2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
29
Kızlar selammmmm,

Haftasonu doktora gittik.Ufaklık 360 gr olmuş ama annesi 3 kilo almış bir aydaaaa.Dr fırçaladı beni.Bende şaşırdım kaldım.Bana ailede hiç birşey yemiyorsun diyorlardı.Gerçektende kahvaltı harici hamurişi yemiyorum.Tatlı aburcuburda yok ben nasıl kilo aldınm anlamadım gitti :(

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
slm.lar herkesler iyi mi?
ces bebişlerimiz adaş olabilir daha tam olarak karar vermedik ama egemen şimdiye kadar düşündüklerimizden daha çok sindi galiba içimize

Ay negzel oğlumun adaşı bile olucuk. biz de daha tam karar veremedik zaten canım. bizde de en icimize sinen Egemen oldu o kadar. bakalım. doguma kadar zamanımınz var.

Kızlar selammmmm,

Haftasonu doktora gittik.Ufaklık 360 gr olmuş ama annesi 3 kilo almış bir aydaaaa.Dr fırçaladı beni.Bende şaşırdım kaldım.Bana ailede hiç birşey yemiyorsun diyorlardı.Gerçektende kahvaltı harici hamurişi yemiyorum.Tatlı aburcuburda yok ben nasıl kilo aldınm anlamadım gitti :(

Maşallah yavruna canım. ben de hamileilk öncesiyle aynı derecede yemek yiyorum ama 3er 5er alıyorum kiloları vallam.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
anaaammmm öle bi öğrenirlr ki bişe saklanmıyo ya hemen ortaya cıkıyo valla benim de yok face yasaklıyım o konuda

kız nerden öğrenicek başka isim altında açarsın resmini falan koymazsın sırf arkadaşlarınla konuşmak için açmış olursun nerden bilecek gelip işteki bilgisayarını mı karıştıracak neyse benim eşim hiç karışmaz benim face açmama falan zaten haberide var facem olduğundan

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
Teşekkür ederim ya, doktoruda zırt pırt arayıp soramıyorum herseyi.ilginiz ve bilginiz için thanks :dislek:
ben madne suyu içmeye gidiyorum, günde 1 tane içilirse cocuk gazsız oluyormuş ve minerallerin beyin gelişimne etkisi oluyormuş bebişe,biliyorsunuzdur gerci siz ama söyleyeyim dedim :icelim::icelim:

sade soda değilmi?????? ben hep meyveli içiyorum :-(((( sadeye alışayım bari

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kız nerden öğrenicek başka isim altında açarsın resmini falan koymazsın sırf arkadaşlarınla konuşmak için açmış olursun nerden bilecek gelip işteki bilgisayarını mı karıştıracak neyse benim eşim hiç karışmaz benim face açmama falan zaten haberide var facem olduğundan

önemli olan onun öğrenip öğrenmemesi degil ki, istemedigi bisiyi yapmak ne kadar dogru olur yani, gerek yok bence. faceim olsa nolur olmasa nollur. buraya gelenle konuşur gelmeyenler konuşmayıveririrm. facede sohbet etmek icin esimden gizli bisi yapma dusuncesi bile gerdi beni.

kimono

Aktif Üye
Tepki
93
sade soda değilmi?????? ben hep meyveli içiyorum :-(((( sadeye alışayım bari
meyveli soda da işe yaramaz mı ki? ben sade içemiyorum :(
Kızlar selammmmm,

maşallah cnm bebeğine biz de gttik 405 gr olmuş ayrıntılıya grdik her şey normal çok şükür ben de bir ayda 2 kilo almışım ama toplamda 3 kilo aldığım için bişey demedi dr :D

derus

Aktif Üye
Tepki
123
selam kızlar ben geldim oğlumu gördüm kıpır kıpırdı kerata:cokkomik:çok şükür her şey yolundaymış 745 gr olmuş haftasına göre iyiydi çok şükür:sila::sila:şimdilik erken doğum riskin görünmüyor dedi drum. 3 kilo almışım . önce endişe ettim haftasıyla uyumlu deyince rahatladım neyseki.glikozu da zor içtim açıkcası dr başımda durdu sonuçlarımda yarın çıkacak hayırlısı bakalım...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
selam kızlar ben geldim oğlumu gördüm kıpır kıpırdı kerata:cokkomik:çok şükür her şey yolundaymış 745 gr olmuş haftasına göre iyiydi çok şükür:sila::sila:şimdilik erken doğum riskin görünmüyor dedi drum. 3 kilo almışım . önce endişe ettim haftasıyla uyumlu deyince rahatladım neyseki.glikozu da zor içtim açıkcası dr başımda durdu sonuçlarımda yarın çıkacak hayırlısı bakalım...

oh oh kilosu çok iyi oğlanın maşallaaaaaaaaaaaaaaaah. senin de çok degil eger 1 ayda aldıysan 3 kiloyu. maşallah size.

kimono

Aktif Üye
Tepki
93

maşallah cnm ne güzel hbrler geliyo inş hep böyle olur. sonuçların da güzel çıkar inş

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
önemli olan onun öğrenip öğrenmemesi degil ki, istemedigi bisiyi yapmak ne kadar dogru olur yani, gerek yok bence. faceim olsa nolur olmasa nollur. buraya gelenle konuşur gelmeyenler konuşmayıveririrm. facede sohbet etmek icin esimden gizli bisi yapma dusuncesi bile gerdi beni.

haklısın canım insanın içine sinmez gizli şeyler yapmak benim vardı face im eşim gönülsüzdü kapattırdı sonra eşimle uğraşacagıma böyle saçma konularda olmayıverir daha iyi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
haklısın canım insanın içine sinmez gizli şeyler yapmak benim vardı face im eşim gönülsüzdü kapattırdı sonra eşimle uğraşacagıma böyle saçma konularda olmayıverir daha iyi

valla ne eşim benden bişi saklasın (ki eminim saklamaz, her dakika beraberiz zaten, iş yerlerimiz de dipdipe, ne de ben ondan saklarım. herşey güven üzerine kurulu. burdan konuşabiliyoruz zaten. ha burayı bulamasaydık arkadaşlardan uzak kalmamak icin ikna ederdim ben onu acmaya ama burası varken gerek yok.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

maşallah oğluna ya kocaman olmuş nazar değmesin inşallah bundan sonra da olmaz erken doğum riski falan

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
tşk cescim toplamda aldım kiloyu bu arada senden 2 kere mi kan almışlardı?

ya ay topplamda mı 3 kilo almışsın, hay Allahım deli oluciim. ben toplamda 8 aldım zannedersem :)

neyse evet benden 1 kere aç, 1 kere de 1 saat sonra olmak üzere 2 kere kan aldılar. senden?

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

kızlar feyse takılmalarının nedeni gemnelde konu dışı şeyler konuşuluyo.orda daha rahat yazışılıyo.bi de bazı arkadaşlar buraya ısınamamış o yüzden.zaten topikle ilgili konu oldumu buraya yazıyolar.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar feyse takılmalarının nedeni gemnelde konu dışı şeyler konuşuluyo.orda daha rahat yazışılıyo.bi de bazı arkadaşlar buraya ısınamamış o yüzden.zaten topikle ilgili konu oldumu buraya yazıyolar.

valla bilemiyorum ya, üzücü bi durum bu çok. eskiden topikle ilgili ya da deigl herseyi konuşurduk. şimdi yarımı orda yarımı burda, üzücü işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar