2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
saol canım yerimden kalkabilsem başlayacağımm hemen

saol cescim..aslıda yılmaz arayalım gitme dedi..ama sabahtan yapılması gereken işler vardı patronda erken gelmez mecbur geldim öğleden sonra bakalım durum nasıl olur

dün bende öyleydim herkes geçmiş olsun diyor ama git diyen yok el işinde çalışmak böyle canım yapacak birşey yok ne yazık ki

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
saol canım yerimden kalkabilsem başlayacağımm hemen

saol cescim..aslıda yılmaz arayalım gitme dedi..ama sabahtan yapılması gereken işler vardı patronda erken gelmez mecbur geldim öğleden sonra bakalım durum nasıl olur

inşallah eve gidip dinlenebilirsin ama ben zannetmiyorum, senin patronlar maaaalum.

biz yine uyumaya gidiyoruz cicişler, 14:30da hematolog randevumuz var, korkuyorum çok kanımın dahada düşmesinden... umarım sonuçlarım iyi çıkar... yazarım daha burdayımmmm

inşallah daha da düşmemiştir canım,
senin bu uykukeyiflerin öldürcek zaten beni, sanki dogmus gibi Aren'e gore uyuyosun uyanıyosun ya cok hosuma gidiyo.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
MELOŞCUM

Bu havalar çok tehlikeli koca kış hasta olmadık ama bu havalarda yatabiliriz, maden suyunun içine 1 yada 2 limon sık canım c vitamini açısından iyi geliyor
ya hiç sorma canımı sıkanda o mehtapcım...tevsiyen için teşekkür edreim
dün bende öyleydim herkes geçmiş olsun diyor ama git diyen yok el işinde çalışmak böyle canım yapacak birşey yok ne yazık ki
derler mi çalış babam çalış ölüyosun kimsenin umrunda olmaz valla
biz yine uyumaya gidiyoruz cicişler, 14:30da hematolog randevumuz var, korkuyorum çok kanımın dahada düşmesinden... umarım sonuçlarım iyi çıkar... yazarım daha burdayımmmm

inşallah sonuçlar iyi çıkar pembişşşşşşş

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
canımmm geçmiş olsun ya dikkat et kendine
iyi olda gel özletme kendini
çok saol özgecim
inşallah eve gidip dinlenebilirsin ama ben zannetmiyorum, senin patronlar maaaalum.

senin bu uykukeyiflerin öldürcek zaten beni, sanki dogmus gibi Aren'e gore uyuyosun uyanıyosun ya cok hosuma gidiyo.

yani yaniiiii ama erken çıkarım gibi geliyor

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185

ces uyumuyo bu çocukkkk.... napıcam diye düşünüyorum vallahi çok ciddiyim...biz karı koca seweriz uykuyu, daha doğrusu ben sewerdi,m, eşimi alıştırdım, boynuz kulağı geçiyooo şimdi... ay napıcaz uykusuz...
sabah 7 idi bi wc yaptım yarım saat daha yatayım dedim, yok hoplaya hoplaya bi hal oldu benimki...kalktık:nanik:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
teşekkür ederim canım yaaa, ben de de nedense bi sinir stres var. sürekli bişileri kırmak istiyorum, kapıları çarpıyorum, yumrukluyorum sonra da oturup ağlıyorum :-((( anlayacağın fziksel olarak iyiyim ama psikolojik olarak vahim durumdayım

allah allah nedenki canım sakin olman lazım, önceden böylemiydin.

Mesela ben önceden hemen sinirlenirdim, kızardım ağlardım ama şimdi inanılmaz sakinim hamilelik bana yaradı.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ces uyumuyo bu çocukkkk.... napıcam diye düşünüyorum vallahi çok ciddiyim...biz karı koca seweriz uykuyu, daha doğrusu ben sewerdi,m, eşimi alıştırdım, boynuz kulağı geçiyooo şimdi... ay napıcaz uykusuz...
sabah 7 idi bi wc yaptım yarım saat daha yatayım dedim, yok hoplaya hoplaya bi hal oldu benimki...kalktık:nanik:

bakarsın dogunca yorulmus olur da uyur bu sefer de sürekli canım yaaaa:)

teşekkür ederim canım yaaa, ben de de nedense bi sinir stres var. sürekli bişileri kırmak istiyorum, kapıları çarpıyorum, yumrukluyorum sonra da oturup ağlıyorum :-((( anlayacağın fziksel olarak iyiyim ama psikolojik olarak vahim durumdayım

ben sana bişi diyim mi, bence bizim tatil zamanımız geldi. ben haziranı iple çekiyorum. şöyle 1 hafta tatile gidicem, bol yemek, güneş, deniz. aman süpper olucuk valla. ciddi anlamda ben de geriliyorum yok yere, o da şık olmuyo tabi.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Hepinize günaydınlar kızlarrr:sirin:
Dün eşim izinliydi,giremedim.
Bugünden itibaren de abimin düğün hazırlıkları başlıyor.
Sanırım artık çok sık buralarda olamayacağım:dertli:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
allah allah nedenki canım sakin olman lazım, önceden böylemiydin.

Mesela ben önceden hemen sinirlenirdim, kızardım ağlardım ama şimdi inanılmaz sakinim hamilelik bana yaradı.

bana da yaradı aslında, yine sinirleniyorum ama sesimi çıkarmamayı, amaaaan boşver demeyi öğrendim. özellikle menapoz teyzeye :)

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177

bazen ben de bi tuhaf oluyom canım anlam veremediğim bi huzursuzluk kaplıyo canım sıkılıyo dengemizi iyice bozdu bu hamilelik

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Hepinize günaydınlar kızlarrr:sirin:
Dün eşim izinliydi,giremedim.
Bugünden itibaren de abimin düğün hazırlıkları başlıyor.
Sanırım artık çok sık buralarda olamayacağım:dertli:

Günaydın canım sana da. yardım edilcek bişi varsa soyle, bu kadar kişi 1 günde bitiririz işleri vallahim de. kolay gelsin sana.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
valla yavrumdan önemli kimse yok hele birde cumartesi günü yan profil resmini aldım ya allahım diyorum ben ne yaptım ki beni böyle ödüllendiriyorsun ya buzdolabını öpüyorum, size yazıyorum ya gözlerim doluyor, nasıl bir sevgidir bu...

o yüzden sakin olalım kızlar zaten ne kaldı sonra bir lohusa depresyonuna gireriz aman istediğimizi yaparız sabahlar olmasın :zopa:

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
kızlar günaydın şimdi geldim azcık geçmişe bakıım sadece bu sayfaya baktım daha görüşürüz............
kardeşin gerçekten artistlik yapmış allah mesut etsin ikisinide
bu sene kızlar daha uslu sanırım bizim oğullarımız hiç yerinde durmuyorlar doğunca değişir inşallah :D
sanada günaydın cnm

Abim de gidiyim şunun nefesini kesiyim bi.... diyor :nanik:
annem diyor ki...
- bir bebeğin mizacı anne karnında belli olur... diyor.
ve 4 kardeşiz abim çok hareketlidir..hala hareketli..
bir tepiklerdi diyor....:2:
beni hiç anlamamış...
-hala sakin mizaçlıyımdır...
diğer kardeşlerim de öyle...
bakalım yaşayıp görücez.... inşallah...:sila:
KANŞEKERİ

BİR ÖMÜR BOYU MUTLU OLSUNLAR İNŞALLAH...

BEN HER AKŞAM BAĞRIŞ ÇAĞRIŞ KONUŞUYORUM OĞLUMLA ŞIMARIYOR BİRAZ BİRAZ SONRADA İLGİLENMİYOR TİPİK ERKEK ÖNCE KANDIRIYOR SONRA POPOSUNU DÖNÜYOR YAAA:deli:
:cokkomik::cokkomik:
çok güzel bir duyguymuş ama...
hakikaten çok ilginç....
allah her kadına bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.... :panter::panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
hangisi güzel sizce? ben kırmızıyı daha cok seviyorum ama malum popo kocaman oldu laciverlinin altı şort gibi oldugu için daha uygun olur sankim de.

41P-gepDQjL._SX315_.jpg

51YFq19De0L._SX315_.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar