2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
evet canım malesef eşimin senelik 20 gün izninin 10 günü gideriz 10 günü de tatimize gideriz ama bu sene tatile gidemeyeceğiz malumm.ben de sene de 10 gün diye sesimi çıkaramıyorum sabrediyorum. çünkü bana haksızlık yapıldığında arkamda oldu.hala da ailesiyle arası açık ama hakettiler benim çok günahıma girdiler çok...

esın arkanda duran bırıyse gıt tabıkı canımm
10 gun gecer cabucak zaten esının tawrını anladıysalarr daha kolay kolay
laf dıyemzlerr sana raht ol sıkıntı yapam sımdıdeen

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
evet canım malesef eşimin senelik 20 gün izninin 10 günü gideriz 10 günü de tatimize gideriz ama bu sene tatile gidemeyeceğiz malumm.ben de sene de 10 gün diye sesimi çıkaramıyorum sabrediyorum. çünkü bana haksızlık yapıldığında arkamda oldu.hala da ailesiyle arası açık ama hakettiler benim çok günahıma girdiler çok...

arkanda dursun eşin de mecbur gidilcek artık

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
off kızlar benim eşimin ailesiyle neler yaşadım bilseniz...meliscim kılzarın dediği gibi salla gitsinkayınvalidem bana açık açık defol git sen bize layık değiilsin demiş bi insan off offf eşim hakkından gelmesydi bi dk durmazdım mecbur yüzüne de bakıyorum elini de:uzgun: öpüyorum üstelik haziranda 10 gün orda geçireceğiz şimdiden kara kara düşünmeye başladım ne yapacağım diye:acep::acep:

bnmkilerde beni istememişlerdi sarı saçımı bahane ettiler ilk koyultum nina düğün fotolarıma bakarsan sarı deilim oralarda ama evlendiğim gibi gittim sarı yaptım geri saçımı
istememde bile yasin ısrar etti dediler babamın yüzüne karşı :uzgun:
halada kayınbiraderimi evlendirmeye çalışıorlarken diorlarki bari bu bizim istediğimiz gibi olsun bize uygun olsun ben neysem artık konuşcam cuma vakti tövbe tövbee,

dedeside kayınbiraderime derki bari sen güzel bir gelin getir sanki yasin brad pıtt ben ayşen gruda kendileride dünyaa güzelleri hey allahım ya

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
bnmkilerde beni istememişlerdi sarı saçımı bahane ettiler ilk koyultum nina düğün fotolarıma bakarsan sarı deilim oralarda ama evlendiğim gibi gittim sarı yaptım geri saçımı
halada kayınbiraderimi evlendirmeye çalışıorlarken diorlarki bari bu bizim istediğimiz gibi olsun bize uygun olsun ben neysem artık konuşcam cuma vakti tövbe tövbee,

dedeside kayınbiraderime derki bari sen güzel bir gelin getir sanki yasin brad pıtt ben ayşen gruda kendileride dünyaa güzelleri hey allahım ya

:gul::gul::gul::gul:
yanı melıs esınn cırkın degıl ama sen ondan kat kat güzelsın yaa
ya neden bole yaparlar anlamam he onalra ne sarı esmerr kendılerımı ewlencek bea

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

hay allahım ya bu insanlar nasıl insanlar eşin beğenmiş almış işte seni onlara ne laf düşer dedesine kadar konuşuyo herkes allah allah

derus

Aktif Üye
Tepki
123
nasıl yani kayınvaliden sana o lafı söyleyince eşin ne dedi

annesine kızdı bağırdı bizim evliğimize karışşamazsınız dedi hiç unutmuyorum geçen bayramdı. görümcem yüzünden günahımı aldılar. geçen sene 1 yıl ben de kaldı (evliliğimizin 2,senesinde) lgs ye hazırlandı kardeşim gibi davrandım bu sene de kabuletmedim çünkü kazanacak kapasite de azim de istek de yok. arkadaşça konuşup anlattım ama o anladığı gibi ailesine anlatmış çocukca işte.beni istemiyorlar çocuk yapacaklarmış demiş.offf sonra ortalık çok fena karıştı çok...

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

valla senin yazdıklarını okudukça benim kayınvaldemle aynı offf nolcak böle çok kötü yani allah sabır versin bize yani

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
annesine kızdı bağırdı bizim evliğimize karışşamazsınız dedi hiç unutmuyorum geçen bayramdı. görümcem yüzünden günahımı aldılar. geçen sene 1 yıl ben de kaldı (evliliğimizin 2,senesinde) lgs ye hazırlandı kardeşim gibi davrandım bu sene de kabuletmedim çünkü kazanacak kapasite de azim de istek de yok. arkadaşça konuşup anlattım ama o anladığı gibi ailesine anlatmış çocukca işte.beni istemiyorlar çocuk yapacaklarmış demiş.offf sonra ortalık çok fena karıştı çok...

aman allahım yaaaa ne cadı kızmış bu ya
neyse uzal olsunlar senden
bazı görümceler cıdden kör kepce oluyorrrr:zonk:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
:gul::gul::gul::gul:
yanı melıs esınn cırkın degıl ama sen ondan kat kat güzelsın yaa
ya neden bole yaparlar anlamam he onalra ne sarı esmerr kendılerımı ewlencek bea
yaa daha bombası daha çıkıoruz ozmnlar dayısına gitmiştik ziyarete misafir vardı onlardada salona tartı gertirip beni tartmıştı ne kdr da şişmansın diye ayy canıma kıyacaktım okdr gururum kırılmıştı ki en sonunda yasine dayın beni kendine düşünüor herhalde demiştim sinirlerim tepemde bir şekilde
hay allahım ya bu insanlar nasıl insanlar eşin beğenmiş almış işte seni onlara ne laf düşer dedesine kadar konuşuyo herkes allah allah
sorma yaa birde artık evlenmişiz 3 sene olmuş yaa

yaa derya sorundaşım bnm bnm küçük kayınbiraderde üniyi istanbulda okumak istior bilin bakalım kimin yanına gönderiorlar bende daha 40ı çıkmamış bir bebek birde ergen olacak ben şimdilik susuorum yasin halletsin bunuda

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400

ancak kahvaltımızı yaptık geldik:deli:
bu kadar kaynana muhabbetinden sonraa kayınvalidemlerin akşama bize geleceği haberini aldımmm:zonk::zonk::zonk::dertli:
off yaa ben ne mamalar yapıcam şimdiii:dertli::dertli:

derus

Aktif Üye
Tepki
123

evet canım hem de dini bilen ve güya yaşayan birisidir kendisi ona diyecek çok lafım var ama Allah gördü yaptıklarımı hakkımı helal etmiyorum asla.bi kahvenin bile kırk yıl hatırı vardır. hayatında göremeyecek imkanları verdik abisiyle o napptı nankörlük yaptı.ama bu sene de girdi sınava aldığı puan yine kötü yine kazanamayacak...

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

şekerim benim görümcem benden kaçmak için 4 senedir eskişehirde açıköğretim okuyor :D ayrıca hala 2. sınıftaymış hiççç muhatap olamam valla bide onamı bakıcam kaprisini çekicem benimle yaşıt eve hizmetçi alıcaz sanıomuş abisi evlenirken ama sandığı gibi olmadı kimseye hizmet edemem valla :eek:ys:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
yaa daha bombası daha çıkıoruz ozmnlar dayısına gitmiştik ziyarete misafir vardı onlardada salona tartı gertirip beni tartmıştı ne kdr da şişmansın diye ayy canıma kıyacaktım okdr gururum kırılmıştı ki en sonunda yasine dayın beni kendine düşünüor herhalde demiştim sinirlerim tepemde bir şekilde

:sok:sok:sok annaa ciddi misin melis çok şaşırdım ya ne insanlar varr yuh artıkk:bayil:

derus

Aktif Üye
Tepki
123

sorma yaa birde artık evlenmişiz 3 sene olmuş yaa

yaa derya sorundaşım bnm bnm küçük kayınbiraderde üniyi istanbulda okumak istior bilin bakalım kimin yanına gönderiorlar bende daha 40ı çıkmamış bir bebek birde ergen olacak ben şimdilik susuorum yasin halletsin bunuda

offf meliscim ben kabul ederek iyiyken kötü oldum üstelik kendim teklif ettim eşime yaa. yazık okusun kurtarsın kendini dedim (çünkü köyde yaşıyorlar asla yadırgamıyorum hepimizin köyü var) bence de yasin uygun bi dille halletsin canım sen kötü olma

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Kızlarr merabalar hepinizeeee:huhuu:
şimdi şeker yüklemesini yaptırdık geldik midem felaket bulanmakta:3:
amann ne sıkıcıymış yaa.50 mg yükleyip birer saat arayla 3 defa kan aldılar.Sonuçlar salı günüymüş.İşte böyleee güzelliklerr.Bakayım geçmişe siz neler yapmışsınız:lilav:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
ancak kahvaltımızı yaptık geldik:deli:
bu kadar kaynana muhabbetinden sonraa kayınvalidemlerin akşama bize geleceği haberini aldımmm:zonk::zonk::zonk::dertli:
off yaa ben ne mamalar yapıcam şimdiii:dertli::dertli:

hoşgeldin canım derin konulara girdik.yorma kendini evde ne varsa ona göre yap umarım sizin iliişkiniz iyidir ...

derus

Aktif Üye
Tepki
123
Kızlarr merabalar hepinizeeee:huhuu:
şimdi şeker yüklemesini yaptırdık geldik midem felaket bulanmakta:3:
amann ne sıkıcıymış yaa.50 mg yükleyip birer saat arayla 3 defa kan aldılar.Sonuçlar salı günüymüş.İşte böyleee güzelliklerr.Bakayım geçmişe siz neler yapmışsınız:lilav:

hoşgeldin hatice hadi bunu da atllatın umarım sonuçlarında güzel çıkar...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
selam kızlar umarım herkes iyidir.ben eh işte çok iyi değilim.oğluşumun hareketleri öncekiler gibi kıpır kıpır değil 2 gündür.bunun yanında kociş ameliyat olcak hafta içi.onun yanında kaynanalar gelir kalır kesin bizde.bide onlara hizmet yap hamile hamile.oğluma bakmaya geliyom diye gelir maşallah yerinden kalkmaz.of of :zonk:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
selam kızlar umarım herkes iyidir.ben eh işte çok iyi değilim.oğluşumun hareketleri öncekiler gibi kıpır kıpır değil 2 gündür.bunun yanında kociş ameliyat olcak hafta içi.onun yanında kaynanalar gelir kalır kesin bizde.bide onlara hizmet yap hamile hamile.oğluma bakmaya geliyom diye gelir maşallah yerinden kalkmaz.of of :zonk:

allah sabır versin.. eşinde çabucak iyileşir inşaallah.. :zonk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar