2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kansekeri

Aktif Üye
Tepki
221
Allah bi yastıkta kocatsın inşallahhh ömür boyu mutluluklar ikisinede:teytey::teytey:
inşallah canım.zaten kardeşimde artizlik yapıp..
- son nefesime kadar eveeettt.. dedi... :nanik:

günaydınlarrrrrrr....

kanşekerim, bizde telapati yöntemi var sanırım oğluşla....sabahın körü tepikle uyandırıyor, gecede yatırmıyor beni:nanik: bide konuşursam valla ne olur halim:lala::lala::lala:

sen kaç haftasın canım,göremedim... bizim kız çok uslu konuşmazsan konuşmuyor... oturuyor.. :panter:
bende umarım o günleri görürüm.babası duymak istiyor ama henüz zaman var sanırım...

hayırlı olsun canım düğününüz.
günaydın kızlarrr -ciko-ciko-ciko-ciko-ciko

çok teşekkür ederim canım...

günaydın hanımlar 3 gün giremedim foruma herkes iyidir umarım ben iyiyim çok şükür ama iş yoğunluğu var bugünlerde fazla giremiycem sanırım kendinize ve bebişlere çok iyi bakın annecikler

günaydıın. sende canım kendine iyi bak ... iyi çalışmalar...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRRR

PELİNCİM BEN BEN TOPLAMDA 4 KİLO ALDIM AMA CESİKA NIN DEDİĞİ GİBİ 2 KİLOSU MEMİŞLERDE 2 KİLOSUDA BENİM GÖBEKTE :ilknur:

CES YA SANA CESİKA DEMEK ÇOK HOŞUMA GİDİYOR :1:

De tatlım de, iyice yabancı zannetcek herkes beni, yeni girenler falan:) neyse onemli olan senin hoşuna gitsin yeter ki canımcım :)

günaydın kızlar....
nikahımızı yaptık bitirdik allaha şükür kazasız belasız (erkek kardeşimin).
biraz yorucu oldu ama...
dün de evde dinlendim.alışkınım işe gelmeye ya.dün bütün gün evde olunca.akşam kızımla bir konuşuyum dedim.. hiç duymamıştım doğru dürüst arada pıt pıt ediyordu ama....
uzandım konuştum güldüm felan... aaaa baya baya elime tepki veriyor...
meğer ben onunla konuşmuyorum diye sürekli sessiz sedasız oturuyormuş....
konuşun kızlar bebeklerinize.bana garip geliyordu ama hakikaten tepki veriyorlar...
-kop-kop-kop
Allah mesut etsin canım, kızına da maşallah meger beklermis anasi konussun diye, kiyamaaaaa.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bebiklere yedirilmemesi gereken besinler bunlarmis arkadaslaaaar:
Çay: Çocuk beslenmesinde yeri yoktur. Demir ve diğer mineralleri bağlayıcı özelliğinden dolayı demir eksikliğine neden olur. İçine ilave edilen şeker, iştahsızlığa ve diş çürümelerine yol açar.
Bal: Çocuklarda ciddi alerjik reaksiyonlara neden olabilir. 1 yaşından önce önerilmez.
Bakla: Bazı enzim eksikliği olan çocuklarda, kanın yıkılmasına neden olabileceği için süt çocukluğu döneminde yedirilmemelidir.
İnek sütü: Alerji yapma olasılığı yüksektir. Aşırı tüketiminde kansızlık ve kabızlık da yapabilir. 1 yaşından önce verilmemelidir.
Kuru yemişler: Çocukların erişkinler gibi yutma fonksiyonları ancak 5 yaşında gelişir. Bu zamana kadar kabuklu yemişler boğulma tehlikesi doğurabilir.
Kabuklu deniz ürünleri: Ağır maden içerikleri yüzünden verilmez.
Beyin ve dalak: İyi pişirilmeleri zor olduğu için, enfeksiyon riskleri açısından önerilmez.
Tam pişmemiş veya çiğ yumurta: Besin zehirlenmesi yapabilir. Yumurtanın beyazı alerji riski nedeniyle 1 yaşından sonra verilebilir. Ayrıca çiğ yumurtadan yapılmış mayonez gibi gıdalar, soslar, hazır pişmiş tavuk, pastörize sütten yapılmamış peynir, hazır çorbalar çocuklara verilmemelidir.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
kızlar günaydın şimdi geldim azcık geçmişe bakıım sadece bu sayfaya baktım daha görüşürüz............

inşallah canım.zaten kardeşimde artizlik yapıp..
- son nefesime kadar eveeettt.. dedi... :nanik:

sen kaç haftasın canım,göremedim... bizim kız çok uslu konuşmazsan konuşmuyor... oturuyor.. :panter:
bende umarım o günleri görürüm.babası duymak istiyor ama henüz zaman var sanırım...

çok teşekkür ederim canım...

günaydıın. sende canım kendine iyi bak ... iyi çalışmalar...

kardeşin gerçekten artistlik yapmış allah mesut etsin ikisinide
bu sene kızlar daha uslu sanırım bizim oğullarımız hiç yerinde durmuyorlar doğunca değişir inşallah :D

günaydın kızlar
:zuzu::zuzu:

sanada günaydın cnm

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
bende sizleri çok özledim yoğunum bu aralar cescim...nasılsın?

ben de yogunum canım ama sabah sabah bişi yapasım yok, bir de dün baya baya kolayladım işlerimi o yuzden bugun daha cok girebilirim sankim de. sen de iyisin de mi, yoktur bi sıkıntın insallah.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ben de yogunum canım ama sabah sabah bişi yapasım yok, bir de dün baya baya kolayladım işlerimi o yuzden bugun daha cok girebilirim sankim de. sen de iyisin de mi, yoktur bi sıkıntın insallah.

allah kolaylık versin cescim
sanırım grip oluyorum her tarafım kırılıyor.gece başağrısı ve boğaz ağrısından uyumadım...

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
KANŞEKERİ

BİR ÖMÜR BOYU MUTLU OLSUNLAR İNŞALLAH...

BEN HER AKŞAM BAĞRIŞ ÇAĞRIŞ KONUŞUYORUM OĞLUMLA ŞIMARIYOR BİRAZ BİRAZ SONRADA İLGİLENMİYOR TİPİK ERKEK ÖNCE KANDIRIYOR SONRA POPOSUNU DÖNÜYOR YAAA:deli:

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
geçmiş olsun canım, c vitaminini tüketimini arttır hemen
saol canım yerimden kalkabilsem başlayacağımm hemen
ay geçmşi olsun canım yaaaa, hemen ıhlamurlara falan başla bari de çok ilerlemesin, izin de alamazsın sen şimdi.

saol cescim..aslıda yılmaz arayalım gitme dedi..ama sabahtan yapılması gereken işler vardı patronda erken gelmez mecbur geldim öğleden sonra bakalım durum nasıl olur

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
MELOŞCUM

Bu havalar çok tehlikeli koca kış hasta olmadık ama bu havalarda yatabiliriz, maden suyunun içine 1 yada 2 limon sık canım c vitamini açısından iyi geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar