ya hamile pantolonu ve tişört giyiyorum başka bişi olmuor üstüme göbeğimde kocaman yaniMelisim acep kıyafetlerinden falan mı belli olmuyor ki?
Ben de hala dışarda tam olarak yaşayamıyorum bu duyguyu.
Dar bir şey giydiğimde bakanlar oluyor azcık göbişime.
Biraz normalse üzerimdeki kıyafetim kimse tınlamıyor :ilknur::dill:
Ayy maaşallah canım kuzunaaa..
Oğlun incinin kızını,biz de oğlunu kocaman öpüyoruz
melisss damla nerde canım bir sıkıntı yok di mi bu arada bebişin büyüdüğünğe sevindim kocaman olmuş.handeye söylemedikleri iyi olmuş bu arada.kayınvaldesi iyiymiş di mi şimdi
Selamlarrrrrrrr
valla korkutmak gibi olmasın ama cezan kalkınca atmış bile olabilirler üyelikten seni çoğunluğa böle olduMeliscim valla cok komik ama banada ceza vermislee
Noldu falan diye sormustum heralde oyuzden cok guldum.
Yok canim tel falan yoktu. Ama ozelden mesaj atarim acilinca
dalga geçme len zaten beceremediğim için sürekli söküor yenge uf yaaa inşallah doğuma yetişirAyy Melis eminim çok şeker olacaktır ördüğün atkı:1:
Zaten atkının kötüsü mü olur ki :dill:
seraaapp :cicek: persembeye randevu aldım düzgün beye gidiyorummm
aferin len esraa ben üşengeçlikten yerimden kımıldamadmı yasin gelsin yaparız birlikte diye rahat takılıorum
Kızlar ebebekte park yataklar ne kadar indirimli böyle:sok
Bakar mısınız:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yanlış hatırlamıorsam biz sorduk e bebeğin kendi ürünü bu ucuz ürün bulundurabilmek için üretmişler ve çok küüçük yani 70*110 bir yatağın yanında yavru gibi duruor esra
Bizim burda alışveriş yaptığımız mağazada
park yatak+visco yatağı+uyku seti bir de kampanyası olarak yanında bakım seti veriyorla chicconun.
Toplam 250tl.
Sanırım bunu alırım ben..
yok şuanda istanbulda annem annem eylüle kadar bir orda bir burda eylğlde temelli gidecek ptesi ayrıntılı için yanıma gelecek ozmn veririm artık bndeAyy bu çok daha önemli anneler gününden
Annen Antalya 'da değil mi şu anda canım?
Alsanız da hediyeyi oraya mı göndereceksiniz?
amelisss yanlış hatırlamıyosam bi ara erkekti ya senin sahilöle sanıyodu , o ara vermemişmiydiniz hediyesini kayınvalidene
bak şimdi versen boynuna atlardı bencee:gul:
giderkende bişi alırsın ama sevalll birde mutlaka usg görüntülerini götürrbenim koca anneler konusunda oldukça hödük.onlara gelince para olmuyor hiç.istanbul da olcaz bu hafta sonu annesine gitcez gerek yok dedi kaynanamda çok bozulur bişe almazsak öle biridir kendisi.neyse ki çiçek falan alalım bari dedim.benim anneme de bişe yok ama inşallah haftaya yanlarına gitcem en büyük hediye ben olcam annem için :sirin:
Ölçülerine baktım şimdi:
Açık Ölçüleri: 120 x 60 x 78 cm
yazıyor.
Kraftın park yatağına baktım.
Onun ölçileri de:
Açık Ölçüsü: 80 x 131 x 113 cm
Fiyat farkı bundan dolayı mı acaba ?