2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
arçelik kampanya yapmıştı adana ya özel mikrodalga fırın 89 lira diye anneme onu aldık. kayın validemede sinbonun elektrikli tenceresinden alıcaz oda 80-90 lira falan. asıl hediyeyi ben eşimden bekliyorum. adama açık açık dedim sen bana almazsan bende sana babalar gününde almam diye.:1:

Ben de ara ara hatırlatıyorum bakalım ne olacak :1::1:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
arçelik kampanya yapmıştı adana ya özel mikrodalga fırın 89 lira diye anneme onu aldık. kayın validemede sinbonun elektrikli tenceresinden alıcaz oda 80-90 lira falan. asıl hediyeyi ben eşimden bekliyorum. adama açık açık dedim sen bana almazsan bende sana babalar gününde almam diye.:1:

ben bir ay öncesinden söyledim bu sene bana da alcaksın diye bakalım na yapcak benimki

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
selam kızlarrr

yaa göğüslerim artık canımı çok yakıorr sabahları sağa ve sola yatmaktan dolayı kaburgalarım ağrıor göbeğimde aynı şekilde ağrı yapıor ama göğüslerimin ağırlığı çok fena dün yasin bunlar daha fazla büyüyecekmi yaa dedi ufff

esracım anneler günü ile ilgili ben normalde almyacaktım hediye biz kaynanama alırız çenesi kapansın diye ona almıştık zaten fırlatıp attı hediyesini bölede muhteşem kibar bir insandır neyse sinirimi bozmayayım

ama bnm annem bana anneler günü hediyesi almış lohusa geceliği mecbur bende ona alıcam ama hediye bulamıorum benden daha açık giyindiği için kıyafetlerini kestiremiorum evi bnmkinden daha güzel ve yeni ev eşyasıda alamam aklıma bir tek buara maddi yönden çok sıkıştı iş yaptıkça para alıor ve eylüle kadar işi yok e habire sahile bişiler alıor hiç ileriyi düşünmeden acaba anne durumun bu diyip para mı versem yaa oda ayıp ama aklıma bişi gelmior başka

Off göğüslerin neden öyle oldu ki canım ya:acep:
Ben hala aynı iç çamaşırlarını kullanıyorum,dolgunlaştı ama çok büyümedi sanki.
İnanılmaz korkuyorum ben de o ağırlıktan:acep:

Hediye konusunda kayınvalidişine yuuuuhhhhhhh diyorum ağız dolusu :2:
Annen için aslında maddi mantıklı ama bilmiyorum ki alınır mı acaba:acep:

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
Kızlar anneler için neler aldınız ya da alacaksınız haftasonu ?

off bende aynı şeyi düşünüyorum bizde tek anne var oda benimki maalesef eşim annesini kaybetmiş o yüzden o demeden kendikimede bişi alamıorum üzülmesin diye annemde şu an burada değil tatile başladılar en az 15 gün sonra gelir o yüzden acele etmiyorum nasılsa geldiğinde vereceğiz hediyesini

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
selam kızlarrr

yaa göğüslerim artık canımı çok yakıorr sabahları sağa ve sola yatmaktan dolayı kaburgalarım ağrıor göbeğimde aynı şekilde ağrı yapıor ama göğüslerimin ağırlığı çok fena dün yasin bunlar daha fazla büyüyecekmi yaa dedi ufff

esracım anneler günü ile ilgili ben normalde almyacaktım hediye biz kaynanama alırız çenesi kapansın diye ona almıştık zaten fırlatıp attı hediyesini bölede muhteşem kibar bir insandır neyse sinirimi bozmayayım

ama bnm annem bana anneler günü hediyesi almış lohusa geceliği mecbur bende ona alıcam ama hediye bulamıorum benden daha açık giyindiği için kıyafetlerini kestiremiorum evi bnmkinden daha güzel ve yeni ev eşyasıda alamam aklıma bir tek buara maddi yönden çok sıkıştı iş yaptıkça para alıor ve eylüle kadar işi yok e habire sahile bişiler alıor hiç ileriyi düşünmeden acaba anne durumun bu diyip para mı versem yaa oda ayıp ama aklıma bişi gelmior başka
yan yatmanın huzursuzlugu bede de var. kaburgalarım acıyo, boynum geçmiyo yan yatmak zorunda oldugum icin.daha 4 ay nasıl geçer boyle kestiremiyorum.

Hadiye konusuna gelince, annemlere gider miyiz onu bile bilmyiorum, eşimin psikoljisine baglı o an icin. hediye de almam heralde. ben pek önemsemiyorum anneler gününü.

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Off göğüslerin neden öyle oldu ki canım ya:acep:
Ben hala aynı iç çamaşırlarını kullanıyorum,dolgunlaştı ama çok büyümedi sanki.
İnanılmaz korkuyorum ben de o ağırlıktan:acep:

Hediye konusunda kayınvalidişine yuuuuhhhhhhh diyorum ağız dolusu :2:
Annen için aslında maddi mantıklı ama bilmiyorum ki alınır mı acaba:acep:

kafam çok karışık esram yaa bilemedimki ne yapsam uff yani bu yasinin salak işi yüzünden bir vaktimizde yok hediye bakmaya akşam o geç gelior bişiler yiyene kdr bir alışveriş merkezine gitme vaktimiz kalmıor

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
off bende aynı şeyi düşünüyorum bizde tek anne var oda benimki maalesef eşim annesini kaybetmiş o yüzden o demeden kendikimede bişi alamıorum üzülmesin diye annemde şu an burada değil tatile başladılar en az 15 gün sonra gelir o yüzden acele etmiyorum nasılsa geldiğinde vereceğiz hediyesini

Hımm evet daha zamanın varmış canım :panter:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
benimki de oynuyo çok çok, heralde yemegi begendi, alsancakta yeni biyer kesfettik de ev yemekleri yapan. yemegi cok sevdim . uuzun zamandır boyle begenerek yeyemistim bi yemegi. hadi size iyi uykular bakalım.
selams kızlar.cescim.ne güzel ya izmirde oturuyosun.sen her izmirden bahsettiğinde içim cııss ediyo.benimde ev arkadaşım izmirli.gelmiştim izmire.çok güzel bi yer.orda yaşamak isterdim.benimde arkadaş alsancakta oturuyo.çok hariha bi yer.tekrar oraya gelmek için can atıyorum :1::1:

benden size bir soruuuu, bebişkonun attıgı tekmeleri alt kısımda (anladınız siz onu!) ön altınıda ya da arka altınızda, basınç olarak hissediyo musunuz? ben 1-2 haftadır bu şekilde hissediyorum da soriyim dedim. çarşamba doktora da sorucam normalmidir diye.
evet altta hisediyorum bende.sadece bi kere yukarda hissetmiştim.ama hep altta kasığın hemen üstünde.aynen canım.arkaya doğru baskı yapıyo.oo yüzden fazla ayakta duramıyorum.ama bu aylarda böyle oluyo.sonra fazla hissedilmiyo.sanki çocuk arkadan fırlıycakmış gibi hissediyorum.korkulacak bişey yok yani:)
aynen canım ya bazen önümde bazen de makatımda hissediyorum korkuyodum . sen de diyince rahatladım bak ben de.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
selam kızlarrr

tam kaynanaymış cnm seninkide beeeeeeeeee :1::1::1:

Ben de ara ara hatırlatıyorum bakalım ne olacak :1::1:

ben avcumu yalarmışım gibi gelio nedense bu sene yada oğluna bişi alıpbana verir kesin arada kaynatır :zonk:

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
yan yatmanın huzursuzlugu bede de var. kaburgalarım acıyo, boynum geçmiyo yan yatmak zorunda oldugum icin.daha 4 ay nasıl geçer boyle kestiremiyorum.

Hadiye konusuna gelince, annemlere gider miyiz onu bile bilmyiorum, eşimin psikoljisine baglı o an icin. hediye de almam heralde. ben pek önemsemiyorum anneler gününü.

valla ben de hediye almadım hem aynı şehirde değiliz annelerle hem de taa ötden beri pek hediye alma alışkanlığımız olmadı nedense öpücük yeterli oluyodu artık pazar günü de hem annemi hem kayınvalideciğimi ararım zatii kayınvalideciğim şuan kocişimin yanında 2 hafta kadarcık onunla kalmaya gelmiş kalsın bakalımmmm ama ne yalan sölim çok kıskandım yaaaa ben gidemiyom yaa ondan-zebani-zebani-zebani

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
evet ya bu sene iyi oldu denk geldi ikisi de :sila:
ama asıl sorun şu ki pazartesi de kocacımın doğumgünü ona ne alıcam hiç bilmiyorum:uzgun:

Ayy bu çok daha önemli anneler gününden :panter:

kafam çok karışık esram yaa bilemedimki ne yapsam uff yani bu yasinin salak işi yüzünden bir vaktimizde yok hediye bakmaya akşam o geç gelior bişiler yiyene kdr bir alışveriş merkezine gitme vaktimiz kalmıor

Annen Antalya 'da değil mi şu anda canım?
Alsanız da hediyeyi oraya mı göndereceksiniz?

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
ben anneme para verdim dün akşam kızlar diğer anne para istemez birşey istemez onlarda pek önemsenmiyor analar babalar günü bende kapaklı bir kahvaltılık aldım birde cam fincan alacağım çay içmeleri için

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
selam kızlarrr

:uzgun::uzgun:hayatım inanmıycaksınız ama 95 no sütyen aldım ve sıkıııııııııııııyyyyyyooooooooo:zonk::zonk:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
melisss yanlış hatırlamıyosam bi ara erkekti ya senin sahil:hihi: öle sanıyodu , o ara vermemişmiydiniz hediyesini kayınvalidene :hihi: bak şimdi versen boynuna atlardı bencee:gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar