2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
valla ne eşim benden bişi saklasın (ki eminim saklamaz, her dakika beraberiz zaten, iş yerlerimiz de dipdipe, ne de ben ondan saklarım. herşey güven üzerine kurulu. burdan konuşabiliyoruz zaten. ha burayı bulamasaydık arkadaşlardan uzak kalmamak icin ikna ederdim ben onu acmaya ama burası varken gerek yok.

haklısın canım bizde hiçbişey gizleyemeyiz birbirimizden bişeyi söylemeyi danışmayı unuttuysam da özür dilerim haber etmediğim için böyle bi ilişkimiz var bizim

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
evet eylül anneleri icinde, hahzun mahzun katılım bekliyiiiii.

baktım ama göbüş yok idü.
bende foto koyamam,face acamam
ama zevkle gülümseyerek bakaırm fotolara,cicilere :)

hayatta eşimden gizli hiçbişi yapmadım, face de açmam canım.
gizli-saklı yalan-dolan bize neyyy
TERSSSS :)
sade soda değilmi?????? ben hep meyveli içiyorum :-(((( sadeye alışayım bari
sade janımcım, meyveliler zararlıymış gıda boyası dğeildide o tadi başka bir kimyasal ile veriyolarmış o da minerallerin etkisini mi azaltıyormuş ne, bak ne diyecegim sana, sade sevmiyorsan içine yarım limon sık,al sana limonlu soda,oda güzel oluyor ben bide hamile değilken tuz atardım,neydi adı Kenedy kokteyl :) oda güzel ama şimdi cok tuz almayalım zararlı olabüler

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

sade janımcım, meyveliler zararlıymış gıda boyası dğeildide o tadi başka bir kimyasal ile veriyolarmış o da minerallerin etkisini mi azaltıyormuş ne, bak ne diyecegim sana, sade sevmiyorsan içine yarım limon sık,al sana limonlu soda,oda güzel oluyor ben bide hamile değilken tuz atardım,neydi adı Kenedy kokteyl :) oda güzel ama şimdi cok tuz almayalım zararlı olabüler

bizde de yasak göbüş fotosu koymak kızıyo kociş:hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
valla canım kk da o olaylar olunca sanırım burda da konu dışı yazmak istemiyolar herhalde..:acep:

orda konu dışı konuşulduğu için degil baska sebepten olay cikti. bi delinin kiskirtmasi yuzunden. neyse ya, onların savunulcak bi durumu yok, ortada yanlış bi durum yok cunku. orda yazışsınlar ama buraya da gelsinler daha sık ben sadece bunu istiyorum.

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
selam kızlar ben geldim oğlumu gördüm kıpır kıpırdı kerata:cokkomik:çok şükür her şey yolundaymış 745 gr olmuş haftasına göre iyiydi çok şükür:sila::sila:şimdilik erken doğum riskin görünmüyor dedi drum. 3 kilo almışım . önce endişe ettim haftasıyla uyumlu deyince rahatladım neyseki.glikozu da zor içtim açıkcası dr başımda durdu sonuçlarımda yarın çıkacak hayırlısı bakalım...
ohh maşallah,sağlıkla ilerliyor hamilelğin,böyle sona ersin nur topu gibi oluşun olsun.
3 kiloyu bir ayda mı aldın toplamda mı?
ben 21. haftamdayım toplam 4 kilo aldım hamileliğin başından beri,sizlere göre cok mu az mı bu kilo?

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
valla bilemiyorum ya, üzücü bi durum bu çok. eskiden topikle ilgili ya da deigl herseyi konuşurduk. şimdi yarımı orda yarımı burda, üzücü işte.

Evet face olmayan arkadaşlar hep soruyordu nerde bu millet diye.Ordada çok arkadaşımız var kızlar.konular bölünüyor ama ne yapalım.herkese illa buaraya yazında diyemiyoruz.bende hem orda hem burda takılıyorum yetişebildiğim kadar işte:panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

kenedy degil kız chuchill churchill

bizim kocişler benziyo birbirine desene :)

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
ohh maşallah,sağlıkla ilerliyor hamilelğin,böyle sona ersin nur topu gibi oluşun olsun.
ben 21. haftamdayım toplam 4 kilo aldım hamileliğin başından beri,sizlere göre cok mu az mı bu kilo?

fazla değil canım heryerimiz büyüyor bebek var suyu var normal bence

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

isminiz kesinleşti mi canım

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
kenedy degil kız chuchill churchill

bizim kocişler benziyo birbirine desene :)
du bakim netten tam ismini, churcildi de bana mı arkadaşlar yannış söylediler yoksam kıs, gülmüşlerdir bide arkamdam kikir kikir.
benziyler ise sende şanslı hatunlardansın dimek ki, ne saklar benim eşim, ne de ben ondan bişey saklayıp gizleyebilirim,kıskanç değildir ama gelenekçidir,hersey dozunda ayarında çok şükür
fazla değil canım heryerimiz büyüyor bebek var suyu var normal bence
iyi o zaman zaten esas 6.aya girdikten sonra göbek büyüycek kilo alacagız değil mi, ben yarmagül gibi olmaktan tırsıyorum :iyyyy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar