2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
hoşgedinn saadetcim :D

yeliz yaa ağrımı var başka yan etkide oldumu

çok mu ağrıyo canım ya korkuyorum ben dee:iyyyy::iyyyy::iyyyy:

hoşgeldinizzz:cicek:
hoşbulduk kızlar, bu arada size teşekkür edemiyorum, teşekkür et butonunu çalmışlar :zonk::zonk:

meryem hoşgeldin, ismi dert etme yüce rabbim isim bulamayanlar için nüfus memurunu görevlendirmiş:1::1::1:

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
hoşgedinn saadetcim :D

yeliz yaa ağrımı var başka yan etkide oldumu
oldu cnm ateş oldu bide vücudum dökülecek gibi sanki dövmüşler gibi..
çok mu ağrıyo canım ya korkuyorum ben dee:iyyyy::iyyyy::iyyyy:

hoşgeldinizzz:cicek:
korkma cnm sonuçta olnması gerekn bişe ama acıyor yalan yok benimki acıdı yani
aşıdan mı canım ben de bugün olmuştum sızı var şimdilik 2.gün mü ağrı oluyor:acep:

benim ilk gün ağırmadı ama buğün aslında 3.gün ama gene ağırıyor bide durduk yere oraya sanki biri vuruyor nasıl bir ağrıdır yahu ama dayanıyorum:)))

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
saadet normalde 31+1 itibari ile 32. haftada oluorsun drlar öle anlatıor ama kanun ne dior bilemiorumki yarın forumdakkilere unutmayaymda sorayım cnmm

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
bi isimsiz daha geldiii:hihi:
hoşgeldinizzz meryemm:cicek:

hoşgeldin isimsizdaşım nasılsın?

hoşbulduk kızlar, bu arada size teşekkür edemiyorum, teşekkür et butonunu çalmışlar :zonk::zonk:

meryem hoşgeldin, ismi dert etme yüce rabbim isim bulamayanlar için nüfus memurunu görevlendirmiş:1::1::1:

hoşgeldin isimsizler kervanı üyesiiiii

hosbuldum canlarrr
ya şaka maka 3ay war doguma ama hala oglumun ısmı yok ne edecegızzz ısımsızlerrrrrrrrr:eek:ys:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336

benim ilk gün ağırmadı ama buğün aslında 3.gün ama gene ağırıyor bide durduk yere oraya sanki biri vuruyor nasıl bir ağrıdır yahu ama dayanıyorum:)))

haydaa baya sarsmış senide ama bir çok kişiyi sarstı hatta bişi olmayanlar oalrak azınlıktayız ya eşimde dalga geçior tertemiz olsa bünyen sarsardı yabancı bişi okdr piski için aşının verdiği mikroplar solda sıfır kalıor diorr gıcık kocaaa

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
saadet normalde 31+1 itibari ile 32. haftada oluorsun drlar öle anlatıor ama kanun ne dior bilemiorumki yarın forumdakkilere unutmayaymda sorayım cnmm
çok iyi olur melisciğim, kafam karıştı, uçak bileti alacam, erken olsun istemiyorum, geç olsunda istemiyorum, bana göre 8 temmuz 32+0 başlangıcı, eğer yasa 31+0'ı 32.hafta olarak kabul ederse yaşadm :D mehmet ali biranda soracam olmadı, 32.gün/hafta hepsini bilir o :zonk::zonk::zonk:

derus

Aktif Üye
Tepki
123

geçmiş olsun canım.sabaha geçer inş.ben de korktum şimdi:acep:

cccccc

Aktif Üye
Tepki
117
haydaa baya sarsmış senide ama bir çok kişiyi sarstı hatta bişi olmayanlar oalrak azınlıktayız ya eşimde dalga geçior tertemiz olsa bünyen sarsardı yabancı bişi okdr piski için aşının verdiği mikroplar solda sıfır kalıor diorr gıcık kocaaa

biraz sarstı cnm ama ne yapalım herşey bebklerimiz için...gıcık değilde şakacı diyelim.))))

öpüyorum kızlar sizi ii geceler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar