AMANINN KAYINVALİDE HAZRETLERİ ARADI TELDEYDİM CANLAR.DURUN TEK TEK CVPLAR BAŞLIYOR:dill:
bebeğeemm benki çiçeğin ç sini evime sokmayan nefret eden biri olarak takıma bayıldım anlatmak istediğinide anladım buarada bence gayet şık ve havalı en güzelide bu bence
Saol teyzesi:lilav:aslında benimde evimde hiç çiçekli böcekli bişey olmamasına rağmen çok beğendim bu tarzı nedense

belkide ben değil içimdeki minik prenses beğendi.çok heycanlandı ve beni ikna etti almaya:dill:
inşallah iyi bir pazarlık ve indirimle alıcasss bunu alıcasss.başka yolu yokk:zonk:
canım be bu takımı alıcam allah nasip ederse 930,00 tl taksitle hemde :zonk:
resimdekinin sadece oyuncak kutusu olmayanı
Ekli dosyayı görüntüle 7672
Gülaycığım çokk iyi :1:fiyatıda modelide kullanışlı olmasıdaaa.Ayy ben çokmu pahalı mobilyalara bakmışım öyle ayol:iyyyy:yok yok ben tekrardan düşüneyim en iyisi:lilav:
benim takım 2300 idi, 500 tl hediye çeki verdiler, 1800e geldi.
perde işinde biz çok geriliyoruz nedense. bu mesleklerimiz eşimle beni delirtiyo. hiçbişi begenmiyoruz. kumaşı begensek dükkanın sahibini begenmiyoruz falan. temmuzda salona perde yaptirmistik onun icin nerdeyse (acelemiz yok diye) 1 sene düzgün perde ve perdesi aradik. karabagarda bitane bulduk. kadin tekstil muhendisi bilgili biriydi. bebek perdesi icin de direk oraya gittik. ama park yeri problem olunca esim ehterebeyaaaaaaaa dedi sinirlendi ve geri döndük. hatayda bi perdeciye girdik ve Allahtan denk geldi ve aıverdik. hatta salonda da bi tane tuğradan sallantılı perde süsü aldık, çok güzeldi dayanamadık. hep istiyorudk zaten de icimize sinmemisti. aldık onu da. neyse bi perde kaldi iste. birde bebisin kıyafetleri, bana goguz pompası ve bikaç minik ayrinti.
Ohh ohh maşallah tatlım epey iş halletmişsiniz walla.bizdaha duvarkağıdı için gezeceğiz.en son tül perde.çok işimiz var çokk.Ama çok heycanlı oluyo yaa.binbir hayal heves

Rabbim cümlesine güzel günlerde kullanmayı nasip eylesinn.Aminnnn..
oda olabilir bak hem daha güvenilir olur hem eşlerde tanışır şimdi bizimkinin tepkisini bende bilmiyorum ama gelmeseler de şöyle bilinen bi yerde falan buluşulabilir bence..yazda geliyo alsancakta kordonda açık alanda bi yerde otururuz hep beraber güzel olur...
biz de Pembişle aynı şeyi dedik de, sonra silkeleyince ççıktı meydana ki onun eşi de benim eşim de izin vermezmiş gibi geliyo bize. sonra dedik biz de eşli buluşalım o zaman. hem onların da aklı kalmamış olur diye ama bilemiyorum yapılabilr mi, eşim gelir mi?
olabilir valla her hafta müdavimiyiz mağazanın kesin denk geliyoruzdur

aslında bi izmirli anneler buluşması düzenlemek lazım fırsat bulupta..sonrada bebişlerle geliriz biraraya ne güzel olur..
belki de karsilasiyotuz surekli ama ise bak ki birbirimizi tanimamiza ragmen tanimiyoruz aslinda
evet, ben 7inci ayima girdim coktan misal

son trimesterdayıııım.
işte bu yukardaki izmir muhabbetini kaçırmışım kızlar teldeyken.aslında benimde aklım geliyordu acaba cesle hello babyde falan karşılaşıyormuyuz diye

bence eşlerle buluşma falan olsa bizi görenler koparlar

düşünsenize şöyle 3-4 çift.ve biz kadınlar karınları burunlarında falan:sila:ayy düşününce bile çok felaket kahkahadan yerlere yatasım geliyor

Bence eşler bu işe pek sıcak bakmaz.kordonu inletirizzz beeee