kıslaarr taze anecikleerr..anneler gününüs kutlu olsunnnnnn biras geç oldu amaaaa:cee
Canlarım hepinize merhabalar..
Hepimizin anneler günü kutlu olsun..
Ayrı ayrı hepinize öpücükler gönderiyoruz oğlumla..
Geçmişi okumak ne mümkün ama bir göz atalım bakalım..
facemde yok o olaydan sonra sildim engelledim yüzsüz birde bana eklesene beni yaa falan dioo algısı kıt insanvahhh kuzum yaaa
bak üzüldüm senin adına
halan gelmeden evi taşısan adresi vermesen...
ya da halana birini yollasan yatılı kalacak, şöle 3-5-10 ay...
kayıvalidem gelecek kalacak desen olmaz, anladıığım kadarıyla ona inat daha erken gelir...
izmirde mi? ver adresini, yola çıkmasını engelliiim....
konuşmayı kessen? hiç aramasan, faceden silsen, unutmaz mı?....
yaa halamda ben 4 5 senede 1 ancak görürüm onu ordan anlamelis canım bir bahane bul küs en yakın zamanda aa halanmış bişeyde demek istemiyorum ama olmaz bu kadar
yaa dokunmayın dememde bu öküz sana bırakmam o bnm çocuğum falan diorr malmıdır nedirvay melisim vay benim görümcelerde bugün bana laf duyuruyorlar başka birinden bahsediyorlar ama gelinim sen anla neymiş kadın çocuguna dokundurtmuyormuş müdahele ediyormuş öyle bişey onlara yapsa çocuga asla dokunmazlarmış falan fıstık takma sende diycem ama ya gelirse çat kapı
yasin dedi ben gelinlik giydirmem ne öle yaa diye şimdide yasin istemior de diorda nasıl diyim dedim babamı arıycam birara sölicem o halletsin onun kardeşini ben niye çekiorum anlamıorumtosununa masallah yavrum okudum harbi tosun yapmısın oglanı
simdi once halledilmesi gereken dogumdan sona sana gelmemesini sağlamak. Bu nasıl olabiliri alternatif düşünelim. Yasin istemiyor, yerim yok vs. ? Tekrar küserse de küssün zaten sevmiyormuşsun önemli mi küsmesi? Mevlüt için aldığı gelinliği giydirmezsin ben sana baştan söylemiştim dersin istediğin kıyafeti giydirirsin kızına..kafana takma şimdiden kadını. Bu arada sen doğum yapınca kim gelicek sana yardıma?
ya bu kadın kadar lüzumsuzu kimsede yoktur omasında inşallahoff melisss Allah yardım etsin sana canım yaaa okudukça beni stres bastı valla haa.hayatımız da böyle lüzümsuz kişiler var malesef acaba nasıl bir çözüm bulsak sana ...
başka hala yok amca 1 tane var o da halamla küs kafası rahat çocukları var ama onlarda çok farklı tipler deil öle arayıp konuşmam birde büyük oğlu diormuş ki ben doğuma gelirim 1 saat azerbaycanda yasin beni alır götürür hastaneye hayatında yasini hiç görmemiş öle diyim gerisini geçtim bilehalanın çocuğu var mı? engellesin onu
amcan neym var mı? engellesin onu
başka halan var mı? engellesin onu
aklıma bişii gelmiyorki, durum vahim valla!!!
yaa keşke bir imkan olsa okdr isterimki pelinMeliscim hemen küs tekrar canim baska çaren yok bence...
eee yuhhh bencede direkt bul bi bahane tekrar ve bence temelli çıkar hayatından canım o ne öyle!
sanırım en iyi çözüm dediğin gibi baban... kızdırmadan kendi işine görede olsa hallediversin bu işi veee sende ne olur çok üzülme, bi yol bulunacak elbette...facemde yok o olaydan sonra sildim engelledim yüzsüz birde bana eklesene beni yaa falan dioo algısı kıt insan
yaa halamda ben 4 5 senede 1 ancak görürüm onu ordan anla
yaa dokunmayın dememde bu öküz sana bırakmam o bnm çocuğum falan diorr malmıdır nedir
yasin dedi ben gelinlik giydirmem ne öle yaa diye şimdide yasin istemior de diorda nasıl diyim dedim babamı arıycam birara sölicem o halletsin onun kardeşini ben niye çekiorum anlamıorum
ya bu kadın kadar lüzumsuzu kimsede yoktur omasında inşallah
başka hala yok amca 1 tane var o da halamla küs kafası rahat çocukları var ama onlarda çok farklı tipler deil öle arayıp konuşmam birde büyük oğlu diormuş ki ben doğuma gelirim 1 saat azerbaycanda yasin beni alır götürür hastaneye hayatında yasini hiç görmemiş öle diyim gerisini geçtim bile
yaa keşke bir imkan olsa okdr isterimki pelin
yaa özlem bulabilsem bahaneyi en kötü ihtimal babamı arıycam babam farkında neyin ne olduğunun ama bir miras durumu var o yüzden küsemior halama çıkışamıorda o da istediği gibi at koşturuor yaylada
kızlarr ben çıkıyorum hepinize iyi geceler :sirin::sirin:
sanada iyi gecelerrkızlarr ben çıkıyorum hepinize iyi geceler :sirin::sirin:
sanırım en iyi çözüm dediğin gibi baban... kızdırmadan kendi işine görede olsa hallediversin bu işi veee sende ne olur çok üzülme, bi yol bulunacak elbette...
artık birara arayıp babamı sölicem acaba doğuma yakınmı sölesem şimdidenmi halletsem o kafamda soru işareti
neyse bende çıkıorum yasin alcak oc yii öperim saadetcim
Iyi geceler kizlar....
Biz yatalim artik....
doktor amcamıza gittik bugün, ayrıntılımızı yaptırdık....
oğlum 26 cm 360 grammış, hafta ile çok uyumluymuş doktor amcamız herşey süper canavar gibi dedi, tetenoz aşısını önermedi bileklerim şişti dedim tuzu kesmem mi lazım diye sordum tansiyonumu ölçü gerek yok dedi, hamlilelikte tuz kesmeyi ancak tansiyon yüksekliğinde istiyoruz dedi aniden tuz kesilmesi doğru değilmiş kızlar 1 kilo almışım yavrum kıpır kıpırdı bize ayağının tabanını gösterdi sonra doktor çok güzel surat pozu yakaldı yandan bize poz verdi güzel evladım yaaa. kan uyuşmazlığı testimiz var bu ay.
bu düzgün amcamızın ultrasonu birazdan ayrıntılıyı yazacam kızlar
halamı pek sevmem ben hatta kimse sevmez aileden hayatının bir kısmında mutlaka birileri ile kavgalı briileri ile küs biridir dediğim dedik inattır ve asla doğruyu bilmez ilginçtir nerde bişiyin yanlışı var onu bilir ve diretir
birde çok zeki geçinir falan
meselayi biraz daha ortlara getireyim yasinin ailesi kendi halinde bir ailedir erkekleri çok efendidir şanslarına gelinlerde hep kibardır mesela sülalede edilen en büyük küfürü ben soktum litaretüre o da mal kelimesidir onda bile bizi yoldan çıakrdın derler çocuklar kullanınca kızarlar işte anlayın ailesini yasinse senin ayarlar kopmuş der o da öle biridir
halamla ne alakası var derseniz halam yasinin her türlü efendiliğine karşı yasine aklınca espri yaparak dölsüzz der bunu kayınvalidemede demiş kadın hastanelik oldu espri olduğunu anlamayınca ve bunu yapma diye uyardığımız halde aaaaa hep senmi onlara uycan onlar bize uysun diyen bir yüzsüz
son bombalarına gelioruz ben ne güzel bir bahane bulup küsmüştüm kendisine hatta küstüğümde facebook sayfama bnm anneme ve yasinin ailesine hakaretler içeren bir yazı döşemişti ve yasin onu ertesi sabah görüp silene kadar kalmıştı orda artık kimler okudu bilemem neyse ben hamile kalınca mecbur barıştık buarada kendisi izmirde yaşar neyse mecbur barıştıkkk ve kabus geri döndü
tutturdu ben doğuma 20 gün kala gelicem 3 ayı bitene kadar kalıcam diye ya ne gerek var nerde kalcan okdr uzun süre ben seni nerde yaşatcam zaten annein teyzesi kalıcak diorum aaa nolcakk dio çocuğa ben bakcam sana elletmem bile dio o yetmior aaa şimdi çocuklara su vermiorlarmışş başlarım lan böle dr a vericez tabi doğduğu gibi susuz bebekmi büyür diorvs vs
bugünde anneler günü diye msj attım aradı bebeğe mevlüt için gelinlik almış hala bnm böle bir tarzım yok geri ver onu öle bişi giydirmem bnm mevlüt kıyafetim kafamda hazır diorum sen kimsinde karışıorsun dior ya bnm çocuğum ilk çocuğu ve tek olmasını istiorum diorum yok anlamıor yatak için set diktirmiş pembeli diktir diorum beyaz bişiler yapmış yahu diorum bnm istediğime ndn önem vermiorsun sen ne anlarsın zevksiz dior
ay çıldırıcam yemin ediorum bunun üyüzünden kabusa döndü hamilelik ve bebek hayallerim
kusura bakmayın deli gibi döşendim ama kime anlatcamki babama şikayet ediorum umru deil buarada babam evine almıor bile halamı ordan pay biçin
herkese merhabaaa
günümüzü son kutlayan ben olucaaammmm:1::1::1:
hepimizin anneler günü kutlu olsun arkadaşlar:cicek:
inşallah seneye bebeklerimiz kucaklarımızda kutluycaz bu günüüü:1::1::1::1: