maşallah oğluna ya kocaman olmuş nazar değmesin inşallah bundan sonra da olmaz erken doğum riski falan
sağol canım inş...
maşallah oğluna ya kocaman olmuş nazar değmesin inşallah bundan sonra da olmaz erken doğum riski falan
valla ne eşim benden bişi saklasın (ki eminim saklamaz, her dakika beraberiz zaten, iş yerlerimiz de dipdipe, ne de ben ondan saklarım. herşey güven üzerine kurulu. burdan konuşabiliyoruz zaten. ha burayı bulamasaydık arkadaşlardan uzak kalmamak icin ikna ederdim ben onu acmaya ama burası varken gerek yok.
kızlar feyse takılmalarının nedeni gemnelde konu dışı şeyler konuşuluyo.orda daha rahat yazışılıyo.bi de bazı arkadaşlar buraya ısınamamış o yüzden.zaten topikle ilgili konu oldumu buraya yazıyolar.
evet eylül anneleri icinde, hahzun mahzun katılım bekliyiiiii.
baktım ama göbüş yok idü.benim iznim yok canım foto koymaya, eşimden yasaklıyım
https://www.hanimefendi.com/eylul-a...neleri-gobek-sov-basliyooooor.html#post597967
gizli-saklı yalan-dolan bize neyyyhayatta eşimden gizli hiçbişi yapmadım, face de açmam canım.
sade janımcım, meyveliler zararlıymış gıda boyası dğeildide o tadi başka bir kimyasal ile veriyolarmış o da minerallerin etkisini mi azaltıyormuş ne, bak ne diyecegim sana, sade sevmiyorsan içine yarım limon sık,al sana limonlu soda,oda güzel oluyor ben bide hamile değilken tuz atardım,neydi adı Kenedy kokteylsade soda değilmi?????? ben hep meyveli içiyorum :-(((( sadeye alışayım bari
valla bilemiyorum ya, üzücü bi durum bu çok. eskiden topikle ilgili ya da deigl herseyi konuşurduk. şimdi yarımı orda yarımı burda, üzücü işte.
neyse bakalım burda olanlar yeter bize
baktım ama göbüş yok idü.
bende foto koyamam,face acamam
ama zevkle gülümseyerek bakaırm fotolara,cicilere
gizli-saklı yalan-dolan bize neyyy
TERSSSS![]()
sade janımcım, meyveliler zararlıymış gıda boyası dğeildide o tadi başka bir kimyasal ile veriyolarmış o da minerallerin etkisini mi azaltıyormuş ne, bak ne diyecegim sana, sade sevmiyorsan içine yarım limon sık,al sana limonlu soda,oda güzel oluyor ben bide hamile değilken tuz atardım,neydi adı Kenedy kokteyloda güzel ama şimdi cok tuz almayalım zararlı olabüler
valla canım kk da o olaylar olunca sanırım burda da konu dışı yazmak istemiyolar herhalde..:acep:
ohh maşallah,sağlıkla ilerliyor hamilelğin,böyle sona ersin nur topu gibi oluşun olsun.selam kızlar ben geldim oğlumu gördüm kıpır kıpırdı kerataçok şükür her şey yolundaymış 745 gr olmuş haftasına göre iyiydi çok şükür:sila::sila:şimdilik erken doğum riskin görünmüyor dedi drum. 3 kilo almışım . önce endişe ettim haftasıyla uyumlu deyince rahatladım neyseki.glikozu da zor içtim açıkcası dr başımda durdu sonuçlarımda yarın çıkacak hayırlısı bakalım...
hayır ben bütün herkesi istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla bilemiyorum ya, üzücü bi durum bu çok. eskiden topikle ilgili ya da deigl herseyi konuşurduk. şimdi yarımı orda yarımı burda, üzücü işte.
baktım ama göbüş yok idü.
bende foto koyamam,face acamam
ama zevkle gülümseyerek bakaırm fotolara,cicilere
gizli-saklı yalan-dolan bize neyyy
TERSSSS![]()
sade janımcım, meyveliler zararlıymış gıda boyası dğeildide o tadi başka bir kimyasal ile veriyolarmış o da minerallerin etkisini mi azaltıyormuş ne, bak ne diyecegim sana, sade sevmiyorsan içine yarım limon sık,al sana limonlu soda,oda güzel oluyor ben bide hamile değilken tuz atardım,neydi adı Kenedy kokteyloda güzel ama şimdi cok tuz almayalım zararlı olabüler
ohh maşallah,sağlıkla ilerliyor hamilelğin,böyle sona ersin nur topu gibi oluşun olsun.
3 kiloyu bir ayda mı aldın toplamda mı?
ben 21. haftamdayım toplam 4 kilo aldım hamileliğin başından beri,sizlere göre cok mu az mı bu kilo?
ama gelmiyolaaaaaaar:uzgun:
ohh maşallah,sağlıkla ilerliyor hamilelğin,böyle sona ersin nur topu gibi oluşun olsun.
3 kiloyu bir ayda mı aldın toplamda mı?
ben 21. haftamdayım toplam 4 kilo aldım hamileliğin başından beri,sizlere göre cok mu az mı bu kilo?
du bakim netten tam ismini, churcildi de bana mı arkadaşlar yannış söylediler yoksam kıs, gülmüşlerdir bide arkamdam kikir kikir.kenedy degil kız chuchill churchill
bizim kocişler benziyo birbirine desene
iyi o zaman zaten esas 6.aya girdikten sonra göbek büyüycek kilo alacagız değil mi, ben yarmagül gibi olmaktan tırsıyorum :iyyyy:fazla değil canım heryerimiz büyüyor bebek var suyu var normal bence
isminiz kesinleşti mi canım