2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
melisss damla nerde canım bir sıkıntı yok di mi bu arada bebişin büyüdüğünğe sevindim kocaman olmuş.handeye söylemedikleri iyi olmuş bu arada.kayınvaldesi iyiymiş di mi şimdi

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Giden arkadaşlara iyi tatiller diliyorum-ciko
Ben de kalkıp yemek yapayım,görüşürüz kızlar:nk:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Melisim acep kıyafetlerinden falan mı belli olmuyor ki?
Ben de hala dışarda tam olarak yaşayamıyorum bu duyguyu.
Dar bir şey giydiğimde bakanlar oluyor azcık göbişime.
Biraz normalse üzerimdeki kıyafetim kimse tınlamıyor :ilknur::dill:

Ayy maaşallah canım kuzunaaa..
Oğlun incinin kızını,biz de oğlunu kocaman öpüyoruz:)
ya hamile pantolonu ve tişört giyiyorum başka bişi olmuor üstüme göbeğimde kocaman yani
melisss damla nerde canım bir sıkıntı yok di mi bu arada bebişin büyüdüğünğe sevindim kocaman olmuş.handeye söylemedikleri iyi olmuş bu arada.kayınvaldesi iyiymiş di mi şimdi

birazdan gelecek bende sen sormadan 2 dk önce msj atmıştım ozmn hesap sorarımm nerde bu diyee elvinde yok hadi o dr a fln gidecektidee bu damlanın iişi iyice belirsiz bi kulaklarını çekelim

Miracle

Aktif Üye
Tepki
58
Meliscim valla cok komik ama banada ceza vermislee:hihi:
Noldu falan diye sormustum heralde oyuzden cok guldum.
Yok canim tel falan yoktu. Ama ozelden mesaj atarim acilinca

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
kızlar geldim kızmayın yaa sabahın köründe çıktık yine annemle evden şimdi girdim içeri..Avcılara gitmemiz gerekiyodu ödemelerim var onları hallettik ordan ananeye uğradık anneler günü için hedi almıştık onu verdik pazar günü çıkamam sanırım o yüzden şimdiden kutladık. Ancak gelebildim eve.. Peliiiin canıım nasılsın, seni sorup durdum hep buldu mu bizi diye.. Keyifler nasıl?

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Meliscim valla cok komik ama banada ceza vermislee:hihi:
Noldu falan diye sormustum heralde oyuzden cok guldum.
Yok canim tel falan yoktu. Ama ozelden mesaj atarim acilinca
valla korkutmak gibi olmasın ama cezan kalkınca atmış bile olabilirler üyelikten seni çoğunluğa böle oldu

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Ayy Melis eminim çok şeker olacaktır ördüğün atkı:1:
Zaten atkının kötüsü mü olur ki :dill:
dalga geçme len zaten beceremediğim için sürekli söküor yenge uf yaaa inşallah doğuma yetişir
seraaapp :cicek: persembeye randevu aldım düzgün beye gidiyorummm

ön kapıdan girince direk giriş katında zaten düzgünün odası sakın hastane kalabalık oda küşük diye panikleme süperdir düzgün

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
aferin len esraa ben üşengeçlikten yerimden kımıldamadmı yasin gelsin yaparız birlikte diye rahat takılıorum

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Merak ettiğim bir şey var.
Bakıyorum şimdi park yataklara.
Az önce linkini gönderdiğim 109 tl
kraft var 279 tl
Bunlar arasındaki fark nedir?
Özellikleri hemen hemen aynı,boyutları da aynı..
Zaten en fazla 1 yıl kullanılır,sonra bebek odasına geçer ve ara sıra kullanılma başlar.
Çok mu önemli belli bir marka olması:acep:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
yanlış hatırlamıorsam biz sorduk e bebeğin kendi ürünü bu ucuz ürün bulundurabilmek için üretmişler ve çok küüçük yani 70*110 bir yatağın yanında yavru gibi duruor esra

Ölçülerine baktım şimdi:
Açık Ölçüleri: 120 x 60 x 78 cm
yazıyor.

Kraftın park yatağına baktım.
Onun ölçileri de:
Açık Ölçüsü: 80 x 131 x 113 cm

Fiyat farkı bundan dolayı mı acaba ?

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Bizim burda alışveriş yaptığımız mağazada
park yatak+visco yatağı+uyku seti bir de kampanyası olarak yanında bakım seti veriyorla chicconun.
Toplam 250tl.
Sanırım bunu alırım ben..

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Bizim burda alışveriş yaptığımız mağazada
park yatak+visco yatağı+uyku seti bir de kampanyası olarak yanında bakım seti veriyorla chicconun.
Toplam 250tl.
Sanırım bunu alırım ben..

bu iyiymiş canım.hepsi birarada ne güsel işte.ama biz sahilinkindenn alıcassssss:sila:çok beğendik ne yapalım

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Ayy bu çok daha önemli anneler gününden :panter:
Annen Antalya 'da değil mi şu anda canım?
Alsanız da hediyeyi oraya mı göndereceksiniz?
yok şuanda istanbulda annem annem eylüle kadar bir orda bir burda eylğlde temelli gidecek ptesi ayrıntılı için yanıma gelecek ozmn veririm artık bnde
melisss yanlış hatırlamıyosam bi ara erkekti ya senin sahil:hihi: öle sanıyodu , o ara vermemişmiydiniz hediyesini kayınvalidene :hihi: bak şimdi versen boynuna atlardı bencee:gul:
ahahaha tamamen katılıorum sana ama kadın memnuniyetsiz yaa
benim koca anneler konusunda oldukça hödük.onlara gelince para olmuyor hiç.istanbul da olcaz bu hafta sonu annesine gitcez gerek yok dedi kaynanamda çok bozulur bişe almazsak öle biridir kendisi.neyse ki çiçek falan alalım bari dedim.benim anneme de bişe yok ama inşallah haftaya yanlarına gitcem en büyük hediye ben olcam annem için :sirin:
giderkende bişi alırsın ama sevalll birde mutlaka usg görüntülerini götürr
Ölçülerine baktım şimdi:
Açık Ölçüleri: 120 x 60 x 78 cm
yazıyor.

Kraftın park yatağına baktım.
Onun ölçileri de:
Açık Ölçüsü: 80 x 131 x 113 cm

Fiyat farkı bundan dolayı mı acaba ?

tabiki marka fiyatı bunlar ben mesela 3 yaşa kadar istiorum kullanmayı kırılmazsa yatak buarada senin gördüğün kampanya en mantıklısı birde muambası plastiği falanda önemli yaa ben birde şeye takmıştım kafayı yandan çıkış yeri olsunda sahil büyüdüğünde içinden kendi çıksın oyun yatağı olduğu zaman yani birde buna extra şurdan fiyat bindiriorlar bir dönence nerden baksan 100 tl daha pahalıyada var ama dikkat çekici dönenceler bu fiyattan başlıor kraftın 504ünde ve 604ünde 604 daha ufak ve daha ucuz ben hala acaba onumu alsaydım diye iç geçiriorum neyse alınmış alınmıştır dönencesi çok güzel ve sağlam titreşimi var ama bi işe yaradığı yok neyse varmı derlerse var sallanıor ayakları ona göre 2 çeşit tekerlekli kendi gece lambası var dönenceside pilli kendisi dönüor ölee bişi işte ay niye reklam yaptımki acaba :1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar