biz geldiiikkkkkkkkkk
bi deee
destuuurrrrrrrrr
selam kızlarr ben wee isimsiz oglusum geldıkkk anberr
hoşgedinn saadetcim
yeliz yaa ağrımı var başka yan etkide oldumu
hoşbulduk kızlar, bu arada size teşekkür edemiyorum, teşekkür et butonunu çalmışlar :zonk::zonk:çok mu ağrıyo canım ya korkuyorum ben dee:iyyyy::iyyyy::iyyyy:
hoşgeldinizzz:cicek:
oldu cnm ateş oldu bide vücudum dökülecek gibi sanki dövmüşler gibi..hoşgedinn saadetcim
yeliz yaa ağrımı var başka yan etkide oldumu
korkma cnm sonuçta olnması gerekn bişe ama acıyor yalan yok benimki acıdı yaniçok mu ağrıyo canım ya korkuyorum ben dee:iyyyy::iyyyy::iyyyy:
hoşgeldinizzz:cicek:
aşıdan mı canım ben de bugün olmuştum sızı var şimdilik 2.gün mü ağrı oluyor:acep:
incicim irem nasıl?
bi isimsiz daha geldiii
hoşgeldinizzz meryemm:cicek:
hoşgeldin isimsizdaşım nasılsın?
hoşbulduk kızlar, bu arada size teşekkür edemiyorum, teşekkür et butonunu çalmışlar :zonk::zonk:
meryem hoşgeldin, ismi dert etme yüce rabbim isim bulamayanlar için nüfus memurunu görevlendirmiş:1::1::1:
hoşgeldin isimsizler kervanı üyesiiiii
oldu cnm ateş oldu bide vücudum dökülecek gibi sanki dövmüşler gibi..
korkma cnm sonuçta olnması gerekn bişe ama acıyor yalan yok benimki acıdı yani
benim ilk gün ağırmadı ama buğün aslında 3.gün ama gene ağırıyor bide durduk yere oraya sanki biri vuruyor nasıl bir ağrıdır yahu ama dayanıyorum))
çok iyi olur melisciğim, kafam karıştı, uçak bileti alacam, erken olsun istemiyorum, geç olsunda istemiyorum, bana göre 8 temmuz 32+0 başlangıcı, eğer yasa 31+0'ı 32.hafta olarak kabul ederse yaşadmsaadet normalde 31+1 itibari ile 32. haftada oluorsun drlar öle anlatıor ama kanun ne dior bilemiorumki yarın forumdakkilere unutmayaymda sorayım cnmm
hosbuldum canlarrr
ya şaka maka 3ay war doguma ama hala oglumun ısmı yok ne edecegızzz ısımsızlerrrrrrrrrys:
sağol cnmgeçmiş olsun ccccccccc
evet evet iremi ben de seviyorum yelizcim ama bi arkadaşın kızının adı irem 3,5 yaşında:uzgun: onu da öle eliyorum:acep:
ben geldiiimmm
sağol cnm
benimde yeğenimin ismi çok seviyorum ismini iremim benim...
oldu cnm ateş oldu bide vücudum dökülecek gibi sanki dövmüşler gibi..
korkma cnm sonuçta olnması gerekn bişe ama acıyor yalan yok benimki acıdı yani
benim ilk gün ağırmadı ama buğün aslında 3.gün ama gene ağırıyor bide durduk yere oraya sanki biri vuruyor nasıl bir ağrıdır yahu ama dayanıyorum))
haydaa baya sarsmış senide ama bir çok kişiyi sarstı hatta bişi olmayanlar oalrak azınlıktayız ya eşimde dalga geçior tertemiz olsa bünyen sarsardı yabancı bişi okdr piski için aşının verdiği mikroplar solda sıfır kalıor diorr gıcık kocaaa