yiyip yiyip tokluk hissetmemek ayrıca mutlaka öğünlerimi tatlı bişile bitirmek hisleri beni çılgına çevirior kiloma dikkat edeyim dedikçe benim daha çok yemek emri verior kısıtlayamıorum kendimi:ilknur:
yiyip yiyip tokluk hissetmemek ayrıca mutlaka öğünlerimi tatlı bişile bitirmek hisleri beni çılgına çevirior kiloma dikkat edeyim dedikçe benim daha çok yemek emri verior kısıtlayamıorum kendimi:ilknur:
sen konuşma lennn:zopa::zopa:melisim bu sorunu sen yaşamıyorsun sadece bende aynı senin gibiyimm doymak mı o da ne:1::1: tatlı da üstüne cabası:cikolata:
tokluk hissi konusunda degil de, tatlı ihtiyacı konusunda ben de aynı durumdayım. her öğün sonrası şerbetli tatlı istiyo canım. normalde tatlıyla hiç aram yoktur ama boyle oldum. ama yemiyorum. ha eliminaltında olsa belki yerim ama almıyorum yemiyorum. meyveyle ildare etmeye çalışıyorum.
sen konuşma lennn:zopa::zopa:
yaa ben meyvada yiyemiorum sevemedim hiç en son kalan meyvalarla dün komposto yaptım onu içiorum yine direk şeker yüklüorum vücuda ama napim elimden bu gelior
akızlar pardon ben de izleyemediğim bir dizi vardı onu izledim.birazda iş... birde yemek yedim...
bu arada işyeri telefonum çaldı...
adımı soyadımı söyleyip sizmisiniz dedi..
benim aile hekimimin olduğu sağlık ocağından arıyorlarmış....
-gebemisiniz dedi...
-evet dedim
-kaç haftalık dedi
-söyledim..
-niye aile hekimine gelmiyorsunuz.. dedi
-dedim işe gidiyorum işimde evime uzak...
-özel hastaneye gidiyorsunuz ama dedi...
-2 hafta içinde kayıt için ve muayne için bekliyoruz dedi....
-ne zaman gelirsiniz dedi
-pazartesi olabilir dedim
-tamam dedi......
ya bu ne yaaa... bide azar yedik iyi mi.... :1:
kızlar şeker sonucum çıktı,
şekerim yokmuuuuuuuuuşçok sevindirik oldum.
aha kadın haklııı öele giderken işin olmuorr dimii sevmiorsan hor görme bari demiş sana
oh bee geçmişi bunun için okuordum çok sevindim gözün yadın darısı bizlerin başınaa
ay bi mesaj yazdım boşa gitti. didim ki, spor yapamadığım için de vicdan azabı duyuyorum. hep eşime diyorum yemekten sonra çıkalım yürüyelim diye ama yemekten sonra dizim başlıyo (medium) sonra da ben mayışmı oluyorum yürüyüş de hayal oluyo. evde bi adım aleti var ben artık onu kullancam. 10-15 dakika olsa da yapcam onu.
Ekli dosyayı görüntüle 7638
sen konuşma lennn:zopa::zopa:
yaa ben meyvada yiyemiorum sevemedim hiç en son kalan meyvalarla dün komposto yaptım onu içiorum yine direk şeker yüklüorum vücuda ama napim elimden bu gelior
biz geldıkk yıne nabersınızzz
hoşgeldin meryemm yaa siz isim işini naptınız yaa hala yokmu karar doğacak lan çocukkk
seval ne kdr kilo alsanda damla gibisindir
hoşgeldin meryemm yaa siz isim işini naptınız yaa hala yokmu karar doğacak lan çocukkk
seval ne kdr kilo alsanda damla gibisindir
hoşgeldiniz şekerim nassılsın zor bigün atlatmışsın ama devlet hastanelerinden çok bişey bekleme.tanıdığın varsa işin hallolur canım