2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hamileiym diye iş güç yapmam ama tatil dediği kayınvalidenin yanında oturmak yani yazlık felan değil :)). geçen yıl bana söz verdi 1 hafta annemlerde kalalım 1 hafta da otelde tatil yapalım dedi tmm dedim annesinde kaldım 1 hafta geçti 8-9- derken ben kriz geçirdim ağladım bağırdım beni kandırdın dedim. 10 gün sonra otel aradı yer yok dediler. bak aradım yer yokmuş dedi ben de ben istanbula dönmek istiyorum dedim ve geri geldim benim eşim böle biri işte. ve ben eminim gidecek temmuzda. bana diyoki raporunu hemen al seni annenlere bırakayım ben memlekete gidecem. eğer erken doğum olursa ararsın hemen uçağa atlar yetişirim diyo

Ya olur mu oyle ayrı gayrı, madem çok istio, o da senin annenin yanında kalsın. erken dogum olursa zaten ucaklar da senin kocani beklicekti kalkmak icin hemen. gitmesin sensiz bir yere sakın, gonderme. istanbulda kal olmadı, evde oturursun rhat rahat, daha iyi tatil olur sana. istedigin yere gider gelirsin.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
Kızlar bu ara inanılmaz şekilde hızlı kilo alıyorum ben:ilknur:
Ne oldu anlamadım,yeme düzenimde hiçbir değişiklik yok ama her gün farklı bir rakam görüyorum tartıda,korkmaya başladım iyice.
5.aya kadar çok güzel geldik,5.ay bi bitti..:uzgun:
Artık çok dikkat edeceğim,mutlaka yürüyüşe başlayacağım.
Hamurişi,ekmek ve akşam belli saatten sonr:uzgun:a bir şey yemek yok.
1 hafta sonra şeker yüklemesi var,iyice korkmaya başladım böyle olunca :uzgun:

ben de aynı durumdayım canım. ilk 5,5 ay 3 kilo ile kapadım gayet güzeldi ama 2 haftadır nedendir bilmem sürekli kilo alıyorum

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Ne oldu anlamadım,yeme düzenimde hiçbir değişiklik yok ama her gün farklı bir rakam görüyorum tartıda,korkmaya başladım iyice.

benim şeker yüklemesi 25 mayısta çok mu geç

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

haftada yarım kilo diyolar kuzum yaaa, bana da cok geliyo o rakamlar. ben bir süredir daha dikkatli yiyorum. beyaz ekmek daha az, makarna yemiyorum, beyaz pilav oglen yemekte 1 tabak geliyosa yarısını yiyorum falan. daha az kilo alıyorum o yuzden simdi. normal dogum istedigim icin ben de cok kilolanmak istemiyorum. ama bu düzene göre kilo alırsam daha da yapcak biisiyim yok, ac kalkamam da sofradan.

bu arada benim yarın sabahtan şeker yüklemem var. inşallah normal çıkar da 100 mglik yüklemeye gerek kalmaz.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ben de aynı durumdayım canım. ilk 5,5 ay 3 kilo ile kapadım gayet güzeldi ama 2 haftadır nedendir bilmem sürekli kilo alıyorum

Offf napıcam bilmiyorum.:uzgun:
Normalde zayıf hamile kalmış olsam sorun etmeyeceğim ama
zaten fazla almamam gerekiyordu.
Şimdi böyle olunca çok korkmaya başladım:uzgun:

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
Ya olur mu oyle ayrı gayrı, madem çok istio, o da senin annenin yanında kalsın. erken dogum olursa zaten ucaklar da senin kocani beklicekti kalkmak icin hemen. gitmesin sensiz bir yere sakın, gonderme. istanbulda kal olmadı, evde oturursun rhat rahat, daha iyi tatil olur sana. istedigin yere gider gelirsin.

o memlekete gitmek için beni annemin yanına bırakacakmış. çok inat bi kocam var, kafasına koydumu yapar. gidecem dedimi gider ve vazgeçiremezsin onu

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Offf napıcam bilmiyorum.:uzgun:
Normalde zayıf hamile kalmış olsam sorun etmeyeceğim ama
zaten fazla almamam gerekiyordu.
Şimdi böyle olunca çok korkmaya başladım:uzgun:

en iyisi yürüyüş canım, dışarı çıkamasan bile, bir spor ayakkabının altını temizle ve evin koridorunda yürü. annem evin koridorunda 40 dakika yürüyerek 4 kilo verdi daha yeni. ama insanın başı dönüyo, deli dürtmüs gibi bi o tarafa bi bu tarafa gidip geliyo evin icinde, çok komik.:eek:yna1

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
benim şeker yüklemesi 25 mayısta çok mu geç

Cessin de dediği gibi geç değil canım,zamanı oluyor..

haftada yarım kilo diyolar kuzum yaaa, bana da cok geliyo o rakamlar. ben bir süredir daha dikkatli yiyorum. beyaz ekmek daha az, makarna yemiyorum, beyaz pilav oglen yemekte 1 tabak geliyosa yarısını yiyorum falan. daha az kilo alıyorum o yuzden simdi. normal dogum istedigim icin ben de cok kilolanmak istemiyorum. ama bu düzene göre kilo alırsam daha da yapcak biisiyim yok, ac kalkamam da sofradan.

bu arada benim yarın sabahtan şeker yüklemem var. inşallah normal çıkar da 100 mglik yüklemeye gerek kalmaz.

Hep böyle olacak sanıp fazla dikkat etmiyordum ben.
Artık anladım dikkat etmek şartmış!
Dediğin gibi normal doğum için özellikle dikkatli olmalıyız.
Hayırlısı bakalım,kilo yönünden en tehlikeli aylardayız:acep:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
günaydın kızlarrrr...

ne güzel tatilden bahsediyosunuz mayoların ikisinede bayıldım ces hele kırmızı çok şirinmiş fiyatları nasıl peki?

pıffff işyerinde bi kaç kişiyi boğup mahkemede hamilelikten dolayı yırtarmıyım -rgulu diye düşünmeye başladım sabır diliyorummmmm

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
o memlekete gitmek için beni annemin yanına bırakacakmış. çok inat bi kocam var, kafasına koydumu yapar. gidecem dedimi gider ve vazgeçiremezsin onu

hey allahım ya, normal zamanda anlarım inadını da hamile olan sensin, senin karar vermen lazım nerde kalacagına ya da nereye gidecegine.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
en iyisi yürüyüş canım, dışarı çıkamasan bile, bir spor ayakkabının altını temizle ve evin koridorunda yürü. annem evin koridorunda 40 dakika yürüyerek 4 kilo verdi daha yeni. ama insanın başı dönüyo, deli dürtmüs gibi bi o tarafa bi bu tarafa gidip geliyo evin icinde, çok komik.:eek:yna1

Benim babamd a sürekli yürüyüş yapmak zorunda reflüsü olduğu için.
Kışın çok yağmurlarda o da öyle yapıyordu,komik ama aslında mantıklı.
Neyse ki havalar çok güzel,dışarda da yürüyebilirim.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Cessin de dediği gibi geç değil canım,zamanı oluyor..

Hep böyle olacak sanıp fazla dikkat etmiyordum ben.
Artık anladım dikkat etmek şartmış!
Dediğin gibi normal doğum için özellikle dikkatli olmalıyız.
Hayırlısı bakalım,kilo yönünden en tehlikeli aylardayız:acep:

ben de 52 kiloula hamile kaldım şuan 57 kiloyum ama dediğin gibi hızla kilo alınıyo bu zamanlar

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
günaydın kızlarrrr...

ne güzel tatilden bahsediyosunuz mayoların ikisinede bayıldım ces hele kırmızı çok şirinmiş fiyatları nasıl peki?

pıffff işyerinde bi kaç kişiyi boğup mahkemede hamilelikten dolayı yırtarmıyım -rgulu diye düşünmeye başladım sabır diliyorummmmm

80 Tl idi canım mothercare'da. ama şimdi düsünüyorum da mothercare icin cok ucuz degil mi bu fiyat. acaba alt üst ayrı satılıyodu da ben sadece 1 parcasina mi baktim:nanik: ama degil yaaa, birlesikti alti ile ustu askida. insallah bu kadar ucuzdur.

is yerindekileri bosvermeyi ogren canım sen de, sinirlendirme kendini onlar icin bosver.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
hey allahım ya, normal zamanda anlarım inadını da hamile olan sensin, senin karar vermen lazım nerde kalacagına ya da nereye gidecegine.

feyrukanın dediği gibi bazı erkekler dediğim dedik oluyo değiştiremiyosun ama ben yine de her erkeğin bir zayıf tarafının olduğuna inanıyorum yani karısının etkileyebileceği bi yanı olduğuna valla ben ne yapıp edicp bizimkini iyice bağladım bensiz bi yere gitmiyo hatta seni de yollamam annenlere faşan birliklte gitcez diyoo benim de hoşuma gidiyo tabiki-rgulu-rgulu-rgulu

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
Evet ve işin garibi,yeme düzenim değişmediği halde alıyorum.
Artık bir şeylerden kısmak lazım.
Sadece faydalı olan ne varsa onları yemek lazım.

aynen oyle canım yaaa aynı düzende yememize rağmen alıyoruz hatta 7. 8. aylarda daha da alcakmışız ama ilk başlarda az aldıysan en fazla 12 kiloya kadar cıkarsın doğumdan sonra da hemen veririsin diyolar

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
80 Tl idi canım mothercare'da. ama şimdi düsünüyorum da mothercare icin cok ucuz degil mi bu fiyat. acaba alt üst ayrı satılıyodu da ben sadece 1 parcasina mi baktim:nanik: ama degil yaaa, birlesikti alti ile ustu askida. insallah bu kadar ucuzdur.

is yerindekileri bosvermeyi ogren canım sen de, sinirlendirme kendini onlar icin bosver.

aaa iyiymiş fiyatı canım bende bakim bari..
gerçi çok kararsızım ben denize girme konusunda bu yaz..ama mayoları görünce içim gitti :panter:

her sabah öyle diyorum boşvericem ama nafile inadına yapıyo bazıları yada bize sabır çektirmek için heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar