cesikacım senin imza lilypie ya, bende ondan yapayım dedim ama olmadı sen imza kısmına neleri ekledin? s
benim derdim bitmes, girmiyorum ya ne zamandır biriktirdim
benim oğlan kıpırdamaya başladı nihayet,cok şükür,bin şükür,elhamdülilillah
ama cok aşağıda kıpırdıyor, göbek deliğimin 5 parmak kadar altında, yani leğen kemiklerimin hizasında.. normal mi? bana cok aşağıda gibi geldi, göbeğim büyüdü ama baya yukardan büyüdü aşagısı düz,erkek göbeği derler ya, ama oğlum hep aşağılarda geziy, böyle mi oluyor sizinde, bebeğin yata,gı yukarda bebeğim aşağılarda
benim derdim bitmes, girmiyorum ya ne zamandır biriktirdim
benim oğlan kıpırdamaya başladı nihayet,cok şükür,bin şükür,elhamdülilillah
ama cok aşağıda kıpırdıyor, göbek deliğimin 5 parmak kadar altında, yani leğen kemiklerimin hizasında.. normal mi? bana cok aşağıda gibi geldi, göbeğim büyüdü ama baya yukardan büyüdü aşagısı düz,erkek göbeği derler ya, ama oğlum hep aşağılarda geziy, böyle mi oluyor sizinde, bebeğin yata,gı yukarda bebeğim aşağılarda
sağol canım bak oldu Rüzgar paşanın sticeri, diğerine hiç ısınamamıştım
Teşekkür ederim ya, doktoruda zırt pırt arayıp soramıyorum herseyi.ilginiz ve bilginiz için thanks
ben madne suyu içmeye gidiyorum, günde 1 tane içilirse cocuk gazsız oluyormuş ve minerallerin beyin gelişimne etkisi oluyormuş bebişe,biliyorsunuzdur gerci siz ama söyleyeyim dedim :icelim::icelim:
ben kaçıyorum çalışayım bu aralar hızlandı işler öperim
slm verdik alan olmadıııııııııııııııııı:uzgun:
ana hiç görmedim ya ben hemşerim, hoşgeldiiiiin, nasılsın?
banaannne bananne küstüüm işteeiyiyim tatlım nasıl olalım oturuyoruz kızımla evde..tonla işim var oturdum kaldım:acep:
otur otur boşver tatlım yaaaaaaaaaaa, bugğn olmadı yarın yaparsın acele etme. ben de haftasonu deli gibi iş yaptım, kafam baya rahatladı. insanın üstünden yük kalkıyo resmen.
ama benim hala yük var kaç,iimm barii çok öpüldünüz canımmm
slm verdik alan olmadıııııııııııııııııı:uzgun:
YETTİM GARİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
sanada salam, sucuk, pastırma :lululu:
ayyy çok iğrençim