2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Benimkide aynen şöyle diyor,
Gece uyandığımda senin sesinden geri uyumak çok zor ama yapacak bir şey yok hamilesin kıyamıyorum dokunmaya.
Geçen kızkardeşim bende kaldı yan odada abla çok fena uyuyorsun dedi ay kendimden tırstım yaaaaaa :nanik:

yastığımı dürtüyor ama ben hiç bişi hissetmiyorum dedim git yan odada yat yok dedi hamile kadın tek bırakılmazmış dinen.

ama bide ne yapıyor biliyonuz mu gece ben wc ye kalkıyom diye salonun ışığını açık bırakıyor gece zorlanmayayım diye, bide dün gece ben uyandım sesime dedim abuk sabuk sesler çıkarıyom dimi dedim maalesef diyor.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
evet Melis eşimde aynısını söyledi ama benimki aynen şöyle dedi BU NE YA NASIL HORLUYORSUN SEN BÖLE NEFES Mİ ALIYON İNSAN MI KESİYON HER GECE YASTIĞINI DÜRTÜYOM dedi bende adamı hastaaaaaaaaaa etmeeeeeeeeeee laynnnnnnnnnnnnnnnnnn dedim

Benimkide aynen şöyle diyor,
Gece uyandığımda senin sesinden geri uyumak çok zor ama yapacak bir şey yok hamilesin kıyamıyorum dokunmaya.
Geçen kızkardeşim bende kaldı yan odada abla çok fena uyuyorsun dedi ay kendimden tırstım yaaaaaa :nanik:

ben de çok horluyomuşum, ben de uyuyabildigime sukret didim.

FIRST LADY sin yaaaane.

noluyo lan bizeeeee içimize bebek yerine canavarmı girdi acabaa neden böle oldukk zormu nefes alıoruz da farkedemioruzz

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
noluyo lan bizeeeee içimize bebek yerine canavarmı girdi acabaa neden böle oldukk zormu nefes alıoruz da farkedemioruzz

valla ben sahsen resmen 8 oluyorum uyucak pozisyon bulmak icin, o pozisyonu buldugumda da hic affetmeden uyuyorum cunku 2 dakika sonra rahatım bozulup uykumun kaçması riskini göze alamam. o pozisyonda da burnum genzim ne hale geliyosa artık pıffflıyomuşum senin pıdıf gibi. bi garip ses çıkıyomuş, eşim de dürtmüyo da saçımı okuşuyo, uyanıp değişiklik yapıyorum ya da çişe kalkıyorum zaten.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
dün annemler Rüzgarımın ultrason fotosunu gördüler, benzetmeleri sölüyorum:

annem: aaa burnu babası dudakları meltem teyzesi sanki alnıda ben

alamanyadaki teyze: kız pipisini gördünüz mü sünnetli mi kız bu (ben ortada pipi falan görmedim ama ısrar ettiler he pipisi dedim.)

küçük teyzem: aynı Meltem teyzesi onun küçüklüğü bu kadar olur

meltem teyzesi: aaa bana mı benziyor ne anneaaaa aynı ben gördün mü

Sevtap teyzesi: alnı ve gözleri OKTAY eniştem, burnu ve dudakları Songül teyzesi bana hiç benzemiyor pehhhhh

Songül teyzesi: Teyzeee bana benziyor dimi Rüzgar dudakalrına bakın tavşan gibi aynı ben benim bir bebeklik resmim var zaten topu topu bir tane aynısı yaaaaaaaaa bu kadar mı olurrrr

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
valla ben sahsen resmen 8 oluyorum uyucak pozisyon bulmak icin, o pozisyonu buldugumda da hic affetmeden uyuyorum cunku 2 dakika sonra rahatım bozulup uykumun kaçması riskini göze alamam. o pozisyonda da burnum genzim ne hale geliyosa artık pıffflıyomuşum senin pıdıf gibi. bi garip ses çıkıyomuş, eşim de dürtmüyo da saçımı okuşuyo, uyanıp değişiklik yapıyorum ya da çişe kalkıyorum zaten.

aynen bi saat uyu 5 dakika işe, sonra çisten dönerken su iç 1 saat sonra gene çişşşşş...

gece hayatım yatak odası ve tuvaletten ibaret oldu

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
rüzgar merveyi seviyor muşşşşşşşşşşşşşşşşşş

MERVE rüzgarıda kaynanasınıda seviyooooooo

evet Melis eşimde aynısını söyledi ama benimki aynen şöyle dedi BU NE YA NASIL HORLUYORSUN SEN BÖLE NEFES Mİ ALIYON İNSAN MI KESİYON HER GECE YASTIĞINI DÜRTÜYOM dedi bende adamı hastaaaaaaaaaa etmeeeeeeeeeee laynnnnnnnnnnnnnnnnnn dedim

bende horluyormuşum çok fena napıyosun peki dedim hiiiç dedi, o da horluyo ama ben burnunu sıkıyorum nefes alamayınca horlamayı kesiyo :kptmya::kptmya::kptmya:

Bugün bizim evde apartman toplantısı var, ben YÖNETİCİ KARISIYIM ona göre konuşun benlen :cokkomik:

Benim Kocamda Film Yapımcısı hiç hava atıyor muyum...
Ne Filmi...
Cam filmi :kptmya::kptmya::kptmya:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

alamanyadaki teyze: kız pipisini gördünüz mü sünnetli mi kız bu (ben ortada pipi falan görmedim ama ısrar ettiler he pipisi dedim.)

Sevtap teyzesi: alnı ve gözleri OKTAY eniştem, burnu ve dudakları Songül teyzesi bana hiç benzemiyor pehhhhh

Songül teyzesi: Teyzeee bana benziyor dimi Rüzgar dudakalrına bakın tavşan gibi aynı ben benim bir bebeklik resmim var zaten topu topu bir tane aynısı yaaaaaaaaa bu kadar mı olurrrr

yuh o nasıl bi fotoğrafmış arkadaş öyleeeeeee sülalede bi sana bide eşine benzemiyo başka herkese benziyo tosunum.. :lululu:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben yan yatınca hemen uyuyorum göğsmün ve göbeğimin altına destek yapıorum yorganı ama bu gece itibari ile sağıma ve solumaa kıyafetler katlayıp koycam hangi taraftaysam oraya yerleştircem

ahahahahahah iyiymiş bu yaaa çok güldümmmm

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ya sabah mecbur kaldım buzluğu açtım kıyma çıakrtmak için allahtan kusmadım ama öğürmektenn fena oldum göbeğim çok acıdı

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
nedir bnm bu ete karşşı tiksinmem ve buzluk fobim yaa kaynanam gelecek haftaya bisürü şey yaptırcak bana ben herseferinde öğürcem yine ortam gerilcek uff

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
nedir bnm bu ete karşşı tiksinmem ve buzluk fobim yaa kaynanam gelecek haftaya bisürü şey yaptırcak bana ben herseferinde öğürcem yine ortam gerilcek uff

buzdolabı kokusu hassasiyeti bende de var, ki benim hiç mide bulantım olmadı biliyosun. ama o dolap kokusu çok geriyo beni, iğreniyorum. ne yaptımsa da geçmedi, ve bildigim kadarıyla herkesin dolabında da oluyo galiba. hiçbişiyi de açıkta koymam, sarar sarmalarım ama yine kokuyo yine kokuyo. et de öyle , kokuyo işte. kaynanan kendi yapsın yemekleri. sana niye yaptırıyo yaaaaaaa.

entube6

Aktif Üye
Tepki
110

etten bende çok tiksiniyorum görmek bile istemiyorum sadece sebze yiyebiliyorum et mecbur kalırsam yiyiyorum

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
buzdolabı kokusu hassasiyeti bende de var, ki benim hiç mide bulantım olmadı biliyosun. ama o dolap kokusu çok geriyo beni, iğreniyorum. ne yaptımsa da geçmedi, ve bildigim kadarıyla herkesin dolabında da oluyo galiba. hiçbişiyi de açıkta koymam, sarar sarmalarım ama yine kokuyo yine kokuyo. et de öyle , kokuyo işte. kaynanan kendi yapsın yemekleri. sana niye yaptırıyo yaaaaaaa.

adı üstünde kaynana adı iştee eminönüne gidicez gvelince mal alacakmış gidemedik ya geçen geldiğinde tek gitti hastalanmış artık tek gitmezmiş bana eşya taşıtamadı a derdi o yasinde bende gelirim izin alıp sen sıkma canını dedi

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
inciiii bir sizdenn birde elvinle damladan tiksiniorum ıyyykkk bu nebiçim dünür muhabbetidir yaa:3:

kıskanmayalı lütfenn:hihh::hihh:

günaydın kızlarr:cicek:
biraz önce göbek deliğimin çok az altında hissettim sanki kızımııı olabilir mi ? çok mu yakarısı yoksaa:acep:?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar