2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
İnşallah iyi haberler verir canım, benim oğlan Damlanınki bi de liberty Tubanın oglanlar kilodaş oldu. üçümüz de tam 23+6 da gittik, üçümüzünkü de 640 gr çıktı :)seninki de tosun olmuştur inşallah Mervecik.

tam 32+0'den sonra çıkma hakkı kazanıyosun Melisim.

sağol canım aldığım kilo 8-9 olmaya başladı herhalde geçecek sizinkileri :lululu:

benim bildiğim 31+ da izine çıkılıyo çünkü 31+ dan sonrası 32 sayılıyo zaten.. iyi bi araştırın derim.. du bi yarın doktoruma onu da sorim ona göre randevu alim.. :zonk:

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
meliscim 32+ 0 olman gerekiyor ben daha önce doğum iznine ayrıldığım için biliyorum ve bunu kendi doktorun değil devletin doktruna gidip alman gerekiyor yani bir devlet hastanesine gidiyorsun orda ultrasonla muayene ediyorlar 31+ 6 olsan bile vermiyorlar ne gıcık yani

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
İnşallah iyi haberler verir canım, benim oğlan Damlanınki bi de liberty Tubanın oglanlar kilodaş oldu. üçümüz de tam 23+6 da gittik, üçümüzünkü de 640 gr çıktı :)seninki de tosun olmuştur inşallah Mervecik.

tam 32+0'den sonra çıkma hakkı kazanıyosun Melisim.
temem bi sölimm
bizimki para sıkıntısı çekmesin diye az büyüyünce ek kart çıkartacakmış..
yok yaaa dedim, bizim çocukluğumuzda ek kart mı vardı, babamın cebinde parası varsa verirdi, yoksa evden götürürdük yemeğimizi. hiiiiiiiiiiiiiç öyle parasal işlere karışma dedim. el kadar çocucuğun parayla hiç bir işi olamaz, reşit olur kendi başına bişeyler yapmaya başlar o zaman parayla işi olur. sen sevgini, önemsediğini, saygı duyduğunu göster kafi dedim.. :zonk:
süper sölemişsinnn sonuna kadar katılıorum
ben de 32+0 diye biliyom tatlım ama ben 37+0 da ayrılacam

onada temem ben msj atim saadete

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
benimde acaba kızımızı sevecekmi korkum var mesela bizim şuandaki kavgamız şu o hep bnm olamamış diyip herşeyi alaya çalışıor bende bnm herşeyim olmuş neyi hatırlıorum gereksiz yere para harcama onun yerine kızımı kucağına al sev öp kokla senden korkmasın seni çok sevsin okdr özgüveni olsun ki yanlış insanlara kapılmasın ayy ağladım yazarken çok ileriyi düşünüorum ama bu böle bebeklikten temel atmak lazım

aaa deniz harikaymış ok orjinal bir fikir yaa

haklısın cnm o korku bendede var kız evladı yetiştirmek çok zor gerçekten zaman kötü allah herkesin evladını hayırlı insanlarla karşılaştırsın kötü kader yazmasın

entube6

Aktif Üye
Tepki
110
kızlar ben bu aralar hep kötü rüyalar görüyorum acep nedendir ki rahat uyuyamıyorum karnımdan ondan kaynaklanabilir mi acaba

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
meliscim 32+ 0 olman gerekiyor ben daha önce doğum iznine ayrıldığım için biliyorum ve bunu kendi doktorun değil devletin doktruna gidip alman gerekiyor yani bir devlet hastanesine gidiyorsun orda ultrasonla muayene ediyorlar 31+ 6 olsan bile vermiyorlar ne gıcık yani

canım artık özel hastane açıyormuş raporunu aklında olsun bir ay önce arkdaşa doğurdu da

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Kızlar ben geldimmmmmm
Geçmişe göz atmaya çalıştım fakat olmadı net çok yavaş bu gün
Ben kendimi harika hissediyorum dün doktor randevumuz vardı.
Biliyorsunuz miğdemle başım dertteydi hergün kusuyordum yemek yemekten korkar olmuştum.
Neyseki doktorum bir ilaç verdi sabahları aç karnına günde 1 tane bu sabah saat 05:00 de demir ilacımı içmeye kalktığımda onuda içtim ve sonuç muhteşem
kendimi kuş gibi hissediyorum :sirin:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
kızlar ben bu aralar hep kötü rüyalar görüyorum acep nedendir ki rahat uyuyamıyorum karnımdan ondan kaynaklanabilir mi acaba

bende öyleyim zaten uyuyamıyorum uyuncada kabuslar peşimi bırakmıyo..
sabah eşim dediki bebişi gördüm rüyamda hemen anlat dedim kime benziyo nasılmış diye geziyolarmış birlikte, baba üstümü değiştir battı bunlar demiş e ben nerdeydim diyorum sen yoktunki diyoo :cokkomik:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Kızlar ben geldimmmmmm
Biliyorsunuz miğdemle başım dertteydi hergün kusuyordum yemek yemekten korkar olmuştum.
Neyseki doktorum bir ilaç verdi sabahları aç karnına günde 1 tane bu sabah saat 05:00 de demir ilacımı içmeye kalktığımda onuda içtim ve sonuç muhteşem

PANTPAS

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
sağol canım aldığım kilo 8-9 olmaya başladı herhalde geçecek sizinkileri :lululu:

benim bildiğim 31+ da izine çıkılıyo çünkü 31+ dan sonrası 32 sayılıyo zaten.. iyi bi araştırın derim.. du bi yarın doktoruma onu da sorim ona göre randevu alim.. :zonk:

benim de 9,5-10oldu galiba toplamda.

evet hayatım kimliğini verince hemen veriyorlar çok kısa bir işlem hemen alırsan gerisini ben anlatırım sana

tamam canım çok sagol, bi ara gidip alim ben o numarayı.

evet cesscimmm yaa çok var ben hemen izne ayrılıp eve gitmek istiyommmmmmmmmmmm

ben de ayrılmak istiyorum bir an önce yaaaa.

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
Kızlar ben geldimmmmmm

hoşgeldin elmaaa..ne güzel haberlerle gelmişsin..
şimdi herkes ilacın ismini istiycek senden :hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Kızlar ben geldimmmmmm

O hcanım maşallah size, inşallah bi daha hiiç kusmazsın, bebişko nasıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar