2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
amin canım inşallah -ciko-ciko hepimiz iyi olalım.....

kızlaar yarın bizim günümüz çok heyecanlıyımmm ilk anneler günümüz olacak bana tekme atsın en büyük hediyem o olur benim.ama eşim için geçerli değil minik oğlum babasına para vermiş bana hediye alacak :1::1::1::1:
:dertli::dertli::dertli::dertli: ya benim kuzu ne konuşuyo "annem seni çağrıyoo ...teyzeee" diye ne de babasına para veriyo hediye alsın diye, sizinkilerin maşallahı var, kuzum sadece tekmeyle yetiniyo halaaaaa :dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
özler tabıkı canım bende hıssdene kadr oyleydım
sımdı ıcımde bı balık kayıyor sankı ya gıdıklanıyorummm:cokkomik:
hayırlısyla sende hısst inş
yarın bi hediye verir mi bana acaba diyorum anneler günü ya,20.haftaya girdik sonucta :eek:ys::eek:ys:
amin canım inşallah -ciko-ciko hepimiz iyi olalım.....

kızlaar yarın bizim günümüz çok heyecanlıyımmm ilk anneler günümüz olacak bana tekme atsın en büyük hediyem o olur benim.ama eşim için geçerli değil minik oğlum babasına para vermiş bana hediye alacak :1::1::1::1:
a değil mi bi de o var, benimkinin bana hediye alıp almayacagını kestiremiyorum,d.günü evlilik yıldönümü atlamadı hiç daha ama yarın ilk olacak ya hiç bi bilgim yok :dusun::dusun:
amaan almazsa almasın bebeğimin varlığı benim en büyük anneler günü hediyem, bu senede bana gelmeyebilirdi ve ben yine boynum bükük gecirirdim anneler gününü.

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
:dertli::dertli::dertli::dertli: ya benim kuzu ne konuşuyo "annem seni çağrıyoo ...teyzeee" diye ne de babasına para veriyo hediye alsın diye, sizinkilerin maşallahı var, kuzum sadece tekmeyle yetiniyo halaaaaa :dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

bızımkıler cok gırısken canımmm:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
yarın bi hediye verir mi bana acaba diyorum anneler günü ya,20.haftaya girdik sonucta :eek:ys::eek:ys:

a değil mi bi de o var, benimkinin bana hediye alıp almayacagını kestiremiyorum,d.günü evlilik yıldönümü atlamadı hiç daha ama yarın ilk olacak ya hiç bi bilgim yok :dusun::dusun:
amaan almazsa almasın bebeğimin varlığı benim en büyük anneler günü hediyem, bu senede bana gelmeyebilirdi ve ben yine boynum bükük gecirirdim anneler gününü.

werırı belkıde canım yemegını ye uzun bı sure uzannn bakalımmm

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
unutma walla yakısıyo sana
bız ıyız canım senn
iyiyim ama yorgun...

bende eşime demiyom, merak ediyom ne yapacak diye, gerçi uzaktayız ama olsun ilk ondan duymak güzel olacak ben hatırlatmadan diye düşünüüyorum...

hoşgeldin saadetcim
hoşbulduk canımm

bızımkıler cok gırısken canımmm:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

karanfilimm

Aktif Üye
Tepki
247
messi güzel annene soyle kızmasın bana ama ben yıne gıdıyomm
yaa anneme gıdecegım canım yarında sınawım warda esım yatsın dınlensn ıstıyom oyuzden annmden dogru gıdecegım ewde olsam bırakmaz ılla kalkar gotrmeye oyuzden cıkıyaıım ben kuzumm msjada cewap yazdımm we tek kelımeyle kalpler karsılıklı dıyom cunku aynı seyı ben soracaktımm

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
neden göstermiyor acaba ya mesajı face den atayım canım o zaman

hoşgeldin saadetcim

aldığın kilo normal canım.o annesini her haliyle beğenir sen canını sıkma
begenir di mi, ben annemi begenmezdim hiç anneye benzemiyorsun hiç diye,adile naşit gibi olacak anneler sanırdım hep, annemde orta boylu zayıfdan az toplu güzelceydi hep, ettiğimi cekeceğim diye korkuyorum acıkcası :)

benimki daha kımıldamadı bile, canım benim gec geldi annesine,herseyi hasretle devam edecek anlaşılan.tam 42 haftayıda doldurup da doğar bu hızla :)

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
seninkide konuşuyordur canım :1::1::1::1:

olmadımı canım bir süre bebiş.varlıkları bile en büyük hediye zaten o işin şaka kısmı tabii inşallah sana okkalı bir tekme atarda sende alırsın en büyük hediyeni canımm

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
benimki daha kımıldamadı bile, canım benim gec geldi annesine,herseyi hasretle devam edecek anlaşılan.tam 42 haftayıda doldurup da doğar bu hızla :)
seninki kadarken bede hissedemiyordum tekme elan, şimdi maşallahı var, az kalmış hissetmene canım, biraz daha sabret...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
messi güzel annene soyle kızmasın bana ama ben yıne gıdıyomm
yaa anneme gıdecegım canım yarında sınawım warda esım yatsın dınlensn ıstıyom oyuzden annmden dogru gıdecegım ewde olsam bırakmaz ılla kalkar gotrmeye oyuzden cıkıyaıım ben kuzumm msjada cewap yazdımm we tek kelımeyle kalpler karsılıklı dıyom cunku aynı seyı ben soracaktımm
canım benimmm inşallah yarınki sınavda çok güzel geçecek
begenir di mi, ben annemi begenmezdim hiç anneye benzemiyorsun hiç diye,adile naşit gibi olacak anneler sanırdım hep, annemde orta boylu zayıfdan az toplu güzelceydi hep, ettiğimi cekeceğim diye korkuyorum acıkcası :)

erkek çocukları annelerine çok düşkün oluyor canımm tabiki beğenirr

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
:bayil::bayil::bayil::bayil::bayil::bayil:
kocama soruyorum; bebeğimiz ilk "baba"mı desin yoksa "anne"mi???
cevaba bakar mısınız; "para" desiinnnn
:1::1::1::1::1:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
seninkide konuşuyordur canım :1::1::1::1:

olmadımı canım bir süre bebiş.varlıkları bile en büyük hediye zaten o işin şaka kısmı tabii inşallah sana okkalı bir tekme atarda sende alırsın en büyük hediyeni canımm
evet ben sanıyordum korunmayı bırak 1 olmadı 2-3 aya kalırım hamile, öyle olmadı ama çok şükür cokda uğrastırmadı Rabbim. hissediyor işte ben size yazdıkca nasıl onu hissetmeyi istediğimi,belki cevap verir bana bugünlerde

seninki kadarken bede hissedemiyordum tekme elan, şimdi maşallahı var, az kalmış hissetmene canım, biraz daha sabret...
10-15 güne hissederim diyorum artık, bakalım artık.

ben cıkıyorum tatlı anneler, şimdiden ilk anneler gününüz kutlu olsun, bundan sonraki yıllarda sağlıklı-hayırlı evlatlarımızla ve her sene sevgimizin katlandıgı eşimizle birlikte huzurlu anneler günleri gecirelim.

ceygul

Üye
Tepki
45
günaydınnn. hadi güzel haberlerle bekliyoruz canım. ee tabi resimde istiyoruz

güzel haberlerini bekliyoruz canım

koley gelsin canım ya zordur düğün telaşı,iyiki hamileliğin son zamanlarına denkgelmemiş daha zor olurdu.Allah mutlu etsin kardeşini inş.

başarılar karanfil, kalemin hep doğru şıkkı işaretlesin.

güzel haberlerle gelesin ceygül, erkek couklar küçükken laf dinliyor da büyüyünce ki hallerinden korkuyroum ben :lilav:

sacını boyamasan derim Gülaycım ya, araştırdın mı iyice,benimde cok beyazım varda sabredicem artık bebğim için, doktora sordun mu

herkese ii akşamlar kuzucuğumun selamı var herkese :cicibebek::cicibebek:öpüyor ellerinizden kuzucum büyümüş ama heyecandan kılosunu sormayı unuttum midesini böbreklerini gösterdi bi sorun yok dedi yüzünü inceleyecekti ama göstermedi bi türlü sıpam döndü, pipisinide gösterdi resim alamadık kagıdında sorun cıktı borcumuz olsun dediler tahlıllerimi yenıledı salı günü tekrar gidip hem tahlıllerımı gostercem hem borcunu ödesin dimi ama :1::1::1: ayrınıtılı ultrosan için başka bi profdan randevu alcak bizden haberler böyle kayınvalıdemler geldi çok giremem merak etmeyın hepiniz öpüldünüzzz

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
evet ben sanıyordum korunmayı bırak 1 olmadı 2-3 aya kalırım hamile, öyle olmadı ama çok şükür cokda uğrastırmadı Rabbim. hissediyor işte ben size yazdıkca nasıl onu hissetmeyi istediğimi,belki cevap verir bana bugünlerde

ben cıkıyorum tatlı anneler, şimdiden ilk anneler gününüz kutlu olsun, bundan sonraki yıllarda sağlıklı-hayırlı evlatlarımızla ve her sene sevgimizin katlandıgı eşimizle birlikte huzurlu anneler günleri gecirelim.
anneler günün kutlu olsun seninde, iyi geceler sana

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
herkese ii akşamlar kuzucuğumun selamı var herkese :cicibebek::cicibebek:öpüyor ellerinizden kuzucum büyümüş ama heyecandan kılosunu sormayı unuttum midesini böbreklerini gösterdi bi sorun yok dedi yüzünü inceleyecekti ama göstermedi bi türlü sıpam döndü, pipisinide gösterdi resim alamadık kagıdında sorun cıktı borcumuz olsun dediler tahlıllerimi yenıledı salı günü tekrar gidip hem tahlıllerımı gostercem hem borcunu ödesin dimi ama :1::1::1: ayrınıtılı ultrosan için başka bi profdan randevu alcak bizden haberler böyle kayınvalıdemler geldi çok giremem merak etmeyın hepiniz öpüldünüzzz
çok güzeellll, resim iste mutlaka, ödesinler borçlarını

esila4

Daimi Üye
Tepki
372

canım inşallah 10 15 günede kalmaz hissedersin.seninde anneler günün kutlu olsun canımm

canımm ne güzel haberle gelmişsin maşallah oğluşuna bizde seni ve oğlunu öpüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar