2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
KIZLAR YA

bebiş mevlüdü için çok şık fikrler vardi bazı arkadaşlarım, bilme biliyor musunuz artık lohusa şerbeti dağıtılan bardakları sürahiyi falan süslüyorlar, sonra lokum için süslü kürdan yapıyorlarmış, falan filanlar.

ben kısmet olursa küçük bir mevlüd evde aile arasında, büyüğünüde camide okurmak istiyorum herkes bir kerede çıkar eşimin ailesi çok kalabalık eve sığdıramam

ivet benim annem şerbet bardaklarına tülden halka yapmıştı çok şeker olmuştu. ben evde yapçam valla. balkon malkon sığışsın herkes.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
vaybeee çok şaşalııı güle güle kullan bence bu renk daha iyi olmuş kırmızı çok kapatabilirdi

ahahah seninde haftalık göbek rutinini bozduk dimi:dill:

teşekkür ederim canım çok canlı ve koyu bi kırmızıydı zaten ben bu rengin manyagıyım zaten daha iyi oldu bence de bu renk

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
kılzar bişi sorcamm
simdiii detaylı ultrasonu 20. hafta da mı yaptırıyodukk?
benim muhtemelen 22-23. haftaya olucak yani bi geçkalmışlık olur mu ki??

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
o da bişi mi İncicimcimcim benimki 28 haftada olucakmış.

hmm tamam canımm bikaç yerde okudum da 20. hafta yazıyodu.. o zamn sorun yok:)

bu arada biz de dün bunu aldık:panter: ee babasının var da 35 yıl öncesinde annesi düşünmüşte alıp yazmış.. benim kızımın olmaz mıı:D

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
İSTİYORUM CANIM çok zamanım kalsın. bu hesapla 5 ay falan kalıyor oglumla bana ama bir de yüzsüzlük yapıp da ücretsiz izin istersem nolur diye düşünmeden de edemiyorum tabe.

maaşa zam işe son olur o zaman :gul::gul::gul: bence hiç isteme 5 ay bile çok zaman geçtikçe işten soğuycan canın hiç çalışmak istemiycek sonra o yüzden 5 ay yeterli bence birçok çalışan kişi 5 ay zor alır biz kıymetini bilelim işimizin

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
maaşa zam işe son olur o zaman :gul::gul::gul: bence hiç isteme 5 ay bile çok zaman geçtikçe işten soğuycan canın hiç çalışmak istemiycek sonra o yüzden 5 ay yeterli bence birçok çalışan kişi 5 ay zor alır biz kıymetini bilelim işimizin

evet işte, bir de ben alanımda yanlız çalışyıroum şirkette,oyle bi izne çıkınca yerime proje yapçak kimse yok, o yuzden kesin sıkıntı olur. çok da memnunum işimden, memur gibiyim.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
kılzar bişi sorcamm
simdiii detaylı ultrasonu 20. hafta da mı yaptırıyodukk?
benim muhtemelen 22-23. haftaya olucak yani bi geçkalmışlık olur mu ki??

canım unuttunmu benimki 9 haziranda yani 23. haftamda falan olucam dr a sordum geç değilmi diye yok dedi daha net görürüz dedi

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hmm tamam canımm bikaç yerde okudum da 20. hafta yazıyodu.. o zamn sorun yok:)

bu arada biz de dün bunu aldık:panter: ee babasının var da 35 yıl öncesinde annesi düşünmüşte alıp yazmış.. benim kızımın olmaz mıı:D

ben de alicam boyle bi ani defteri eveeeeet.

Selam kızlarr...
gülay maşallah kızını ne güzel gülümsüyor öyle

hoşgeldin Özgem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar