2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
32
hayırlı cumalar sevgili anneler.

ben hamile kaldığım günden beri eşime artık anne olduğumu sen henüz görmesen de bizim bir oğlumuz olduğunu veeeee anneler gününde hediye almasını dikte ediyorum bakalım neler olacak pazar günü. :dill:

bu arada hamilelik hurafelerini okudum çok güldüm hemen sizinle paylaşayım istedim. burdakilere bakarsak 40 gün çocuğun yanına yaklaşmamaız lazım :hihi::hihi::hihi::hihi:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
benim ev çamaşırlarım ayrı, dışar çamaşırlarım ayrı. malum boyutan dolayı ben evde bile hatta yatarken bile asla çıkarmam. formlarını kaybederler sonra, zaten rahatsız oluyorum çamaşır kullanmayınca.

Anladım canım,böylesi daha güzel:panter:

dün eczaneden aldım kadın üstüne sabah yok karnına yazdı dedim ben sabah içemiyorum ki.. öylesine yazıyorum farketmez sabaha akşam tok ol yeterli dedi canım

Hımm tamam öyleyse,çok da kafaya takmayalım:sirin:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

ben hamile kaldığım günden beri eşime artık anne olduğumu sen henüz görmesen de bizim bir oğlumuz olduğunu veeeee anneler gününde hediye almasını dikte ediyorum bakalım neler olacak pazar günü. :dill:

bu arada hamilelik hurafelerini okudum çok güldüm hemen sizinle paylaşayım istedim. burdakilere bakarsak 40 gün çocuğun yanına yaklaşmamaız lazım :hihi::hihi::hihi::hihi:

süper saçma bunlar yaaaa, ama 40ı çıkmak bizde de vardır. hatta 40 gezmesine götürülür 40ı çıktıktan sonra. ama ben 40tan önce de çıkarım sanırsam:)

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
nedenki yavrum ya :acep:

yok be , onu hissetmek yetiyo, çok mutlu oluyorum ondan.. :panter:

bende dün eşime dedim, aşkım pazar günü anneler günü bende anneyim, kızım bana hediye alamıcana göre kim alıcak..
+:3: eheheheheh diye güldü o kadar...
bi iş çıkmaz benimkinden.. bende hiiiç kafama takmam yani..
adam evlilik yıldönümünü unutuyo bunda mı bişey yapacak..:1:
Evlilik yıldönümümüzde
Haziran 24 : Kaçma tarihimiz
Haziran 26 : Yıldırım nikahı
Temmuz 20 : Düğün

:halay:halay:halay

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

ayyy bu hurafelere çok güldüm yıkayıp tuzlayıp salamura yapıolarmı acaba çocuğu yaa bide beze sarıolarmış :1:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

bende dün eşime dedim, aşkım pazar günü anneler günü bende anneyim, kızım bana hediye alamıcana göre kim alıcak..
Evlilik yıldönümümüzde

Gülaycm siz kaçarak mı evlendiniiiiiz? benim babam da az daha işkence etseydi ben de kaçıyodum. son anda herşey oldu gelişti.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlar görmediniz yine sorumuuuu:sinifsinif:ben biras iş yapim en iysi muck hepinizeee

soryy bebişim, bence ticker sayfasına satını yaz dene, bide muhtemel doğumunu yaz dene.

Gülaycm siz kaçarak mı evlendiniiiiiz? benim babam da az daha işkence etseydi ben de kaçıyodum. son anda herşey oldu gelişti.

bi ara anlatayım uzun ve hüzünlü bi kaçış hikayesi benimki..
komedide var tabii. :panter:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

Evlilik yıldönümümüzde

gülay adam hangi birini hatırlasın yaaa :D
benimde nikah tarihim :3 ekim
düğün tarihim : 8 aralık
çıkma yıldönümümüz :23 nisan çocuk olana kadar kocam hiçbirini atlamadı hatta söz nişanı bile hatırlıo ama nedense ömer benim pabucu dama attı örneğin 23 nisanda avcumu yaladım süpriz falan yoktu bursadaydık annemler yanımızdaydı belkide ondandır diorum ama bakalım

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
soryy bebişim, bence ticker sayfasına satını yaz dene, bide muhtemel doğumunu yaz dene.

bi ara anlatayım uzun ve hüzünlü bi kaçış hikayesi benimki..
komedide var tabii. :panter:

seni üzcekse hiç anlatma. benim yaşadıklarım beni çok üzüyo çünkü.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
gülay adam hangi birini hatırlasın yaaa :D
benimde nikah tarihim :3 ekim
düğün tarihim : 8 aralık
çıkma yıldönümümüz :23 nisan çocuk olana kadar kocam hiçbirini atlamadı hatta söz nişanı bile hatırlıo ama nedense ömer benim pabucu dama attı örneğin 23 nisanda avcumu yaladım süpriz falan yoktu bursadaydık annemler yanımızdaydı belkide ondandır diorum ama bakalım

ömür de diyo zaten, ne lan bu 23 nisan, 19 mayıs, 1 mayıs, 14 şubat, yok ilk öpüşmemiz, yok kaçma tarihi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :hihi::hihi::hihi:
bende saldım neyi hatırlamak istiyorsa onu hatırlasın... :dill:

seni üzcekse hiç anlatma. benim yaşadıklarım beni çok üzüyo çünkü.

senin ablan sebep olacakmş, benim annem sebep oldu, hemde ablam hastahanede yatıyordu ben kaçtığımda.. :uzgun:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
canım sana ne ettiler yaaaaa ahhh bu aileler

canım, hepsi babamın marifeti, babamın eşime olan tutumu. ki eşim diye demiyorum gerçekten eşim çok düzgün bi insandır. ama babam o kadar egoist ki, eşimi çok üzdü. ucunda ben olmasam, eşim, babamın söyledigi o kadar haksız lafların sonucunda hayatı boyunca babamın yüzüne bakmazdı, degil benimle evlenmek. ama oyle bi sevmis ki adam beni, hala çekiyo babamı. gerçi baba demez hayatta. görüşmeleri iş görüşmesi gibi resmi geçer ama ben de hayatta zorlamam baba demesi icin. baba gibi davranmayana baba mı denir. ben anlatsam hem çok üzülürüm şimdi, bebegimi üzerim, hem de zaten oyle 1 mesajla anlatılcak sey degil, uzuuun mu uzun. geçti gitti, yaralar bıraktı arada kanayan ama ben eşime o kadar bağlıyım ki benim ailem eşimdir. beni hiç biyerd üzmez, kimsenin yanında ezdirmez. ne benim ailemin ne kendi ailesinin. kendi ailesi zaten çok iyidir. babası o olaylar sırasında, sakın bi daha ağladığını görmiyim, senin gözünden akan 1 damla yaş, benim içime düşer dedi bana bi sarıldı. o anı hayatta unutamam. canlarım onlar benim.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ömür de diyo zaten, ne lan bu 23 nisan, 19 mayıs, 1 mayıs, 14 şubat, yok ilk öpüşmemiz, yok kaçma tarihi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :hihi::hihi::hihi:
bende saldım neyi hatırlamak istiyorsa onu hatırlasın... :dill:

senin ablan sebep olacakmş, benim annem sebep oldu, hemde ablam hastahanede yatıyordu ben kaçtığımda.. :uzgun:
ablam degil canım babam, ama senin durumu anlamadım. anneler çok büyük rol oynuyo bu işlerde. benim annem de bitirdi beni. hiç yanımda durmadı. baban ne derse o dedi, ben bilmem beyim bilir dedi, ben sanki havadan gelmişim, onun cocugu degilim sanki babam beni annesinin evinden getirmiş gibi hiç sahip çıkmadı annem bana. hep babamın yanında durdu. konulara sokmayın beni. elim ayagın titremeye başladı bile. of pofffff.

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
canım, hepsi babamın marifeti, babamın eşime olan tutumu. ki eşim diye demiyorum gerçekten eşim çok düzgün bi insandır. ama babam o kadar egoist ki, eşimi çok üzdü. ucunda ben olmasam, eşim, babamın söyledigi o kadar haksız lafların sonucunda hayatı boyunca babamın yüzüne bakmazdı, degil benimle evlenmek. ama oyle bi sevmis ki adam beni, hala çekiyo babamı. gerçi baba demez hayatta. görüşmeleri iş görüşmesi gibi resmi geçer ama ben de hayatta zorlamam baba demesi icin. baba gibi davranmayana baba mı denir. ben anlatsam hem çok üzülürüm şimdi, bebegimi üzerim, hem de zaten oyle 1 mesajla anlatılcak sey degil, uzuuun mu uzun. geçti gitti, yaralar bıraktı arada kanayan ama ben eşime o kadar bağlıyım ki benim ailem eşimdir. beni hiç biyerd üzmez, kimsenin yanında ezdirmez. ne benim ailemin ne kendi ailesinin. kendi ailesi zaten çok iyidir. babası o olaylar sırasında, sakın bi daha ağladığını görmiyim, senin gözünden akan 1 damla yaş, benim içime düşer dedi bana bi sarıldı. o anı hayatta unutamam. canlarım onlar benim.

allah ağzınızın tadını bozmasın canım ömür boyu heppp böyle mutlu olun.... eşinin aileside özellikle babasına bravo helal olsun babaya canım....

oda baban yapacak ne yazık ki birşey olmuyor bazı zamanlara.....

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204

-alkis-alkis-alkis alkışlar cessss in kocasınaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar