2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceygul

Üye
Tepki
45
ben geldim uzun zamandır gıremıyordum ne var ne yok azönce bana mılupadan hediye paketi gelmiş ben kac ay önce uye olmutum unuttum tabe bızım evsahıbıne vermişler kargoyu üstünde cıbıl hamıle kadın resmı var adam şok gecırmıştır görünce:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
ben geldim uzun zamandır gıremıyordum ne var ne yok azönce bana mılupadan hediye paketi gelmiş ben kac ay önce uye olmutum unuttum tabe bızım evsahıbıne vermişler kargoyu üstünde cıbıl hamıle kadın resmı var adam şok gecırmıştır görünce:eek:ys::eek:ys::eek:ys:

:zonk::zonk::zonk::zonk: hoşgeldin ceygül banada geldi ama baya oluyor geleli güzeldi hele o mektubu yokmu çok duygulanmıştım

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124

:hihi::hihi::hihi::hihi:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Ahh feriha yaktın bizi :zonk:
bak onun yüzünden yalnız kaldık.beni sarmıyor diziler yaa.İzlediğim tek dizi sülüman.Yani muhteşem yüzyıl.onu bile yarım yamalak izliyorum hattaa.ahh ahh nerde kaldı bizim yaprak dökümümüz aşkı memnumuzzz:cokkomik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar