2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
du bakim netten tam ismini, churcildi de bana mı arkadaşlar yannış söylediler yoksam kıs, gülmüşlerdir bide arkamdam kikir kikir.
benziyler ise sende şanslı hatunlardansın dimek ki, ne saklar benim eşim, ne de ben ondan bişey saklayıp gizleyebilirim,kıskanç değildir ama gelenekçidir,hersey dozunda ayarında çok şükür

iyi o zaman zaten esas 6.aya girdikten sonra göbek büyüycek kilo alacagız değil mi, ben yarmagül gibi olmaktan tırsıyorum :iyyyy:

evet gelenekçi, güzel tabir oldu.

yarmagül olcak biri varsa o da benim. boyumu biliyosundur. kilo da hızla alıyorum. ama herkes 8 kilo almis gibi degilsin diyo. belki beni avutuyolar bilemiyorum ama ben de 8 kilo almis gibi hissetmiyorum.

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
Genellikle Churchill (Çörçil) adıyla İzmir ve civarında anılan içecek soda-limon -tuz karışımıdır :)

kısssss Cess vallah churchillmiş, beni fena keklemişler, sinir oldum bak şimdi,bana baya baya kenedy dedilerdi, du ben bi arayım da kızıyım onlara, ya da hiç çaktırmasam mı ki yıllar oldu unutup gitmişlerdir deşip te dalga gecirtmeyeyim kendimle di mi :hihi:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
selam kızlar ben geldim oğlumu gördüm kıpır kıpırdı kerata:cokkomik:çok şükür her şey yolundaymış 745 gr olmuş haftasına göre iyiydi çok şükür:sila::sila:şimdilik erken doğum riskin görünmüyor dedi drum. 3 kilo almışım . önce endişe ettim haftasıyla uyumlu deyince rahatladım neyseki.glikozu da zor içtim açıkcası dr başımda durdu sonuçlarımda yarın çıkacak hayırlısı bakalım...

ana kızımın gramını geçtiler 720 gram benim kızım şikko kızım :lululu:

ohh maşallah,sağlıkla ilerliyor hamilelğin,böyle sona ersin nur topu gibi oluşun olsun.
3 kiloyu bir ayda mı aldın toplamda mı?
ben 21. haftamdayım toplam 4 kilo aldım hamileliğin başından beri,sizlere göre cok mu az mı bu kilo?

ben 24. haftamdayım 10 kilo aldım :kptmya: :kptmya:

KARNIM KOCAMAN OLSUN İSTİYORUM :kayris:

günde 2 çiftli ekmek yeee şekerim bak nasıl büyüyo :kptmya:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
deryaa larissyaa maşallah bebeklerinize ne güzel haberlerle gelmişsiniz
darısı bizim başımıza inşallah..

ohh maşallah,sağlıkla ilerliyor hamilelğin,böyle sona ersin nur topu gibi oluşun olsun.
3 kiloyu bir ayda mı aldın toplamda mı?
ben 21. haftamdayım toplam 4 kilo aldım hamileliğin başından beri,sizlere göre cok mu az mı bu kilo?

ben de 1 kilo aldım sonunda galiba toplamdaa

Su78

Aktif Üye
Tepki
95

yarmagül olcak biri varsa o da benim. boyumu biliyosundur. kilo da hızla alıyorum. ama herkes 8 kilo almis gibi degilsin diyo. belki beni avutuyolar bilemiyorum ama ben de 8 kilo almis gibi hissetmiyorum.
boyunu bilmiyorum Cesim,ama ben 175 im ve 8 kiloyuda gecerim senin haftana gelince, yarıştıralım izmir sokaklarında yarmagülleri :zonk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Genellikle Churchill (Çörçil) adıyla İzmir ve civarında anılan içecek soda-limon -tuz karışımıdır :)

kısssss Cess vallah churchillmiş, beni fena keklemişler, sinir oldum bak şimdi,bana baya baya kenedy dedilerdi, du ben bi arayım da kızıyım onlara, ya da hiç çaktırmasam mı ki yıllar oldu unutup gitmişlerdir deşip te dalga gecirtmeyeyim kendimle di mi :hihi:

evet ama bu onların ayıbı, ne de olsa onar sölemişler sana kenedy diye:) neyse tadı güzel oluyo ama churchillin bayılırım ben

ışın karaca da hamileymiş kızlar:hihi:

ivet ben de duydum.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
du bakim netten tam ismini, churcildi de bana mı arkadaşlar yannış söylediler yoksam kıs, gülmüşlerdir bide arkamdam kikir kikir.
benziyler ise sende şanslı hatunlardansın dimek ki, ne saklar benim eşim, ne de ben ondan bişey saklayıp gizleyebilirim,kıskanç değildir ama gelenekçidir,hersey dozunda ayarında çok şükür

iyi o zaman zaten esas 6.aya girdikten sonra göbek büyüycek kilo alacagız değil mi, ben yarmagül gibi olmaktan tırsıyorum :iyyyy:

yok yok olmazsın

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
deryaa larissyaa maşallah bebeklerinize ne güzel haberlerle gelmişsiniz
darısı bizim başımıza inşallah..

ben de 1 kilo aldım sonunda galiba toplamdaa
inci sus bakim sen canımı sıkma,
söylenmez böyle şeyler 4-5 kilo alan ama senle aynı haftada olan anne adaylarına,canları sıkılır sonra :uzgun: benim sıkıldıgından değilde hani sen söleme yine de :uzgun: :zonk:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
yok sevgicim belli değil hala,ben Ömürde ısrarlıyım ama eşim hem dini hem modern bir isim olsun unisex olmasın diyor,bakalım bulacakta bana sunacakta,doğuma anca yetişir herhalde

ah bu erkekler kadın milleti çok düşünür böyle şeyleri ama bi türlü beğenmeyen karar veremeyenler de hep onlar

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

kızııııııııııııııım benim patron 1 saat kadar önce az daha kilo alırsan ee yuvarlanarak gidersin dedi... yarmagülün alasıyım şuanda... :kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar