2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
yok şuanda istanbulda annem annem eylüle kadar bir orda bir burda eylğlde temelli gidecek ptesi ayrıntılı için yanıma gelecek ozmn veririm artık bnde

ahahaha tamamen katılıorum sana ama kadın memnuniyetsiz yaa

giderkende bişi alırsın ama sevalll birde mutlaka usg görüntülerini götürr

tabiki marka fiyatı bunlar ben mesela 3 yaşa kadar istiorum kullanmayı kırılmazsa yatak buarada senin gördüğün kampanya en mantıklısı birde muambası plastiği falanda önemli yaa ben birde şeye takmıştım kafayı yandan çıkış yeri olsunda sahil büyüdüğünde içinden kendi çıksın oyun yatağı olduğu zaman yani birde buna extra şurdan fiyat bindiriorlar bir dönence nerden baksan 100 tl daha pahalıyada var ama dikkat çekici dönenceler bu fiyattan başlıor kraftın 504ünde ve 604ünde 604 daha ufak ve daha ucuz ben hala acaba onumu alsaydım diye iç geçiriorum neyse alınmış alınmıştır dönencesi çok güzel ve sağlam titreşimi var ama bi işe yaradığı yok neyse varmı derlerse var sallanıor ayakları ona göre 2 çeşit tekerlekli kendi gece lambası var dönenceside pilli kendisi dönüor ölee bişi işte ay niye reklam yaptımki acaba :1:

Uvvv güzel yaptın reklamını,Hale neden kıskanmış şimdi anladım:hihi:
Ne kadara aldın sen canım ?

Tepki
50
meliscim sana özelden msj attım ama gelmedımı sesın çıkmıyo belkıde beceremedımmı acele cvp :uzgun:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
KIskandınız mııı :ilknur:
Hale Sahili kıskanıyooooo
Hale Sahili kıskanıyooooooo

Hihh esraa teyzesi öyle demeyelim:1:
aman Allah korusun beni kıskanç bir evlattan.bu zamana kadar etrafımdaki böyle tiplerden (görümcem kuzenler eski okul arkadaşları vs) çok çekmiş biri olarak bu durumu kızıma değil bana atfetmenizi rica edicem:hihi:
ben kıskandım ayol bennn.varmı ötesi.

mymel

Daimi Üye
Tepki
371
ceygul, dmlonr+, elmakurdumusun, esila4+, Lehale+, mervecik, MLSFB+, oslemim35+
merhabalar kızlarrrr

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Meraba tatlım kıymatlımmmm:hihi:
kaçak koydum adını bilesin.naılsın meloşum:panter:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar