2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
allah ağzınızın tadını bozmasın canım ömür boyu heppp böyle mutlu olun.... eşinin aileside özellikle babasına bravo helal olsun babaya canım....

oda baban yapacak ne yazık ki birşey olmuyor bazı zamanlara.....

babam olmasa, tahammül edilcek seyler degildi zaten. Ama bu olaylar sonucunda esimin benim icin yapmayacagi, yapamayacagi sey olmadığını anlamış oldum. polyanna mode on.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
-alkis-alkis-alkis alkışlar cessss in kocasınaaaaaaa
iveeeeet alkışlar kocama, yirim ben onu yirim. idolum o benim. büyüyünce senin gibi olcam ben diyorum bazen de gülüyoruz. o kadar akıllı, hazır cevap, politik ki, inşallah oglum ona çeker. ben kekeleyip kalırım çoğu kötü durumlarda.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
cesika boşver tatlım yaaaaaaa sonuca bakk dimi

bizde nişanlandık 1 ay sonra ayrıldık olacak iş mi yıllarca flört et sonra nişan yap ayrıl şaka gibi dimi, benim de annem bu yüzden eşime biraz kırgın hiç belli etmiyor banada birşey demiyor ama ben hissediyorum emeksiz birşey olmuyor ben bunu bilir bunu sölerim:huhuu:

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
seni üzcekse hiç anlatma. benim yaşadıklarım beni çok üzüyo çünkü.

ablam degil canım babam, ama senin durumu anlamadım. anneler çok büyük rol oynuyo bu işlerde. benim annem de bitirdi beni. hiç yanımda durmadı. baban ne derse o dedi, ben bilmem beyim bilir dedi, ben sanki havadan gelmişim, onun cocugu degilim sanki babam beni annesinin evinden getirmiş gibi hiç sahip çıkmadı annem bana. hep babamın yanında durdu. konulara sokmayın beni. elim ayagın titremeye başladı bile. of pofffff.

üzülme canım kaderimizde ne yazıyorsa onu yaşıyoruz ne bir eksik nede bir fazla...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ablam degil canım babam, ama senin durumu anlamadım. anneler çok büyük rol oynuyo bu işlerde. benim annem de bitirdi beni. hiç yanımda durmadı. baban ne derse o dedi, ben bilmem beyim bilir dedi, ben sanki havadan gelmişim, onun cocugu degilim sanki babam beni annesinin evinden getirmiş gibi hiç sahip çıkmadı annem bana. hep babamın yanında durdu. konulara sokmayın beni. elim ayagın titremeye başladı bile. of pofffff.

Canım sakin ol ve pollyanna modunu da hiç kapatma.
İlla ki zorluklar oluyor fakat bak şimdi ne kadar mutlusun,eşinle ve çocuğunla..
Allah mutluluğunuzu hayatınızın sonuna kadar daim etsin:panter:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

ces cnm şu an mutlusun ya ona bak sen cnm ama kayınpederine hayran kaldım
ben eşimin anne babasını tanımadım ama çok isterdim tanımayı bizdede istemeye gelirken sorun oldu 2 görümcem karıştırdı ortalığı beni istemiyorlarmış :) nedeni ise eşimin bekarken çalışıp yeğenlerine ve ve kardeşi ve ablasına kazandığı tüm parayı vermesiydi bunun üstünede babam bu mevzu uzamasın uzarsa bizide karıştırırlar dedi temmuzda sözlendik ekimde nikahımız oldu herkes sustu ama düğünü anca aralıkta yapabildik ancak evimizi hazırladık :sirin:

ay bide belirtmek isterim ki görümcelerimle 4 yıldır hiççççç görüşmedim :)))))))))))))))))))))))))))))))

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
gülaycım kaçtın mı kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyi yapmışsın

aynen öyle iyi kaçmışım.. :utan:

ama ben ömüre kaçmadım..ay neyse dayanamıycam anlatıcam.....

ben kendimi bildim bileli annem sinir hastası..hergün kavga hergün gürültü, hatta neyse anlamışsınızdır..
hastaydı yani, saç lastiğimi kaybettim diye oklavayla dövmüştü beni.. :hihi:
bu evlenene kadar inişli çıkşlı devam etti harala gürele ailecek karışıktık yani.. ablamlarla birbirimize destek olurduk.. babamda sabrederdi herşeye.. olan bize olurdu..
ablam 5 sene çocuk istedi olmadı, 4 sene tedavi oldu, en sonun da aşırı kanamayla hastaneye kaldırıldı, dış gebelikmiş, hastahaneye yatırdık, serumlar sancılar v.s vs. sabah çalışıyorum akşam yanında kalıyorum hastahanede.. beni istedi hep yanında ben iyi bakardım ona.. o ara ömürle kavgalıyız ben terkettim onu.. ayrıyız yani..
cumartesi bana almancı görücü geldi, ben istemedim filan olmadı o iş.. ömürde öğrendi tabi görücü geldiğini..
bi pazar hastahaneye temiz çamaşır filan götürücem ablama , kapri giydim, ne giymişim ama..
+vay ben o..... muymuşum bacağımı açıyormuşum, vay sokaklarda böle dolaşılırmıymı, itip kakmaya başladı sokakta bende en son dayanamdık bağrış çığrış gelmiyorum bi daha bu eve dedim çıktım.. gidip ev filan tutma niyetim var ne bilim ablamda kalıcam. ama bi daha dönmicem diyorum kendi kendime..
ağlama krizlerindeyim, haziran ayı fuara gittim4 tane bira içtim, salya sümük karışmış ağlamaktan şişmiş yüzüm, ömür msj çekti nerdesin sen ben seni almaya geliyorum diye...
ben evden kaçtım zomum, o da beni kaçırmak için evdekilere bişey söylemeden babasının arabasını almış kaçmış :cokkomik::cokkomik:
neyse geldi beni bi gördü garibim şok oldu , seni bırakmam gidicez dedi, aslında aklım yerimde olsa yine kaçmazdım, olacağı varmış..
ablama hastahaneye gittik, eşyalarını bıraktık, ablam yalvardı düğününüzü ben yaparım nolur kaçmayın, gidin benim evimde kalın kaçmayın diye, ama ömür dinlemedi, benimde aklım pek yerinde değildi zaten.. bi baktım istanbul yolundayız..
gerisi....
AZ SONRA...... :hihi::hihi:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
cesika boşver tatlım yaaaaaaa sonuca bakk dimi

bizde nişanlandık 1 ay sonra ayrıldık olacak iş mi yıllarca flört et sonra nişan yap ayrıl şaka gibi dimi, benim de annem bu yüzden eşime biraz kırgın hiç belli etmiyor banada birşey demiyor ama ben hissediyorum emeksiz birşey olmuyor ben bunu bilir bunu sölerim:huhuu:

öyle öyle, çok emek var eşimle ilişkimizde.seninki de öyle belli ki. ayrılmasaydınız iyidi tabi ama o zaman da o gerekmiş napalım.

üzülme canım kaderimizde ne yazıyorsa onu yaşıyoruz ne bir eksik nede bir fazla...

hatırlamadığım sürece üzülmüyorum zaten :) hatırlayınca arada kötü oluyoruz işte.

Canım sakin ol ve pollyanna modunu da hiç kapatma.
İlla ki zorluklar oluyor fakat bak şimdi ne kadar mutlusun,eşinle ve çocuğunla..
Allah mutluluğunuzu hayatınızın sonuna kadar daim etsin:panter:

Amin canım, Allah eşlerimizle hepimizi mutlu etsin inşallah.

ces cnm şu an mutlusun ya ona bak sen cnm ama kayınpederine hayran kaldım
ben eşimin anne babasını tanımadım ama çok isterdim tanımayı bizdede istemeye gelirken sorun oldu 2 görümcem karıştırdı ortalığı beni istemiyorlarmış :) nedeni ise eşimin bekarken çalışıp yeğenlerine ve ve kardeşi ve ablasına kazandığı tüm parayı vermesiydi bunun üstünede babam bu mevzu uzamasın uzarsa bizide karıştırırlar dedi temmuzda sözlendik ekimde nikahımız oldu herkes sustu ama düğünü anca aralıkta yapabildik ancak evimizi hazırladık :sirin:

ay bide belirtmek isterim ki görümcelerimle 4 yıldır hiççççç görüşmedim :)))))))))))))))))))))))))))))))

Aman boşver, gerek yok görümceye eşin sana yeter. kızkardeşine gücenip de evlenmedin ya sen bu adamla. hem görüşmemek iyidir. eşim rahatsız oluyo diye biz annemlere eşimle birlikte bayramdan bayrama gidiyoz valla. arada ben gidip görüyom tabi.

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295

ben kendimi bildim bileli annem sinir hastası..hergün kavga hergün gürültü, hatta neyse anlamışsınızdır..
bu evlenene kadar inişli çıkşlı devam etti harala gürele ailecek karışıktık yani.. ablamlarla birbirimize destek olurduk.. babamda sabrederdi herşeye.. olan bize olurdu..
ablam 5 sene çocuk istedi olmadı, 4 sene tedavi oldu, en sonun da aşırı kanamayla hastaneye kaldırıldı, dış gebelikmiş, hastahaneye yatırdık, serumlar sancılar v.s vs. sabah çalışıyorum akşam yanında kalıyorum hastahanede.. beni istedi hep yanında ben iyi bakardım ona.. o ara ömürle kavgalıyız ben terkettim onu.. ayrıyız yani..
cumartesi bana almancı görücü geldi, ben istemedim filan olmadı o iş.. ömürde öğrendi tabi görücü geldiğini..
bi pazar hastahaneye temiz çamaşır filan götürücem ablama , kapri giydim, ne giymişim ama..
+vay ben o..... muymuşum bacağımı açıyormuşum, vay sokaklarda böle dolaşılırmıymı, itip kakmaya başladı sokakta bende en son dayanamdık bağrış çığrış gelmiyorum bi daha bu eve dedim çıktım.. gidip ev filan tutma niyetim var ne bilim ablamda kalıcam. ama bi daha dönmicem diyorum kendi kendime..
ağlama krizlerindeyim, haziran ayı fuara gittim4 tane bira içtim, salya sümük karışmış ağlamaktan şişmiş yüzüm, ömür msj çekti nerdesin sen ben seni almaya geliyorum diye...
ben evden kaçtım zomum, o da beni kaçırmak için evdekilere bişey söylemeden babasının arabasını almış kaçmış :cokkomik::cokkomik:
neyse geldi beni bi gördü garibim şok oldu , seni bırakmam gidicez dedi, aslında aklım yerimde olsa yine kaçmazdım, olacağı varmış..
ablama hastahaneye gittik, eşyalarını bıraktık, ablam yalvardı düğününüzü ben yaparım nolur kaçmayın, gidin benim evimde kalın kaçmayın diye, ama ömür dinlemedi, benimde aklım pek yerinde değildi zaten.. bi baktım istanbul yolundayız..
gerisi....

Vaybe bir ben manyağım sanırdım oysa.
Bende kaçtım...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

gerisi....

Şu ana kadar yine Ömür'e bravo denilcek bi hikaye olarak ilerliyo. kocişlerimiz bizi yanlız komamış bak dedirten bi hikaye. bakalım ilersi nasıl.

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
gülayyy roman gibi valla canım yaşadıkların kolay değilmiş ama ne güzel yılmamışsın maşallah size.eşinde sana sahip çıkmış

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Şimdi yazdıklarımı okudum ne kadar sempatik yazmışım, halbuki ne şiddetli yaşadım herşeyi , neyseki neşem hala bende :cokkomik:

ya o kadar kötü zamanlar ki senin yaşadıkların, yaşamadan bilinmez ama kıyaslayarak tahmin edebiliyorum en azından. şimdi biz de mutluyuz huzurluyuz ama keşke iç olmasaydı demez mi insan, der tabi.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar eşim aradı... o kadar duygulandım ki....
maaşına beklediğimizin üzerinde zam almış...yarım maaş eklenmiş nerdeyse ve veeeee....ocak itibari ile farkları veriolarmış...
Allahım bu nasıl çocuk geldi bize, şans şans!!!!!!!! kuzumun bütün masrafları çıktı...heyecandan kulaklarım çınlıyor inanın ki....
hesap kitap yapayapa bi hal olmuştuk...
gerçekten bebekler kısmetiyle geliyormuş,inanın buna bakın. en yakın örnek benim iştee... bir yerden kapı kapanıyor ama bi taraftan açılıyor....çalışmıyorum diye çok üzülüyordüm bende bu sene...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım oğlum benim...hopla sen, serbest bugün tepinmek sana...

elmakurdumusun

Daimi Üye
Tepki
295
Şimdi yazdıklarımı okudum ne kadar sempatik yazmışım, halbuki ne şiddetli yaşadım herşeyi , neyseki neşem hala bende :cokkomik:

Bir ömürde sende olsun.
Kötü günler geride kalmış.

Dün akşam Fatmagülü izlerken ebe anneleri varya Meryem "herkezin bire hikayesi var" dedi.Kızımda bana soruyor anne seninde varmı?
Bende benimki ansiklopedi olur kızım dedim.
Kızım gülüyor :)

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
kızlar eşim aradı... o kadar duygulandım ki....
maaşına beklediğimizin üzerinde zam almış...yarım maaş eklenmiş nerdeyse ve veeeee....ocak itibari ile farkları veriolarmış...
Allahım bu nasıl çocuk geldi bize, şans şans!!!!!!!! kuzumun bütün masrafları çıktı...heyecandan kulaklarım çınlıyor inanın ki....
hesap kitap yapayapa bi hal olmuştuk...
gerçekten bebekler kısmetiyle geliyormuş,inanın buna bakın. en yakın örnek benim iştee... bir yerden kapı kapanıyor ama bi taraftan açılıyor....çalışmıyorum diye çok üzülüyordüm bende bu sene...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım oğlum benim...hopla sen, serbest bugün tepinmek sana...

çok şükür canım allah sağlıkla yedirmeyi nasip etsin, AREN kısmetli bi rbebek olacak maşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar