iyiyim ben de
canım devlet şifresi alman lazım postaneden sonra devlet.com var oraya gircen
şifreni değiştireceksin sonra sayfaya giriyorsun zaten ordan sonrasını tarif ederim ben sana
postaneye mi başvurcam, hemen veriyolar mı başvurunca canım?
iyiyim ben de
canım devlet şifresi alman lazım postaneden sonra devlet.com var oraya gircen
şifreni değiştireceksin sonra sayfaya giriyorsun zaten ordan sonrasını tarif ederim ben sana
İnşallah iyi haberler verir canım, benim oğlan Damlanınki bi de liberty Tubanın oglanlar kilodaş oldu. üçümüz de tam 23+6 da gittik, üçümüzünkü de 640 gr çıktıseninki de tosun olmuştur inşallah Mervecik.
tam 32+0'den sonra çıkma hakkı kazanıyosun Melisim.
postaneye mi başvurcam, hemen veriyolar mı başvurunca canım?
ben de ben deeeeeeeee. 13 hafta var yani tam olarak Duygucumcumcum. çok mu var ne
hoşbuldum canım nasılsın?
temem bi sölimmİnşallah iyi haberler verir canım, benim oğlan Damlanınki bi de liberty Tubanın oglanlar kilodaş oldu. üçümüz de tam 23+6 da gittik, üçümüzünkü de 640 gr çıktıseninki de tosun olmuştur inşallah Mervecik.
tam 32+0'den sonra çıkma hakkı kazanıyosun Melisim.
süper sölemişsinnn sonuna kadar katılıorumbizimki para sıkıntısı çekmesin diye az büyüyünce ek kart çıkartacakmış..
yok yaaa dedim, bizim çocukluğumuzda ek kart mı vardı, babamın cebinde parası varsa verirdi, yoksa evden götürürdük yemeğimizi. hiiiiiiiiiiiiiç öyle parasal işlere karışma dedim. el kadar çocucuğun parayla hiç bir işi olamaz, reşit olur kendi başına bişeyler yapmaya başlar o zaman parayla işi olur. sen sevgini, önemsediğini, saygı duyduğunu göster kafi dedim.. :zonk:
ben de 32+0 diye biliyom tatlım ama ben 37+0 da ayrılacam
benimde acaba kızımızı sevecekmi korkum var mesela bizim şuandaki kavgamız şu o hep bnm olamamış diyip herşeyi alaya çalışıor bende bnm herşeyim olmuş neyi hatırlıorum gereksiz yere para harcama onun yerine kızımı kucağına al sev öp kokla senden korkmasın seni çok sevsin okdr özgüveni olsun ki yanlış insanlara kapılmasın ayy ağladım yazarken çok ileriyi düşünüorum ama bu böle bebeklikten temel atmak lazım
aaa deniz harikaymış ok orjinal bir fikir yaa
meliscim 32+ 0 olman gerekiyor ben daha önce doğum iznine ayrıldığım için biliyorum ve bunu kendi doktorun değil devletin doktruna gidip alman gerekiyor yani bir devlet hastanesine gidiyorsun orda ultrasonla muayene ediyorlar 31+ 6 olsan bile vermiyorlar ne gıcık yani
sağol canım iyiyim sen nasılsın?bıdığın nasıl?
kızlar ben bu aralar hep kötü rüyalar görüyorum acep nedendir ki rahat uyuyamıyorum karnımdan ondan kaynaklanabilir mi acaba
Kızlar ben geldimmmmmm
Geçmişe göz atmaya çalıştım fakat olmadı net çok yavaş bu gün
Ben kendimi harika hissediyorum dün doktor randevumuz vardı.
Biliyorsunuz miğdemle başım dertteydi hergün kusuyordum yemek yemekten korkar olmuştum.
Neyseki doktorum bir ilaç verdi sabahları aç karnına günde 1 tane bu sabah saat 05:00 de demir ilacımı içmeye kalktığımda onuda içtim ve sonuç muhteşem
kendimi kuş gibi hissediyorum :sirin:
sağol canım aldığım kilo 8-9 olmaya başladı herhalde geçecek sizinkileri :lululu:
benim bildiğim 31+ da izine çıkılıyo çünkü 31+ dan sonrası 32 sayılıyo zaten.. iyi bi araştırın derim.. du bi yarın doktoruma onu da sorim ona göre randevu alim.. :zonk:
evet hayatım kimliğini verince hemen veriyorlar çok kısa bir işlem hemen alırsan gerisini ben anlatırım sana
evet cesscimmm yaa çok var ben hemen izne ayrılıp eve gitmek istiyommmmmmmmmmmm
Kızlar ben geldimmmmmm
Biliyorsunuz miğdemle başım dertteydi hergün kusuyordum yemek yemekten korkar olmuştum.
Neyseki doktorum bir ilaç verdi sabahları aç karnına günde 1 tane bu sabah saat 05:00 de demir ilacımı içmeye kalktığımda onuda içtim ve sonuç muhteşem
Kızlar ben geldimmmmmm