arslananası
Aktif Üye
bu arada ben bayaa bayaa aş eriyorum. dün nasıl aklıma düştü şu tatlı varya sonu ......rol olan. dün yorgundum yapamadım. bugün gidip hemen yapıcam. ay hep zor şeyleri istiyor benim canımda:sila:
akşam çok gzel uyudm günlerdir bu arada. sırtıma ince bi yastık sıkıştırıyorum. ne sırt üstü ne de yan uyumuş oluyorum, etliye sütlüye dokunmadan uyuyorum yani, tavsiye ederim uyuyamayanlara.
bu arada ben bayaa bayaa aş eriyorum. dün nasıl aklıma düştü şu tatlı varya sonu ......rol olan. dün yorgundum yapamadım. bugün gidip hemen yapıcam. ay hep zor şeyleri istiyor benim canımda:sila:
ayyyy cessss seni bekliyodumm bende. çok sağoll canım ya. şu sırta yastık koyma süperdi nasıl uyudum anlatamam. allah ne muradın varsa versinn
alsan dışardan canım, çok zor onu yapmak belin başın ağrıcak şimdi onla uğraşayım derken?
bizim ailede onu yapabilen tek ben varım. yapayım da yesinler onlarda. hem benim herifin o tatlıdan bir porsiyon anlayışı 10 adette
alsan dışardan canım, çok zor onu yapmak belin başın ağrıcak şimdi onla uğraşayım derken?
bizim ailede onu yapabilen tek ben varım. yapayım da yesinler onlarda. hem benim herifin o tatlıdan bir porsiyon anlayışı 10 adette
dışardan alarak baş edemem diyosun yanio zaman kolay gelsin canım, ellerine sağlık şimdiden. dua et tatlı sevmem yoksa yollatırdım sana yaptığın tatlıdan kargoyla
ys:
Günaydın herkeslere, hayırlı cumalar. ben de 7'de kalkıp kahvaltıyı hazırlayıp eşini uyandıranlardanım. Ama hamilelikten önce böyle bişi yoktu tabi, yani herşey bizim için degil, içimdeki paşa için.
dışardan alarak baş edemem diyosun yanio zaman kolay gelsin canım, ellerine sağlık şimdiden. dua et tatlı sevmem yoksa yollatırdım sana yaptığın tatlıdan kargoyla
ys:
ayyy ne demek yollarımm. ben mutfak konusunda becerikliyim. tümmm yemekleri yaparım. hamur açarım. ....fte yaparım. hep dua ediyorum inşaallah kardeşlerimde benim gibi biriyle ewlenir diye:sirin:
cnm ben evlendiğimizden beri sürekli hazırlıyorum kahvaltımızı. ama akşam benimki yanlış anladı ben şikayetçi deilim kahvaltı hazırlamaktan sadece hamilelik psiklojisi işte biraz fazla ilgi bekliyorum hani bi günde o kalksa kahvaltıyı hazır bulsam ne kadar gönlüm olur neyseki arada bulaşıkları yıkıyo çamaşırları seriyo yardımcı oluyo yani iyi kötü
ayyy ne demek yollarımm. ben mutfak konusunda becerikliyim. tümmm yemekleri yaparım. hamur açarım. ....fte yaparım. hep dua ediyorum inşaallah kardeşlerimde benim gibi biriyle ewlenir diye:sirin:
A bak ben de çok güzel hamur açarım. annem çocuklugumuzdan alıştırdı ablamla beni. geçen pazar kalktım yaptım sabah 8'de, tam yiyoruz, alt komşu geldi. ne getirmiş dersiniz? tam 1 tepsi börek. getircegini bilsem kalkıp o kadar ugrasmazdım dicektim ama ayıp olur diye demedim. kadın sürekli bişiler getiriyo bana hamişim diye. bi de tabak doldurup geri götürme derdim olmasın diye plastik tabaklarda getiriyo. çok tatlı teyze ya. Allah herkese oyle komşu versin. Bu arada Ayşegül Çelik arkidişi özledim ben. ne zamandır girmiyo, haberi olanınız var mı ondan?
oooo damat direk iş yapıyo yani yardımcı deme ona. bulaşık çamaşır ana işlerden sayılır. süpperrr
Bence de direk iş yapıyomuşş o. benim ki yıkamaz bulaşık falan. ama çamaşır toplar, onu da bana verir al yerleştir diye
herkese günaydınlaaarrrr hanımlar buguncuma mutluyuz oğluşumla 2 gün hem çarşı pazar gezcez hem de dinzlencez haftaya bugun de babamız gelcek tam 12 gün izin lacam dedi yuuuppppiiiiiiii-rgulu-rgulu-rgulu-rgulu
oooo damat direk iş yapıyo yani yardımcı deme ona. bulaşık çamaşır ana işlerden sayılır. süpperrr
günaydınlar herkese:sila::sila::sila:
hayırlı cumalar
hayırlı cumalar
evet evlenmeden önce bekar evinde kaldığı için yemek yapmayı bile biliyo aslında ama zaman yok yapmaya. bekar evinde kalmanın avantajları var tabi fakat dezavantajlarıda çok mesela aile ortamını pek bilmez ben ilgiyi severim o da tam tersi ana baba sevgisi ilgisi görmediği için kendiside fazla ilgi göstermez duygusal davranmayı sevmez napalım belki alışır yavaş yavaş sonuçta artık baba olcak mecburen öğrenicek ailesine karşı ilgili olmayı
o aslıdan ilginin alakanın ne olduğunu bizden daha iyi biliyordur ama görmediği yaşamadığı için içinde tutyordur bastırıyordur duygularını. ama çocuk olunca gör bak nasıl açılıcak. kendi ailesinden görmediği herşeyi çocuğuna fazlasıyla vericektir.