hay Allahım saray gibi pek güzeeeel, güle güle kullanın.
inşallah canım güle güle kullanır çok teşekkür ederiss
hay Allahım saray gibi pek güzeeeel, güle güle kullanın.
KIZLAR YA
bebiş mevlüdü için çok şık fikrler vardi bazı arkadaşlarım, bilme biliyor musunuz artık lohusa şerbeti dağıtılan bardakları sürahiyi falan süslüyorlar, sonra lokum için süslü kürdan yapıyorlarmış, falan filanlar.
ben kısmet olursa küçük bir mevlüd evde aile arasında, büyüğünüde camide okurmak istiyorum herkes bir kerede çıkar eşimin ailesi çok kalabalık eve sığdıramam
vaybeee çok şaşalııı güle güle kullan bence bu renk daha iyi olmuş kırmızı çok kapatabilirdi
ah seninde haftalık göbek rutinini bozduk dimi:dill:
tam prenses yatağı canım mışıl mışıl uyusun içinde
aç aç aç
ivet benim annem şerbet bardaklarına tülden halka yapmıştı çok şeker olmuştu. ben evde yapçam valla. balkon malkon sığışsın herkes.
şimdi bunlara heves ediyorum ya herşeyi bıraktım mevlüdün peşine düştüm
kılzar bişi sorcamm
simdiii detaylı ultrasonu 20. hafta da mı yaptırıyodukk?
benim muhtemelen 22-23. haftaya olucak yani bi geçkalmışlık olur mu ki??
o da bişi mi İncicimcimcim benimki 28 haftada olucakmış.
Evet ya askerliği var sünneti var..... Ben kıyamam oğluma ya
o da bişi mi İncicimcimcim benimki 28 haftada olucakmış.
İSTİYORUM CANIM çok zamanım kalsın. bu hesapla 5 ay falan kalıyor oglumla bana ama bir de yüzsüzlük yapıp da ücretsiz izin istersem nolur diye düşünmeden de edemiyorum tabe.
ben de daha öle ayrıntılı ultrasona girmedim bakıyo doktor solüyo bişler ama elime ölçümlerin raporuna falan vermedi
Selam kızlarr...
gülay maşallah kızını ne güzel gülümsüyor öyle
maaşa zam işe son olur o zaman :gul::gul::gul: bence hiç isteme 5 ay bile çok zaman geçtikçe işten soğuycan canın hiç çalışmak istemiycek sonra o yüzden 5 ay yeterli bence birçok çalışan kişi 5 ay zor alır biz kıymetini bilelim işimizin
kılzar bişi sorcamm
simdiii detaylı ultrasonu 20. hafta da mı yaptırıyodukk?
benim muhtemelen 22-23. haftaya olucak yani bi geçkalmışlık olur mu ki??
hmm tamam canımm bikaç yerde okudum da 20. hafta yazıyodu.. o zamn sorun yok
bu arada biz de dün bunu aldıkee babasının var da 35 yıl öncesinde annesi düşünmüşte alıp yazmış.. benim kızımın olmaz mıı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Selam kızlarr...
gülay maşallah kızını ne güzel gülümsüyor öyle