2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ben de sevmem ya çok kapalı olucak (ki şimdiye kadar oyle giydim) ya da hamilelik donemi icin sortlu bisi olucak. kırmızı olanın altına baktım baya kapalı gorunuyodu ama deneyince nası durur bilemem.

ben sadece bayanların olduğu yüzme havuzuna gidince bile şort giyiyorum normalde, çok rahatsız oluyorum nedense, görmek de hoşuma gitmiyo göstermek de :)))

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
üfff ben şu iznimi ne yapacam ya? 1 aylık iznm var ya temmuzda çıkıp doğumdan sonramı dönsem yoksa ara ara alsam mı? bilemedim ben

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben sadece bayanların olduğu yüzme havuzuna gidince bile şort giyiyorum normalde, çok rahatsız oluyorum nedense, görmek de hoşuma gitmiyo göstermek de :)))

tercih meselesi tabi canım, bazıları pek fena oluyo zaten, gorulmedik yerleri kalmıyo çok fena ok. en iyisi usturuplu olmak. gozlere malzeme olmaya gerek yokbu anlamda bence de.

ayyyyyyy ne güzellllll, ben de gitmek istiyorum yaaaaaaaa :-((( ben de artık annemlerin siteye taşınırım temmuzda havuza girerim napalım, para da yok tatile gidecek :-(((

azcık bitiktirip azcık da taksit yaparak halletcez biz de canım napalım, ihtiyac hissediyo insan butun sene calistiktan sonra. biraz zorlucak bizi de ama vazgecmek yok yine de, zorlanmaya razıyız...bence havuz girme hele site havuzuysa hiç girme derim ben, Allah korusun.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
üfff ben şu iznimi ne yapacam ya? 1 aylık iznm var ya temmuzda çıkıp doğumdan sonramı dönsem yoksa ara ara alsam mı? bilemedim ben

benim de toplam 6 hafta yıllık iznim var canım 3ü eylülden once, 3ü eylülden sonra olmak üzere, ddoguma kadar sadece 1 haftasını kullanıcam ve kalanını doum sonrasına aktaricam. sen de oyle yap istersen.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
tercih meselesi tabi canım, bazıları pek fena oluyo zaten, gorulmedik yerleri kalmıyo çok fena ok. en iyisi usturuplu olmak. gozlere malzeme olmaya gerek yokbu anlamda bence de.

azcık bitiktirip azcık da taksit yaparak halletcez biz de canım napalım, ihtiyac hissediyo insan butun sene calistiktan sonra. biraz zorlucak bizi de ama vazgecmek yok yine de, zorlanmaya razıyız...bence havuz girme hele site havuzuysa hiç girme derim ben, Allah korusun.

aslında benim de çok tereddütüm var ama napalım, benim eşim biraz geri kafalı tatile gitmek istiyorum dedim geçen yıl memleketine götürdü 10 gün kayınvalidemin yannda oturdum. onun tatil anlayışı o. şimdi de 1 kere tatil dedim. hemen seni götüreyim memelekete deyince ben de vazgeçtim. benim tatil günlerim bekarlıkta kaldı artık :-((( e kaynanamın yanında oturmak için de maddi olarak kendimi kasamam hiç dedim ona da. zaten taşınacağız. taşınma masrafları olcak. bi de eğlenmeyeceğim yere gidip de masraf edemem dedim. beyfendi temmuzda beni bırakıp gidecekmiş memlekete. inşallh doğururum da görürsün dedim ben de

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
aslında benim de çok tereddütüm var ama napalım, benim eşim biraz geri kafalı tatile gitmek istiyorum dedim geçen yıl memleketine götürdü 10 gün kayınvalidemin yannda oturdum. onun tatil anlayışı o. şimdi de 1 kere tatil dedim. hemen seni götüreyim memelekete deyince ben de vazgeçtim. benim tatil günlerim bekarlıkta kaldı artık :-((( e kaynanamın yanında oturmak için de maddi olarak kendimi kasamam hiç dedim ona da. zaten taşınacağız. taşınma masrafları olcak. bi de eğlenmeyeceğim yere gidip de masraf edemem dedim. beyfendi temmuzda beni bırakıp gidecekmiş memlekete. inşallh doğururum da görürsün dedim ben de

ay kaynana yanında tatil mi olur ya, seninki de bi hoş yani. işi gücü sen yapçan yine, yemek memek de senden hadi bakalım tatil denir mi onun adına. hem de snei bırakıp gicek ha bir de, gidemez valla bi yere sadece soyluyodur o oyle senin fikrini degistirmek icin.

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ay kaynana yanında tatil mi olur ya, seninki de bi hoş yani. işi gücü sen yapçan yine, yemek memek de senden hadi bakalım tatil denir mi onun adına. hem de snei bırakıp gicek ha bir de, gidemez valla bi yere sadece soyluyodur o oyle senin fikrini degistirmek icin.

hamileiym diye iş güç yapmam ama tatil dediği kayınvalidenin yanında oturmak yani yazlık felan değil :)). geçen yıl bana söz verdi 1 hafta annemlerde kalalım 1 hafta da otelde tatil yapalım dedi tmm dedim annesinde kaldım 1 hafta geçti 8-9- derken ben kriz geçirdim ağladım bağırdım beni kandırdın dedim. 10 gün sonra otel aradı yer yok dediler. bak aradım yer yokmuş dedi ben de ben istanbula dönmek istiyorum dedim ve geri geldim benim eşim böle biri işte. ve ben eminim gidecek temmuzda. bana diyoki raporunu hemen al seni annenlere bırakayım ben memlekete gidecem. eğer erken doğum olursa ararsın hemen uçağa atlar yetişirim diyo

feyruka

Aktif Üye
Tepki
74
ayrıca bana da ısrar ediyo götürcem seni 1 hafta temmuzda kal diye, ben de kızdım beni öldürsen şurdan adımımı atmam dedim. zaten ağustosda tüm sülalen geliyo ne işim var benim temmuzda hamile hamile. bir de tarsusda oturuyolar yani cehennem gibi sıcak. ben hamile ödemli pişikli uğraşacam milletle

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Kızlar bu ara inanılmaz şekilde hızlı kilo alıyorum ben:ilknur:
Ne oldu anlamadım,yeme düzenimde hiçbir değişiklik yok ama her gün farklı bir rakam görüyorum tartıda,korkmaya başladım iyice.
5.aya kadar çok güzel geldik,5.ay bi bitti..:uzgun:
Artık çok dikkat edeceğim,mutlaka yürüyüşe başlayacağım.
Hamurişi,ekmek ve akşam belli saatten sonr:uzgun:a bir şey yemek yok.
1 hafta sonra şeker yüklemesi var,iyice korkmaya başladım böyle olunca :uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar