2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
hosbuldum canımm walla oglumun hala bı ısmı yok yunus emreyı sewıyom oda kardesımın ısmııı
kılo konusnda dakatılıyom sana sewalllllll cıldrtma benı yaa sen enkadr kılo alabılrsın kı:zonk:

zaten öle diye diye siz yiyorum ha gayret şimdik durduramıyorum kendimi.o eski halimden eser kalmadı ayolll 10 kilo aldım ben

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
bıdaha towbe canımmm sabahtan berı yenı kendıme geldım yaa
duusnsene hanı ultrasondakı jelı sılmek ıcın kagıt hawlu warya onu ewden getrmem gerekıyomus allhtan bı kadın werdı bana :uzgun:
sonra dr mal gıbı oglumu gostermedı bana ne bı bılgı werdı ne bıseyyy ben sordum kılosun 400 gr olmus paşam
ya rabbım oraya gtmek zorunda kalalnrın yardımcısı olsun sewal yaa

evet canım Allah yardımcıları olsun oraya gitmek zorunda olanların.senin gittiğin hastane de berbatmış.normalde peçeteyi veriyorlardı.ayrıca iskenderunda devlet hastanesine gitmiştim adam özel hastanedeki doktorlardan iyiydi valla.orda olsaydım kesin devlete giderdim

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
bıdaha towbe canımmm sabahtan berı yenı kendıme geldım yaa
duusnsene hanı ultrasondakı jelı sılmek ıcın kagıt hawlu warya onu ewden getrmem gerekıyomus allhtan bı kadın werdı bana :uzgun:
sonra dr mal gıbı oglumu gostermedı bana ne bı bılgı werdı ne bıseyyy ben sordum kılosun 400 gr olmus paşam
ya rabbım oraya gtmek zorunda kalalnrın yardımcısı olsun sewal yaa

bu arada paşaya maşallah canım uyusun yesin büyüsün di mi maşallahhhhh

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
evet canım Allah yardımcıları olsun oraya gitmek zorunda olanların.senin gittiğin hastane de berbatmış.normalde peçeteyi veriyorlardı.ayrıca iskenderunda devlet hastanesine gitmiştim adam özel hastanedeki doktorlardan iyiydi valla.orda olsaydım kesin devlete giderdim

bu arada paşaya maşallah canım uyusun yesin büyüsün di mi maşallahhhhh
demek dr dra degısyo canım ya allh ıslah etsın
ewet buyuyo yawrummm
hastacık şenlendireyim sizi biraz hobaaaaaaaaa:huri::huri::huri::halay:halay:dj:dj:dj

ayyyyyymelossssssss nerdesın sen ya bende sımdı facedekı uye sayfasına yazacktımm

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ayyy masallh sana kzuumm:hihi:
sagol teyzesı

kız meryem aslında sana akşam msj atıcaktım..nabıyon diye akşam tel pc yasaklandı bana öylece yattım annemin işleri radyasyondan böyle oluyorvmuşummmmmmmmmmmm bari işi de yasaklasalarda evde yatsam radyasyonun allahı var burda yaaaaaaaaa:ilknur:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
kız meryem aslında sana akşam msj atıcaktım..nabıyon diye akşam tel pc yasaklandı bana öylece yattım annemin işleri radyasyondan böyle oluyorvmuşummmmmmmmmmmm bari işi de yasaklasalarda evde yatsam radyasyonun allahı var burda yaaaaaaaaa:ilknur:

ayy cnmm saoll
ama haklı uzak durmak gerek radyosyndan da :ilknur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar