2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
kızlar bebekler ile ilgili size bişiy söylemek istiyorum belki biliyorsunuzdur ama yenidoğan bebek en çok annesinin kokusunu tanır ve bilir ağlayan bir bebeği (eğer bir sıkıntısı bir rahatsızlığı yoksa) annesinin üzerinden çıkartmış olduğu bir kıyafetinin üzerine yatırırsanız yada kıyafeti yanına koyarsanız annesinin ten kokusu sindiği için annesi yanındaymış gibi huzur dolar ve susar zannederki annesinin kucağında bunu deneyin gerçekten doğru:sirin:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
çok kustukları için sık deişiormuş daha yaza uygun bulursun hem mis gibi olurr
ess bunu yasin hep dior yokmu ya babalar topici çok derdim var diye hatta galiba selmanın kocasıda çok dertliydi bu konuda ahahah baya geyiğini yapmıştık neler konuşurlar diyee :dill:

ay ben unuttum onu doğru bak, eni konu konuşmuştuk bi bu meseleyi.:eek:ys:

kızlar bebekler ile ilgili size bişiy söylemek istiyorum belki biliyorsunuzdur ama yenidoğan bebek en çok annesinin kokusunu tanır ve bilir ağlayan bir bebeği (eğer bir sıkıntısı bir rahatsızlığı yoksa) annesinin üzerinden çıkartmış olduğu bir kıyafetinin üzerine yatırırsanız yada kıyafeti yanına koyarsanız annesinin ten kokusu sindiği için annesi yanındaymış gibi huzur dolar ve susar zannederki annesinin kucağında bunu deneyin gerçekten doğru:sirin:
bazıları yemiyomuş bu taktigi, ama belki ilk aylarda yutturabiliriz :) hatırlatma icin tesekkurler.

bir de ben de bişi eklicem, kardeşinin falan bebegi olanlar bilir gerci ama, bebekleri sakinleştirmede, elektrik süpürgesi sesi, saç kurutma makinası sesi çok etkili, anne karnındayken duydukları sese benziyomuş. biz yegenimin bebekliginde resmen en büyük destegi sac kurutma makinelerinden aldık. aklınızda olsun.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

bende de bir güven oyuncağı var onu nolur nolmaz doğuma 1 hhafta kala koynumda yatırcammmm doğunca sahilin beşiğinee koycammm inşallahh işe yarar

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
bu beşigimiz kızlar renk olarak kırmızı ve lila beğenmiştik bu rengi tercih ettik

Ekli dosyalar

• Crest-HANEDAN-TIPI-BEBEK-PARK-YATAK-Oyun-parki__38756082_0.jpg
    Crest-HANEDAN-TIPI-BEBEK-PARK-YATAK-Oyun-parki__38756082_0.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 46

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
doğumdan 2 ay sonra işime dönücem allahın izniyle doktorum 10 eylül dedi doğum için ama ben sezeryan istiyorum daha erkende olabilir

şimdi toplam 16 hafta iznimiz var ya, sen 8 hafta oncesinden cikacaksan dogum iznine, 18 temmuzla başlayan hafta çıkacaksın demektir. ama 3 hafta oncesinden çıkmayı düşünürsen (bu da hakkımız, hani dogum sonrasonda daha çok iznin kalsın diye) 22 ağustosta çıkarsın. boylelikle dogumdan 2 ay sonra degil, 3.5 ay sonra falan donersin.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
şimdi toplam 16 hafta iznimiz var ya, sen 8 hafta oncesinden cikacaksan dogum iznine, 18 temmuzla başlayan hafta çıkacaksın demektir. ama 3 hafta oncesinden çıkmayı düşünürsen (bu da hakkımız, hani dogum sonrasonda daha çok iznin kalsın diye) 22 ağustosta çıkarsın. boylelikle dogumdan 2 ay sonra degil, 3.5 ay sonra falan donersin.

teşekkür ederim cnm. eğerki çalışabilirsem doğumdan sonra kullanırım izin hakkımı bebeğimle daha çok vakit geçiririm ama dayanamazsam eğer alırım doğum öncesinde. doğumdan sonraki iznim bittiğindede yıllık iznimden kullanırım o da baya var çünkü (1 ay falan)

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
teşekkür ederim cnm. eğerki çalışabilirsem doğumdan sonra kullanırım izin hakkımı bebeğimle daha çok vakit geçiririm ama dayanamazsam eğer alırım doğum öncesinde. doğumdan sonraki iznim bittiğindede yıllık iznimden kullanırım o da baya var çünkü (1 ay falan)

aynen benim de 6 hafta var yıllık iznim. ben de 3 hafta kala çıkmaya çalışçam bakalım Allah izin verirse.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
KIZLAR YA

bebiş mevlüdü için çok şık fikrler vardi bazı arkadaşlarım, bilme biliyor musunuz artık lohusa şerbeti dağıtılan bardakları sürahiyi falan süslüyorlar, sonra lokum için süslü kürdan yapıyorlarmış, falan filanlar.

ben kısmet olursa küçük bir mevlüd evde aile arasında, büyüğünüde camide okurmak istiyorum herkes bir kerede çıkar eşimin ailesi çok kalabalık eve sığdıramam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar