2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
şekerim benim görümcem benden kaçmak için 4 senedir eskişehirde açıköğretim okuyor :D ayrıca hala 2. sınıftaymış hiççç muhatap olamam valla bide onamı bakıcam kaprisini çekicem benimle yaşıt eve hizmetçi alıcaz sanıomuş abisi evlenirken ama sandığı gibi olmadı kimseye hizmet edemem valla :eek:ys:

doğru diyorsun valla.ben görümcemin ayağına kadar hizmet ettim ailemi ziyarete gitmezdim evde yalnız kalmasın diye resmen çocuğum gibi baktım yaa:uzgun:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
selam kızlar umarım herkes iyidir.ben eh işte çok iyi değilim.oğluşumun hareketleri öncekiler gibi kıpır kıpır değil 2 gündür.bunun yanında kociş ameliyat olcak hafta içi.onun yanında kaynanalar gelir kalır kesin bizde.bide onlara hizmet yap hamile hamile.oğluma bakmaya geliyom diye gelir maşallah yerinden kalkmaz.of of :zonk:

bebişini takma kafana benimkide 2 gündür öyledi... bence senin psikolojin bile etkiliyor olabilir...endişelisin yaaa...
kocişinn nesi var?

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
BEN SİZE SÖLEMEYİ UNUTTUM BENİM GÖRÜMCEM BANA ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ ALTIN KÜPE ALMIŞ ÇOK DUYGULANMIŞTIM AMA HASTAYDIM YA PAZAR GÜNÜ SİZE ANLAMAYI ATLAMIŞIM KUSURA BAKMAYIN :elis:

tüffffff tüüüüffffff tükürimde nazar değmesin...
:kayris: bu hareket benden görümcengile gelsin :kayris:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
selam kızlar umarım herkes iyidir.ben eh işte çok iyi değilim.oğluşumun hareketleri öncekiler gibi kıpır kıpır değil 2 gündür.bunun yanında kociş ameliyat olcak hafta içi.onun yanında kaynanalar gelir kalır kesin bizde.bide onlara hizmet yap hamile hamile.oğluma bakmaya geliyom diye gelir maşallah yerinden kalkmaz.of of :zonk:

şimdiden geçmiş olsun.kayınvalidenle ilgili deAllah yardımcın olsun...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
benim görümcemgil kaynanamgil ne ararlar ne sorarlar, 40 yılda bir ararlar onda da laf sokarlar.. :kptmya:

onun haricinde zararsızlar, hamileleğim boyunca ne evlerinde nede kendi evimde onlar gelince iş yapmadım. çaylarını filan küçük görümcem doldurdu.

olsada olur olmasada olur cinsinden benimkiler.. ( olmaslar daha iyi olur yaa neyseeeeee.. :zopa: )

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
bebişini takma kafana benimkide 2 gündür öyledi... bence senin psikolojin bile etkiliyor olabilir...endişelisin yaaa...
kocişinn nesi var?

zor bir ameliyat değilmiş canım apandisit var.çok korkuttu beni doğrusu durmadan dedesinden bahsetti bağırsak kanserinden kaybetmişlerdi onu.ya ondansa diyerekten.neyseki apandisit çıktı.aldırsa da kurtulsak biran önce.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
annesine kızdı bağırdı bizim evliğimize karışşamazsınız dedi hiç unutmuyorum geçen bayramdı. görümcem yüzünden günahımı aldılar. geçen sene 1 yıl ben de kaldı (evliliğimizin 2,senesinde) lgs ye hazırlandı kardeşim gibi davrandım bu sene de kabuletmedim çünkü kazanacak kapasite de azim de istek de yok. arkadaşça konuşup anlattım ama o anladığı gibi ailesine anlatmış çocukca işte.beni istemiyorlar çocuk yapacaklarmış demiş.offf sonra ortalık çok fena karıştı çok...

bazı görümceler de böle oluyo işte bi sene kalmış zaten her kazanamadığında sınava gireceginde sen ona hizmet etmek zorunda mısın herkesin kendi hayatı kendi yaşantısı var neden hiç rahatsız olmuyor bunlar yalnız kalmak ister diye neden düşünmüyor boşver onlarla eşin ilgilensin artık sen iyi bişey söylersin kötü olursun o yüzden topu her zaman eşine at

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
benim görümcemgil kaynanamgil ne ararlar ne sorarlar, 40 yılda bir ararlar onda da laf sokarlar.. :kptmya:

onun haricinde zararsızlar, hamileleğim boyunca ne evlerinde nede kendi evimde onlar gelince iş yapmadım. çaylarını filan küçük görümcem doldurdu.

olsada olur olmasada olur cinsinden benimkiler.. ( olmaslar daha iyi olur yaa neyseeeeee.. :zopa: )

:1::1::1: ilerde bizede böyle söylerler erkek anasıyız ya.valla benim gelinim nasıl olursa olsun ne laf ne başka bişe yapmam.kötülükle insan ne kazanacak ki.sonuçta bizde eemek harcanan bir evlat alıcaz.bi biz mi çocuk doğuyoruz di mi ama.emeğe saygım sonsuzdur

derus

Aktif Üye
Tepki
123

aman zararları olmasında.sen de en iyisini yapmışsın gülay.

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
hoşgeldin canım derin konulara girdik.yorma kendini evde ne varsa ona göre yap umarım sizin iliişkiniz iyidir ...

valla çaya gelicekler işte 2-3 çeşit bişey yaparım artık..
canım aslında bizim de görüşler tamamen farklı kayınvalidemlerle fırsat buldukça yönlendirmeye çalışıyolar ama kocacım da benim kafadan yoksa anlaşamazdık tabii... ama biz de beni istememe gibi bişey olmadıı her iki tarafta pek mutluydu isteme,söz,nişan,dügündee.. onlar da diyebilirdi hani bizim gibi kapalı olsun falan, istemeyebilirlerdi... onlarla görüşeceğim zaman sadece dikkat ediyorum giydiklerime onun dışında kocacım da hiç karışmaz zaten, bi de samimi değiliz öle. melisin tabiriyle:hihi: vıcık vıcık bi ilişkimiz yokk-ciko halaa siz diye konuşurum ben her ikisiyle de

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
bazı görümceler de böle oluyo işte bi sene kalmış zaten her kazanamadığında sınava gireceginde sen ona hizmet etmek zorunda mısın herkesin kendi hayatı kendi yaşantısı var neden hiç rahatsız olmuyor bunlar yalnız kalmak ister diye neden düşünmüyor boşver onlarla eşin ilgilensin artık sen iyi bişey söylersin kötü olursun o yüzden topu her zaman eşine at

deryanın yanında sınav kazanabilme ihtimali neden yüksek ben onu anlamadım kaynanasıgil neden yolluyor ki ne saçma.bence sadece rahatsızlık vermek dünürümmmm

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

sen sıkıntılı olunca bebişin de o yüzden etkilenmiştir canım düşünme bunu geçer eskisinden daha hareketli olur eşinin neyi var peki geçmiş olsun kayınvalidene de katlancan artık biraz ama seni de çok zorlamasın öyle bişey yaparsa eşin müdahale etsin

derus

Aktif Üye
Tepki
123

evet bu bana ders oldu ama aramız iyi sanıyordum arkadaş gibi gördüm böyle davranacağını bilemedim çünkü çok sessiz birisidir görünce acırsın o cinsten yani acıdım acınacak hale düştüm :sinifsinif:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
:1::1::1: ilerde bizede böyle söylerler erkek anasıyız ya.valla benim gelinim nasıl olursa olsun ne laf ne başka bişe yapmam.kötülükle insan ne kazanacak ki.sonuçta bizde eemek harcanan bir evlat alıcaz.bi biz mi çocuk doğuyoruz di mi ama.emeğe saygım sonsuzdur

vaayy dünürüm 40 50 yaşında gaynana gibi konuştun gııı-alkis senin gelin yaşadı:hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar