuyruk sokumum ve kalçam 500 mt yürüdükten sonra inananılmaz ağrıyor.Hiç ayakta durmayada gelmiyor.Otobüslerde mafoluyorum resmen.Dr dedim beni bir an önce izne ayır :(

valla yorulunca benim de belim ve kaburgam çok agriyo. napçaz bilmiyorum. böyle böyle bitircez bu işi. bşka yolu yok.

2 adet erkeğin yanında çok hoş olur demi kızzz
çok uygun bi davranış olur ebet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar