2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
yiyip yiyip tokluk hissetmemek ayrıca mutlaka öğünlerimi tatlı bişile bitirmek hisleri beni çılgına çevirior kiloma dikkat edeyim dedikçe benim daha çok yemek emri verior kısıtlayamıorum kendimi:ilknur:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
yiyip yiyip tokluk hissetmemek ayrıca mutlaka öğünlerimi tatlı bişile bitirmek hisleri beni çılgına çevirior kiloma dikkat edeyim dedikçe benim daha çok yemek emri verior kısıtlayamıorum kendimi:ilknur:

melisim bu sorunu sen yaşamıyorsun sadece bende aynı senin gibiyimm doymak mı o da ne:1::1: tatlı da üstüne cabası:cikolata:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

tokluk hissi konusunda degil de, tatlı ihtiyacı konusunda ben de aynı durumdayım. her öğün sonrası şerbetli tatlı istiyo canım. normalde tatlıyla hiç aram yoktur ama boyle oldum. ama yemiyorum. ha eliminaltında olsa belki yerim ama almıyorum yemiyorum. meyveyle ildare etmeye çalışıyorum.

js-34-step-508x432.jpg

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
melisim bu sorunu sen yaşamıyorsun sadece bende aynı senin gibiyimm doymak mı o da ne:1::1: tatlı da üstüne cabası:cikolata:
sen konuşma lennn:zopa::zopa:
tokluk hissi konusunda degil de, tatlı ihtiyacı konusunda ben de aynı durumdayım. her öğün sonrası şerbetli tatlı istiyo canım. normalde tatlıyla hiç aram yoktur ama boyle oldum. ama yemiyorum. ha eliminaltında olsa belki yerim ama almıyorum yemiyorum. meyveyle ildare etmeye çalışıyorum.

yaa ben meyvada yiyemiorum sevemedim hiç en son kalan meyvalarla dün komposto yaptım onu içiorum yine direk şeker yüklüorum vücuda ama napim elimden bu gelior

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay bi mesaj yazdım boşa gitti. didim ki, spor yapamadığım için de vicdan azabı duyuyorum. hep eşime diyorum yemekten sonra çıkalım yürüyelim diye ama yemekten sonra dizim başlıyo (medium) sonra da ben mayışmı oluyorum yürüyüş de hayal oluyo. evde bi adım aleti var ben artık onu kullancam. 10-15 dakika olsa da yapcam onu.

js-34-step-508x432.jpg

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

yaa ben meyvada yiyemiorum sevemedim hiç en son kalan meyvalarla dün komposto yaptım onu içiorum yine direk şeker yüklüorum vücuda ama napim elimden bu gelior

esmer şeker kullan canım ama mutlaka ye sen komposto olarak da olsa meyveleri.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlar pardon ben de izleyemediğim bir dizi vardı onu izledim.birazda iş... birde yemek yedim...
bu arada işyeri telefonum çaldı...
adımı soyadımı söyleyip sizmisiniz dedi..
benim aile hekimimin olduğu sağlık ocağından arıyorlarmış....
-gebemisiniz dedi...
-evet dedim
-kaç haftalık dedi
-söyledim..
-niye aile hekimine gelmiyorsunuz.. dedi
-dedim işe gidiyorum işimde evime uzak...
-özel hastaneye gidiyorsunuz ama dedi...
-2 hafta içinde kayıt için ve muayne için bekliyoruz dedi....
-ne zaman gelirsiniz dedi
-pazartesi olabilir dedim
-tamam dedi......
ya bu ne yaaa... bide azar yedik iyi mi.... :1::hihi::hihi::hihi:
ahahaha kadın haklııı öele giderken işin olmuorr dimii sevmiorsan hor görme bari demiş sana:hihi:
kızlar şeker sonucum çıktı,
şekerim yokmuuuuuuuuuş :) çok sevindirik oldum.

oh bee geçmişi bunun için okuordum çok sevindim gözün yadın darısı bizlerin başınaa

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
arkadaşlarım ben çıkıyorum artık. Melisim dışında kimsecikler yok gerçi ama didiyoyum işte ben aytık.

Melisim yarın görüşürüz. inşallah kalabalık bi gün olur.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ahahaha kadın haklııı öele giderken işin olmuorr dimii sevmiorsan hor görme bari demiş sana:hihi:

oh bee geçmişi bunun için okuordum çok sevindim gözün yadın darısı bizlerin başınaa

teşekkür ederim canım, evet darısı başınıza inşallah sizin de iyi çıkacak yüklemeler. optum seni kocaman görüşürüz tatlım.

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
ay bi mesaj yazdım boşa gitti. didim ki, spor yapamadığım için de vicdan azabı duyuyorum. hep eşime diyorum yemekten sonra çıkalım yürüyelim diye ama yemekten sonra dizim başlıyo (medium) sonra da ben mayışmı oluyorum yürüyüş de hayal oluyo. evde bi adım aleti var ben artık onu kullancam. 10-15 dakika olsa da yapcam onu.

Ekli dosyayı görüntüle 7638

bende de var aynından.... ama korkuyorum bişi olur diye...
olmaz mı? :acep:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

ben konuşmayım da kimler konuşsun lenn :1: iyicene şiştim foto falan koymuyorum artık :teytey: şiştim iyice

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
hoşgeldin meryemm yaa siz isim işini naptınız yaa hala yokmu karar doğacak lan çocukkk

seval ne kdr kilo alsanda damla gibisindir

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
hoşgeldin meryemm yaa siz isim işini naptınız yaa hala yokmu karar doğacak lan çocukkk

seval ne kdr kilo alsanda damla gibisindir

hosbuldum canımm walla oglumun hala bı ısmı yok yunus emreyı sewıyom oda kardesımın ısmııı
kılo konusnda dakatılıyom sana sewalllllll cıldrtma benı yaa sen enkadr kılo alabılrsın kı:zonk:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
hoşgeldiniz şekerim nassılsın zor bigün atlatmışsın ama devlet hastanelerinden çok bişey bekleme.tanıdığın varsa işin hallolur canım

bıdaha towbe canımmm sabahtan berı yenı kendıme geldım yaa
duusnsene hanı ultrasondakı jelı sılmek ıcın kagıt hawlu warya onu ewden getrmem gerekıyomus allhtan bı kadın werdı bana :uzgun:
sonra dr mal gıbı oglumu gostermedı bana ne bı bılgı werdı ne bıseyyy ben sordum kılosun 400 gr olmus paşam
ya rabbım oraya gtmek zorunda kalalnrın yardımcısı olsun sewal yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar