bu iyiymiş canım.hepsi birarada ne güsel işte.ama biz sahilinkindenn alıcassssss:sila:çok beğendik ne yapalım
KIskandınız mııı :ilknur:
Hale Sahili kıskanıyooooo
Hale Sahili kıskanıyooooooo
bu iyiymiş canım.hepsi birarada ne güsel işte.ama biz sahilinkindenn alıcassssss:sila:çok beğendik ne yapalım
yok şuanda istanbulda annem annem eylüle kadar bir orda bir burda eylğlde temelli gidecek ptesi ayrıntılı için yanıma gelecek ozmn veririm artık bnde
aha tamamen katılıorum sana ama kadın memnuniyetsiz yaa
giderkende bişi alırsın ama sevalll birde mutlaka usg görüntülerini götürr
tabiki marka fiyatı bunlar ben mesela 3 yaşa kadar istiorum kullanmayı kırılmazsa yatak buarada senin gördüğün kampanya en mantıklısı birde muambası plastiği falanda önemli yaa ben birde şeye takmıştım kafayı yandan çıkış yeri olsunda sahil büyüdüğünde içinden kendi çıksın oyun yatağı olduğu zaman yani birde buna extra şurdan fiyat bindiriorlar bir dönence nerden baksan 100 tl daha pahalıyada var ama dikkat çekici dönenceler bu fiyattan başlıor kraftın 504ünde ve 604ünde 604 daha ufak ve daha ucuz ben hala acaba onumu alsaydım diye iç geçiriorum neyse alınmış alınmıştır dönencesi çok güzel ve sağlam titreşimi var ama bi işe yaradığı yok neyse varmı derlerse var sallanıor ayakları ona göre 2 çeşit tekerlekli kendi gece lambası var dönenceside pilli kendisi dönüor ölee bişi işte ay niye reklam yaptımki acaba :1:
KIskandınız mııı :ilknur:
Hale Sahili kıskanıyooooo
Hale Sahili kıskanıyooooooo
Meraba tatlım kıymatlımmmm
kaçak koydum adını bilesin.naılsın meloşum
ah buralarda olmayı ben de çok istiyorum işlerim yüzünden.iyiyim paso uyuyorum yiyorum sen nasılsın?
Al bendende o kadar canım.ye iç yat kalk
bebek istiyorum ben artık yaaaa:1:
ama karnımda değil kucağımdaaaaa
meymel bacım sende hoşgeldin
Yemek yedim geldim....
Damlacim nasilsin onur gitti mi?
Allah kavustursun.
afiyet olsun tatlım