2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlar izne çıkmama 53 gün kalmış yuppi-kop-kop-kop-kop-kop ben önce yıllık izne çıkıcam o yüzden 30 hft den itibaren evde olucam:panter: kısmetse

BEN 24+4 MÜŞÜM benim izni hesaplıyamıyorum ben hangi ay çıkıcam bu doğum izninie yaaaaa..

slmmm evimdeyim kızlar yaşasınnnnn

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evine hoşgeldin caaaaaaanım.. bebişinin eşi ne durumda çıkmış mı yukarı?
sen nasıl oldun iysin dimi? :zonk:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
BEN 24+4 MÜŞÜM benim izni hesaplıyamıyorum ben hangi ay çıkıcam bu doğum izninie yaaaaa..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa evine hoşgeldin caaaaaaanım.. bebişinin eşi ne durumda çıkmış mı yukarı?
sen nasıl oldun iysin dimi? :zonk:

canım 32 hft çıkılıyor ona göre hafta hafta takvimden sayabilirsin

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
AMANINN KAYINVALİDE HAZRETLERİ ARADI TELDEYDİM CANLAR.DURUN TEK TEK CVPLAR BAŞLIYOR:dill:

bebeğeemm benki çiçeğin ç sini evime sokmayan nefret eden biri olarak takıma bayıldım anlatmak istediğinide anladım buarada bence gayet şık ve havalı en güzelide bu bence

Saol teyzesi:lilav:aslında benimde evimde hiç çiçekli böcekli bişey olmamasına rağmen çok beğendim bu tarzı nedense:cokkomik:
belkide ben değil içimdeki minik prenses beğendi.çok heycanlandı ve beni ikna etti almaya:dill:
inşallah iyi bir pazarlık ve indirimle alıcasss bunu alıcasss.başka yolu yokk:zonk:

canım be bu takımı alıcam allah nasip ederse 930,00 tl taksitle hemde :zonk:
resimdekinin sadece oyuncak kutusu olmayanı
Ekli dosyayı görüntüle 7672
Gülaycığım çokk iyi :1:fiyatıda modelide kullanışlı olmasıdaaa.Ayy ben çokmu pahalı mobilyalara bakmışım öyle ayol:iyyyy:yok yok ben tekrardan düşüneyim en iyisi:lilav:

benim takım 2300 idi, 500 tl hediye çeki verdiler, 1800e geldi.

perde işinde biz çok geriliyoruz nedense. bu mesleklerimiz eşimle beni delirtiyo. hiçbişi begenmiyoruz. kumaşı begensek dükkanın sahibini begenmiyoruz falan. temmuzda salona perde yaptirmistik onun icin nerdeyse (acelemiz yok diye) 1 sene düzgün perde ve perdesi aradik. karabagarda bitane bulduk. kadin tekstil muhendisi bilgili biriydi. bebek perdesi icin de direk oraya gittik. ama park yeri problem olunca esim ehterebeyaaaaaaaa dedi sinirlendi ve geri döndük. hatayda bi perdeciye girdik ve Allahtan denk geldi ve aıverdik. hatta salonda da bi tane tuğradan sallantılı perde süsü aldık, çok güzeldi dayanamadık. hep istiyorudk zaten de icimize sinmemisti. aldık onu da. neyse bi perde kaldi iste. birde bebisin kıyafetleri, bana goguz pompası ve bikaç minik ayrinti.

Ohh ohh maşallah tatlım epey iş halletmişsiniz walla.bizdaha duvarkağıdı için gezeceğiz.en son tül perde.çok işimiz var çokk.Ama çok heycanlı oluyo yaa.binbir hayal heves :huhuu:
Rabbim cümlesine güzel günlerde kullanmayı nasip eylesinn.Aminnnn..

oda olabilir bak hem daha güvenilir olur hem eşlerde tanışır şimdi bizimkinin tepkisini bende bilmiyorum ama gelmeseler de şöyle bilinen bi yerde falan buluşulabilir bence..yazda geliyo alsancakta kordonda açık alanda bi yerde otururuz hep beraber güzel olur...

biz de Pembişle aynı şeyi dedik de, sonra silkeleyince ççıktı meydana ki onun eşi de benim eşim de izin vermezmiş gibi geliyo bize. sonra dedik biz de eşli buluşalım o zaman. hem onların da aklı kalmamış olur diye ama bilemiyorum yapılabilr mi, eşim gelir mi?
olabilir valla her hafta müdavimiyiz mağazanın kesin denk geliyoruzdur:)
aslında bi izmirli anneler buluşması düzenlemek lazım fırsat bulupta..sonrada bebişlerle geliriz biraraya ne güzel olur..
belki de karsilasiyotuz surekli ama ise bak ki birbirimizi tanimamiza ragmen tanimiyoruz aslinda :)

evet, ben 7inci ayima girdim coktan misal:) son trimesterdayıııım.

işte bu yukardaki izmir muhabbetini kaçırmışım kızlar teldeyken.aslında benimde aklım geliyordu acaba cesle hello babyde falan karşılaşıyormuyuz diye:cokkomik:
bence eşlerle buluşma falan olsa bizi görenler koparlar:cokkomik:düşünsenize şöyle 3-4 çift.ve biz kadınlar karınları burunlarında falan:sila:ayy düşününce bile çok felaket kahkahadan yerlere yatasım geliyor:cokkomik:Bence eşler bu işe pek sıcak bakmaz.kordonu inletirizzz beeee :cokkomik:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
melis hoşgeldin geçmiş olsun cnm doktoruna bi danış istersen ama kesin normal der onlara göre herşey normal herşey hamilelikten zaten. bol bol dua et öyle bişey olunca allah korusun cnm. bende çok korkağımdır gece wc kalkıyorum korka korka gidiyorum sanki arkamdan biri çıkıp tutacak gibi geliyor ama hamilelikten deil benimki eskiden beri böyleyim yani
yaa kimseye anlatmadım deli dicekler diye dr a ne desemki ben birde anlatmamıştım size kokrmayın diye 3.5 aylık hamileyim hava erken kararıor telefon çaldı oturma odama gittim açmak için teli beyazlar içinde biri namaz kılıordu ve korkmadım arkasından geçtim telefonu açtım son bir kez baktım çıktım odadan inanabiliormusun ayyy gözlerim doldu yine anlatırken bende niyeyse olmaya başladı böle şeyler gerçi 2 defa oldu
of kızlar bende bu gece kabus gördüm.çok korktum.meğer inliyomuşum eşim uyandırdı.gerçekte çişim gelmiş sıkışmışım, rüyamda da wc deyim çişimi yapıyorum karşısı kızımın odası ve ordan ne çıkıyo biliyomusunuz uçan bi halı sanki görükmeyen birisi halıyı omuzlayıp gidiyodu.bi de çamaşır makinesinin içinden bi kafa çıkıyodu.ama nasıl bağırıyorumki inleme olarak çıkıyo allahtan eşim uyandırdı.adamı nasıl tuttum sarıldım düşünün artık. ulen bu sefer altıma edecem git wc ye gidebilirsen hadi bakalım.kıvrandım kıvrandım bismillah dedim kalktım.ama bi yapışım bi de kaçışım var görmelisiniz :):ayk:
ayyy çamaşır mak olayı bni bitirdi nesliiiii allah korusun
iyi sen çizgi film karakteri görmüşsün, ben gece uyanıp adam gördümyatakta bana doğru eğilmişti, ödüm koptu, sonra bi daha baktım yorganmış :lululu:

bol bol dua edip yatacaz artık, hamilelikte olurmuş böyle tuhaflıklar :ilknur:
ya duasız hiç uyumadım ben ama bnm bu tuhaflıklar gece olmuor gündüz vakti oluor ilginç dimi
bomba gibi düştün yine topike canım. halüsinasyon da muı hamilelikle alakalıymış baktın mı?
bakmadım cesim yaaa
alemsin senn yaaa:hihi:cesin dediği gibi bomba gibi düştün yinee bombaaaa:hihi:
hoşgeldin canım bu arada:panter:
hoşbulduk bebeğeemmmm
ay canım valla bende korkarım öle şeylerden
bendeeeeeeeeeeeeeeeee:ayk:
bu arada biz de perde işimizi hallettik hafta sonu. çok tatlı bi mavi tonunda fon ve beyaz tül üerine, mavi beyaz krem rengi puantiyeli tül perde. 200 tl tuttu. baya uygundu bence fiyatı. perşembe takılınca fotosunu koyucam .
güle gülee kullanın cesimmm ben evlenirken oturma odamı pembe seçmiştim perdemde halımda yırttım o gerilimden yani
yine hafta basııı...... yine yanlızzzımm..... anne yok baba yokkkk... istanbul yok... arkadas yok.. kızımla psikolojik bunalım manyagı olduk...okullar tatil olsun.. gidelimm buralardannnn..........

herkeseee gunaydııııııınnnnnnn...:sinifsinif:
kuzummmmm ölee yazma amaaaaa az kaldııı geçecekkkkk
canım be bu takımı alıcam allah nasip ederse 930,00 tl taksitle hemde :zonk:
resimdekinin sadece oyuncak kutusu olmayanı
Ekli dosyayı görüntüle 7672
bunu eski yerdede koymuştun bence çok güzel bende şimdi inceliorum o siteyi cnm ne zmn sipariş vereceksin
Ha soyle kuslu bir takimdir gardolapta bende gordum onunde kuslar olan ama birebir ayni degil, yani degildir umarim yatagi nasildi:acep: sifonyeri de epey bi farkliydi valla taklidini yaptilarsa gider patlatirim orayi ne kadardi melissss sordum mu?:uzgun:
ayy fiyatını ben srmadım ama yasin 5bin tl civarı olmalı dedi genelde o civardaydı fiyatlar ya birebir aynısmı bilmiorum ama beşiği yuvarlaktı böle saltanat kayığı gibi ama yuvarlak telefonnun olsa atla gel dicektim bir gidip bakma şansın yokmu yakın evine sonuçta
slmmm evimdeyim kızlar yaşasınnnnn

yuuppirikiiikukikikikik kavuşma anını anlatt eşinleee

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
cnm cvp ver kısmında yukarda ataç resmi var oraya tıklıorsun gözta ya da yükle yazıor olması lazım ordan yüklüorsun

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
Kızlar bişey danışacağım size, akşamüstü iş cıkışı arkadaşıma bebek görmeye gideceğim,3 aylık kız bebek, ne alabilirim kıyafetten başka sizce? neyi var neyi oyk hiç bilmiyorum ilk kez gidicem doğumdan sonra

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Kızlar bişey danışacağım size, akşamüstü iş cıkışı arkadaşıma bebek görmeye gideceğim,3 aylık kız bebek, ne alabilirim kıyafetten başka sizce? neyi var neyi oyk hiç bilmiyorum ilk kez gidicem doğumdan sonra

battaniye alabilirsin penye battaniye sonuçta en çok ona ihtiyaç oluormuşş

sevgicim ataça tıkladın ya orda bilgisayarından dosya yükle gözat falan yazıor ordan yükliceksin

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

canım altın al diycem ama çok pahalı biliyosun

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
battaniye alabilirsin penye battaniye sonuçta en çok ona ihtiyaç oluormuşş

sevgicim ataça tıkladın ya orda bilgisayarından dosya yükle gözat falan yazıor ordan yükliceksin
olabilir bak, vardır gerci battaniyesi ama sık yıkanan bişey zaten değil mi
canım altın al diycem ama çok pahalı biliyosun

onu alamam şu anda malesef :(
bebegine alayım bişey diyorum ben

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
şu odan tamammen hazır olunca bir fotosunu çekip koysana ces çok merak ediyorum

tamam canım koyucam mutlaka.

sen de bebekten sonra çalışçaksan ağustosta da 1 hafta çalışıp ayrılcaksın, eğer işyerinden ayrılmayı düşünüyosan da temmuz başında ayrılcaksın yanılmıyosam.

işte bu yukardaki izmir muhabbetini kaçırmışım kızlar teldeyken.aslında benimde aklım geliyordu acaba cesle hello babyde falan karşılaşıyormuyuz diye:cokkomik:
bence eşlerle buluşma falan olsa bizi görenler koparlar:cokkomik:düşünsenize şöyle 3-4 çift.ve biz kadınlar karınları burunlarında falan:sila:ayy düşününce bile çok felaket kahkahadan yerlere yatasım geliyor:cokkomik:Bence eşler bu işe pek sıcak bakmaz.kordonu inletirizzz beeee :cokkomik:

Valla çok kalabalık olursak gerçekten komik oluruz. bir de eşlerimiz için şöyle garip bi durum olucak, biz birbirimizi resmen ytanıyoruz, hakkımızda herşeyi biliyoruz, ama onlar ne bizi ne de birbirlerini hiç tanımıyolar. biraz sıkılabilirler o yuzden. bence biz onlara da once 2011 eylül babaları diye topik açalım. bi güzel kaynaşsınlar, sonra da buluşuruk nassı fikir amma:flut

acaba kışın giyebilecegi minnacık bi kaban gibi bişi alsan? kışlık bişi almamışlardır heralde daha? çok şeker oluyo kız bebek kabanları. kışın kaç aylık olcaksa ona göre alırsın. benim bi arkadaşım ablamın kızına almıştı da çok hora geçmişti gerçekten. ama bu mevsimde kaban nerden buluncak di mi ama. benimki de laf yane

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
olabilir bak, vardır gerci battaniyesi ama sık yıkanan bişey zaten değil mi

onu alamam şu anda malesef :(
bebegine alayım bişey diyorum ben

çok kustukları için sık deişiormuş daha yaza uygun bulursun hem mis gibi olurr

ess bunu yasin hep dior yokmu ya babalar topici çok derdim var diye hatta galiba selmanın kocasıda çok dertliydi bu konuda ahahah baya geyiğini yapmıştık neler konuşurlar diyee :dill:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar