2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
günaydın kızlar

şimdi köye gideceğim

güzel hediyeler aldım bugün çok ağladım çok duygulandım...ama benim en güzel hediyem senin tekmelerindi meleğim seni çok seviyorum biliyorum ki içimden ta içimden sarıp sarmaldın beni iyiki varsın iyiki benimlesin bebeğim

annen

herkesin anneler günü kutlu olsun kızlar eylül ayında hediyelerimizi kucağımıza almamız dileğiyle öpüyorum
anaaaammm, ilk anneler gününde ağlayacaksın deseler inanmazdım valla....

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
Okurken ben bile duygulandım,mutluluğunuz hep daim olsun inşallah:huhuu:
sağol canım benim, kiminle paylaşacagım ben de,sizekoştum anlattım işte, cok teşekkür ederim benimle mutluluğumu paylaştıgınız için.

günaydın kızlar

şimdi köye gideceğim

güzel hediyeler aldım bugün çok ağladım çok duygulandım...ama benim en güzel hediyem senin tekmelerindi meleğim seni çok seviyorum biliyorum ki içimden ta içimden sarıp sarmaldın beni iyiki varsın iyiki benimlesin bebeğim

annen

herkesin anneler günü kutlu olsun kızlar eylül ayında hediyelerimizi kucağımıza almamız dileğiyle öpüyorum
güle güle git gel meloş,tekmelerde gelmiş yine maşallah, ben hala mahrumum o mutluluktan, anneler günün kutlu olsun seninde Meloş. :rose::rose::rose:

bayaa bildiğin şekerli su ama şeker tadı yoğun, sorun etmeyin bence zaten 2dk da içiveriyorsun..

senindeeeeeeee

zor bişii diil inan bana :)

senindeee, aminn

elfiidaaaaaaaaa diye bağırarak şarkı söylerken okudum, tutamadım kendimi ağlamaya başladım, halaaa ağlıyorum, çok güzel bir duygu...
eski bi şarkı değilmi o, nerden aklına geldi dinlemek
"elfida bir belalı başımsın, elfida beni bırakma sakın" güzel şarkı
ne iyisiniz kızlar ya, ağladın mı demek, başkasının mutluluğuna tam analmıyla ortakolmak bu işte, hersey gönlünce olsun canım benim ya.

şimdi çıkmalıyım hazırlanmam lazım hoşçakalın kızlar bye
güle güle meloş. mutlulukla git kocaman gülümseyerk dön annenin yanından
haklısın canım benim önemli olan hediyeler değil zaten söylenen güzel sözler herşeye değer zaten niye ağladığını bildiği için demiyodur canım niye ağlıyon diye ömrüm diyodunuz demi siz birbirinize
evet sevgi Ömrüm diyoruz evlenmeden önceden beri..nottada "adını tam bilmediği oğlumuz ömür" yazmış kabul ettimi acaba oğlumuzun ismini Ömür koymayı diye düşündüm okurken,kız ismi o diye tutturdu gerci ya

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kendş kendime nazar değdirdim ben yaa...eminim yanii...hep iyiyim iyiyim diye diyeee...al san işte pembe!
böyle kötü olunca bir an önce doğurayım istiyorum:3:

bugün oğlum annesini tepikleyerek kaldırdı yataktan... babamızda hala yatıyo, asıl hamile o :hihi::hihi::huhuu:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
sağol canım benim, kiminle paylaşacagım ben de,sizekoştum anlattım işte, cok teşekkür ederim benimle mutluluğumu paylaştıgınız için.

güle güle git gel meloş,tekmelerde gelmiş yine maşallah, ben hala mahrumum o mutluluktan, anneler günün kutlu olsun seninde Meloş. :rose::rose::rose:

eski bi şarkı değilmi o, nerden aklına geldi dinlemek
"elfida bir belalı başımsın, elfida beni bırakma sakın" güzel şarkı
ne iyisiniz kızlar ya, ağladın mı demek, başkasının mutluluğuna tam analmıyla ortakolmak bu işte, hersey gönlünce olsun canım benim ya.

güle güle meloş. mutlulukla git kocaman gülümseyerk dön annenin yanından

evet sevgi Ömrüm diyoruz evlenmeden önceden beri..nottada "adını tam bilmediği oğlumuz ömür" yazmış kabul ettimi acaba oğlumuzun ismini Ömür koymayı diye düşündüm okurken,kız ismi o diye tutturdu gerci ya

bence kabul etmiş öyle yazdığına göre

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
pembeeeee
dikkat et kendine canım
kızlar biz kaçar oğluşumla, babaaanneye gitçesss

hepinizi öpüyorum ve ilk anneler günümüz kutlu olsun diyorum,

ilk olmayanlarında tabe :p

amanınnnn
anne olduk
:1::1::1::1::1:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Slm hanımlar. Telden bı gırıp anneler gununuzu kutlayalım dedık oglumla. Teyzelerı opuyo ellerınızden. Yavrularımızla nıce anneler gunu kutlamak umuduyla. Melısssss yaz geldı adanaya hava guneslı

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Slm hanımlar. Telden bı gırıp anneler gununuzu kutlayalım dedık oglumla. Teyzelerı opuyo ellerınızden. Yavrularımızla nıce anneler gunu kutlamak umuduyla. Melısssss yaz geldı adanaya hava guneslı

Canım merhaba..
Senin de anneler günün kutlu olsun.
Biz de çok öpüyoruz minik oğlunu

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Bugün belli ki herkes anneler günü gezmesine çıkmış, umarım hepiniz iyisinizdir arkadaşlarım. Anneler gününüzü kutlar, bir sonraki senede, kucaginiza meleklerinizin olmasını dilerim.

Evet bugün herkesler gezmelerdee -ciko-ciko-ciko
Senin de anneler günün kutlu olsun cesscim,nice senelere..:lilav:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar