nee sen 183 müsün cesssss:ilknur:
ayy süpper yaa.ben cüce gibi kalıyorum eşimin yanında.eşim 195 ben 170:zonk:
ivet canım 183üm. eşim de 185. senin boyun da az degil ama esin çok uzunmuş.
nee sen 183 müsün cesssss:ilknur:
Ayyyyyyy bacım nisper yapar gibi söyleme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
bi verimliliktir gidiyo ünlüler arasında.
inci sus bakim sen canımı sıkma,
söylenmez böyle şeyler 4-5 kilo alan ama senle aynı haftada olan anne adaylarına,canları sıkılır sonra :uzgun: benim sıkıldıgından değilde hani sen söleme yine de :uzgun: :zonk:
ivet canım 183üm. eşim de 185. senin boyun da az degil ama esin çok uzunmuş.
hepimizin sonu aynı olucak Aman Allahım, öenmlisi dogumdan sonra verebilmek. insallah veririk.kızııııııııııııııım benim patron 1 saat kadar önce az daha kilo alırsan ee yuvarlanarak gidersin dedi... yarmagülün alasıyım şuanda...
heç alışık deelem benden uzun hatunlara,
senin boy kaldırır tızım o kiloları, ben kendime yanayım y anayım bana yanayım
merhabalarrrrrrrrr güzel anneler
:uzgun:22. Haftaym totalde 3,5 kg aldım süperim dimi sadece koca bir karın geziyor ortalıkta
sen oldukca süpersin, eşin acik uzun boylu sankimnee sen 183 müsün cesssss:ilknur:
aynen :uzgun:Ayyyyyyy bacım nisper yapar gibi söyleme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
KA-ZU-LET![]()
![]()
iyi koca bulabilmişin![]()
![]()
maşallah maşallah yaa fidan gibisin ne kadar kilo alsan da göze çarpmaz fazla olmaz sende
KA-ZU-LET![]()
![]()
iyi koca bulabilmişin![]()
![]()
hepimizin sonu aynı olucak Aman Allahım, öenmlisi dogumdan sonra verebilmek. insallah veririk.
kaldıremazsa da umrumda degil valla. diyet yapamayacagıma göre alıcam bu kiloları napiim.
pc donuyordu ama göze aldım açtımgel gel yanaş bakim yamacımızaaaaa :zopa:
saol canım iyiyin sen nasılsınmerhaba canım hoşgeldiiin nasılsınız bakalım
canım benim iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor neler yapıyorsun bakimAy aman gözlerime inanamıyorum, çok duygulanıyorum şu an.
Meloşum nassııııııın?
onunda etkisi var değilmi,beim boy-kilo endeksime göre 3-4 kilo aksiğim vardı belki ondna cok almışımdır.4-5 kilo da çok değil ki canımm.. hem ben zayıf hamile kalmadım o yüzden de olabilirr
ben alıp verememekten korkuyorum Ces,eşim beni begenmezseyi gectim ben beni begenemezsem napiciğim diyorum sonra da vazgeciyorum ya olmasaydı bebegim, kilo vız gelip tırıs geciyor sonrahepimizin sonu aynı olucak Aman Allahım, öenmlisi dogumdan sonra verebilmek. insallah veririk.
kaldıremazsa da umrumda degil valla. diyet yapamayacagıma göre alıcam bu kiloları napiim.
uzun boy iyidir cesika benim boy kısa 1,57 adam 1,85 falan böle uyumlu ve orantılı çiftiz