amin cesim
aşkının doğumgünümü yaklaşıyor bakimmmmmmmmmm
evet canım, hem onun dogumgünü hem de beraberligimize baslamamizin 7inci yildönümü geliyor.
amin cesim
aşkının doğumgünümü yaklaşıyor bakimmmmmmmmmm
evet yaa doru diyosun ces:gul:
evet canım, hem onun dogumgünü hem de beraberligimize baslamamizin 7inci yildönümü geliyor.
vayy be koskoca yedi yıl allah bize de nasip etsin inşallah o günleri görmeyi
Ya şuan güneş vuruyor bana uykum geldi oğlan yerinde durmuyor gözüm kaşınıyor vs vs.
maşallah canım benim allah ayırmasın sizi
aç göbeeeeni güneşlensin oglun. Iş yerinde ççok hoş bi davranış olur.
sol canım aynen öyleGeçmiş olsun meloş, erkeklerin hastalığı biizm gibide olmuyor, bünyeleri güçlü hastalıklarıda güçlü kuvvetli oluyor malesef, tez şifalar diliyorum-olmaz bir daha umarım
geçmiş olsun tatlımselam kizlar.napiyorsunuz.gecmise bakamadim. bugun evdeydim.dedim ya aile hekimim beni cagirdi diye. gittim bugun.tetanoz asimi vurdular.acimadi..:acep:
kiziminda kalp sesini dinlettiler.cok komik geldi baba nedense...:nanik:
beslenme konusunda bilgilendirdiler.
bir sikintin oldugu zaman gel.eger baska doktora gider tetkik yaptirisanda.bizi ara su tetkikleri yaptirdim diye bilgilendir dediler.
ben cok memnun kaldim...
simdi gidiyim de yemek yapiyim.
bugun izin gunum ya...
bir suru is var evde....:1:
Doktor bana iki hafta sonra şeker yüklemesi (50 gr) idrar tahlili ve kan sayımı yaptır dedi.
Ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi.Tarih erken mi yoksa istemeyecek mi kızlar ne dersiniz?
Bu arada benim belim,kuyruk sokumum ve kalçam 500 mt yürüdükten sonra inananılmaz ağrıyor.Hiç ayakta durmayada gelmiyor.Otobüslerde mafoluyorum resmen.Dr dedim beni bir an önce izne ayır
çok uygun bi davranış olur ebet.2 adet erkeğin yanında çok hoş olur demi kızzz
amin, eşinden ve bebeğinden diye tamamlayıp kaçıyorum bugunlükAmin, Alah hepimize uzun uzun ömürler versin, kimseyi eşinden ayırmasın.
sol canım aynen öyle
geçmiş olsun tatlım
ay ne güzel ne güzel nice yıllar dilerim oğlunuz ve doğacaklarınızla
amin, eşinden ve bebeğinden diye tamamlayıp kaçıyorum bugunlük
hoş kalın,sevgiyle kalın
Amin, Alah hepimize uzun uzun ömürler versin, kimseyi eşinden ayırmasın.