2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
cesikacım senin imza lilypie ya, bende ondan yapayım dedim ama olmadı sen imza kısmına neleri ekledin? s

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesikacım senin imza lilypie ya, bende ondan yapayım dedim ama olmadı sen imza kısmına neleri ekledin? s

lilypie'da bb code alanını kopyala.
bir sürü secenek var ya orda yok forumlar icin yok bilmemneler icin.

Forum signatures: UBBCode and BB Code

buna tıkla
sonra bütün pencereyi kopyalayıp yapıştır imza penceresine.

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
benim derdim bitmes, girmiyorum ya ne zamandır biriktirdim :)

benim oğlan kıpırdamaya başladı nihayet,cok şükür,bin şükür,elhamdülilillah :)

ama cok aşağıda kıpırdıyor, göbek deliğimin 5 parmak kadar altında, yani leğen kemiklerimin hizasında.. normal mi? bana cok aşağıda gibi geldi, göbeğim büyüdü ama baya yukardan büyüdü aşagısı düz,erkek göbeği derler ya, ama oğlum hep aşağılarda geziy, böyle mi oluyor sizinde, bebeğin yata,gı yukarda bebeğim aşağılarda

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534

ama cok aşağıda kıpırdıyor, göbek deliğimin 5 parmak kadar altında, yani leğen kemiklerimin hizasında.. normal mi? bana cok aşağıda gibi geldi, göbeğim büyüdü ama baya yukardan büyüdü aşagısı düz,erkek göbeği derler ya, ama oğlum hep aşağılarda geziy, böyle mi oluyor sizinde, bebeğin yata,gı yukarda bebeğim aşağılarda

benimde çok aşağıda kıpırtıyor kasıklarımda nerdeyse

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

benim de boyleydi canım, şu anda büyük bi ihtimal senin bebisko yere göre dik duruyo, yani ayakları asagida oldugu icin ordan hissediyosun hareketleri. mesela 3 gündür benim kafası yanda, ayakları öbür yanda, yandan yandan hissediyodum. ama bugun yine idk konuma geldi galiba asagilara indi hareketler yine. endişelenme yani normal.

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
Teşekkür ederim ya, doktoruda zırt pırt arayıp soramıyorum herseyi.ilginiz ve bilginiz için thanks :dislek:
ben madne suyu içmeye gidiyorum, günde 1 tane içilirse cocuk gazsız oluyormuş ve minerallerin beyin gelişimne etkisi oluyormuş bebişe,biliyorsunuzdur gerci siz ama söyleyeyim dedim :icelim::icelim:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Teşekkür ederim ya, doktoruda zırt pırt arayıp soramıyorum herseyi.ilginiz ve bilginiz için thanks :dislek:
ben madne suyu içmeye gidiyorum, günde 1 tane içilirse cocuk gazsız oluyormuş ve minerallerin beyin gelişimne etkisi oluyormuş bebişe,biliyorsunuzdur gerci siz ama söyleyeyim dedim :icelim::icelim:

ben bilmiyodum ama icemiyorum hoşuma gitmiyiiiiiiii.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
banaannne bananne küstüüm iştee:lala:iyiyim tatlım nasıl olalım oturuyoruz kızımla evde..tonla işim var oturdum kaldım:acep:

otur otur boşver tatlım yaaaaaaaaaaa, bugğn olmadı yarın yaparsın acele etme. ben de haftasonu deli gibi iş yaptım, kafam baya rahatladı. insanın üstünden yük kalkıyo resmen.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Gülayım göbek topiki açtım, koysana göbükünü yaaaaaaaa. ben koyamıyom ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar