adet zamanın mı? bende genelde o sıralar oluyor sinir basması
nereye gidiyorsunuz? tatil köyüne mi
ben de sevmem ya çok kapalı olucak (ki şimdiye kadar oyle giydim) ya da hamilelik donemi icin sortlu bisi olucak. kırmızı olanın altına baktım baya kapalı gorunuyodu ama deneyince nası durur bilemem.
uygun fiyatlı bulabilirsek oyle yapcaz, insallah bakalım.
ben sadece bayanların olduğu yüzme havuzuna gidince bile şort giyiyorum normalde, çok rahatsız oluyorum nedense, görmek de hoşuma gitmiyo göstermek de))
ayyyyyyy ne güzellllll, ben de gitmek istiyorum yaaaaaaaa :-((( ben de artık annemlerin siteye taşınırım temmuzda havuza girerim napalım, para da yok tatile gidecek :-(((
üfff ben şu iznimi ne yapacam ya? 1 aylık iznm var ya temmuzda çıkıp doğumdan sonramı dönsem yoksa ara ara alsam mı? bilemedim ben
benim de toplam 6 hafta yıllık iznim var canım 3ü eylülden once, 3ü eylülden sonra olmak üzere, ddoguma kadar sadece 1 haftasını kullanıcam ve kalanını doum sonrasına aktaricam. sen de oyle yap istersen.
bizim seneye devir olmuyor ya canım konuşmuştuk hatırlarsan....
eğer parasını verirlerse ben parasını alayım canım sanki daha mantıklı ne dersiniz?
ay evet konuşmuştuk pardon. o zaman sen 1 hafta kullan dinlenmek icin, gerisinin de parasını al verirlerde. vermezlerse de erkenden dogum iznine cık gitsin.
ben kaçıyorum öperim birazdan gelirim
tercih meselesi tabi canım, bazıları pek fena oluyo zaten, gorulmedik yerleri kalmıyo çok fena ok. en iyisi usturuplu olmak. gozlere malzeme olmaya gerek yokbu anlamda bence de.
azcık bitiktirip azcık da taksit yaparak halletcez biz de canım napalım, ihtiyac hissediyo insan butun sene calistiktan sonra. biraz zorlucak bizi de ama vazgecmek yok yine de, zorlanmaya razıyız...bence havuz girme hele site havuzuysa hiç girme derim ben, Allah korusun.
aslında benim de çok tereddütüm var ama napalım, benim eşim biraz geri kafalı tatile gitmek istiyorum dedim geçen yıl memleketine götürdü 10 gün kayınvalidemin yannda oturdum. onun tatil anlayışı o. şimdi de 1 kere tatil dedim. hemen seni götüreyim memelekete deyince ben de vazgeçtim. benim tatil günlerim bekarlıkta kaldı artık :-((( e kaynanamın yanında oturmak için de maddi olarak kendimi kasamam hiç dedim ona da. zaten taşınacağız. taşınma masrafları olcak. bi de eğlenmeyeceğim yere gidip de masraf edemem dedim. beyfendi temmuzda beni bırakıp gidecekmiş memlekete. inşallh doğururum da görürsün dedim ben de
ay kaynana yanında tatil mi olur ya, seninki de bi hoş yani. işi gücü sen yapçan yine, yemek memek de senden hadi bakalım tatil denir mi onun adına. hem de snei bırakıp gicek ha bir de, gidemez valla bi yere sadece soyluyodur o oyle senin fikrini degistirmek icin.