2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
sağol bitanem çok şükür yolunda herşey tamamen kesemedim arada atıştırıyorum ama evde var diye böyle oluyo bitsin eve tatlı almıcam artık:uzgun:

sağol canım..amniyo sıvım artmış biraz dikkat et, tatlıyı kes dedi doktor o yüzden kesmeye çalışıyorum canım..

allah kavuştursun canım amniyo sıvısı niye artarmış ki tatlıyla ilgisi neymiş:acep:

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
sağol canım ya akşama denicem normal yemeklere konan tuzla değil mi?inşallah iyi gelir

ooo iyi o zaman kolaymış canım işin.bak sevdim bu menüyü misafir için:sila: ama gene de çok yorma kendini incimm

evet evet iyi canım valla halim de yok hiç zaten:panter: hamile kalmadan önce çook meraklıydım hep değişik tarifler deniyodum bi de görüntüye çok dikkat ediyorum evde canım sıkıldıkca mutfaga girip değişik şeyler deniyodum:cokkomik: şimdi eser kalmadı o hallerimden:zonk: çok tembel oldum:eek:ky:

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
sağol bitanem çok şükür yolunda herşey tamamen kesemedim arada atıştırıyorum ama evde var diye böyle oluyo bitsin eve tatlı almıcam artık:uzgun:

sağol canım..amniyo sıvım artmış biraz dikkat et, tatlıyı kes dedi doktor o yüzden kesmeye çalışıyorum canım..

senin eşinin adı mı :)
arada okuyorudm ömür diye bişey ama, ben eşime ömrüm diyom ya öyle bişey sandım,
koy sen de Ömür yanına da bi sim daha öyle yapan 2 arkadaşım vardı benim, eşinin adı yanına başka bi isim. Ama kötü tarafı Gülaycım hayat belli olmuıyor ne büüyk aşklar hüsranla bitiyor, birisi boşandı, oğlunu yanına aldı şimdide başkasıyla evlendi çocugun ismi eski eşinin ismi :(
ömür çok güzel bi isim ya hem kız hem erkek için bi ara bende düşünüyordum

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
kızlar bebetonun hastane çıkış takımı eşimden geçti ama ablamdan veto yedi. çok pahalı alma dedi ablam. ben de laf dinliyorum ve almıyorum napiyim. bir bildigi vardır herhalde degil mi ama.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
evett yaaaa. 1 tanedir izmir.

şimdi geldim Pembişçim dışardan, totomuz dondu oglumla. Allahtan esim sabah pardesumu cikarttirip kabanımı giydirmis bana. sabah bana karisti diye kizmiistim ama Allah razı olsun doncakmışım yoksaam.

karnımız doydu bi saat kestirelim biz, oğlumda uyandı tepiklioooo...işimiz zor bizim sanki bu oğlanlarla...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kızlar bebetonun hastane çıkış takımı eşimden geçti ama ablamdan veto yedi. çok pahalı alma dedi ablam. ben de laf dinliyorum ve almıyorum napiyim. bir bildigi vardır herhalde degil mi ama.

haftaiçi erken çık azcıkta şu kemeraltını gez minaya barışa baksan yeter zaten...çok güzelde battaniyeler var aldım ben bebettodan..25-30 tl yee...

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
karnımız doydu bi saat kestirelim biz, oğlumda uyandı tepiklioooo...işimiz zor bizim sanki bu oğlanlarla...

benimki de oynuyo çok çok, heralde yemegi begendi, alsancakta yeni biyer kesfettik de ev yemekleri yapan. yemegi cok sevdim . uuzun zamandır boyle begenerek yeyemistim bi yemegi. hadi size iyi uykular bakalım.

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219

keşke benimki de gündüzleri tepiklese gündüz 2 vuruyosa gece 12 vuruyo ters olcak benim kızım ters uyuyacagı vakit oynamaya başlıyo anneyi de uyutmuyo

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
keşke benimki de gündüzleri tepiklese gündüz 2 vuruyosa gece 12 vuruyo ters olcak benim kızım ters uyuyacagı vakit oynamaya başlıyo anneyi de uyutmuyo

şimdiden telkinlere başlarsan o uyku düzenini oturtabilirmişsin. doktorum dedi vallahi. konuşçakmışsın. daha sabah olmadııı, bu saatte uyuman lazım ki büyüyesiiiin. falan gibi.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
benden size bir soruuuu, bebişkonun attıgı tekmeleri alt kısımda (anladınız siz onu!) ön altınıda ya da arka altınızda, basınç olarak hissediyo musunuz? ben 1-2 haftadır bu şekilde hissediyorum da soriyim dedim. çarşamba doktora da sorucam normalmidir diye.

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
şimdiden telkinlere başlarsan o uyku düzenini oturtabilirmişsin. doktorum dedi vallahi. konuşçakmışsın. daha sabah olmadııı, bu saatte uyuman lazım ki büyüyesiiiin. falan gibi.

ben konuşuyorum cescim, faydası yok :hihi::hihi::hihi:
gece gündüz ayakta benimki... çok fena olacak çooookkkk
ay uykuumda var sizi bırakamadım bi türlüüü

sevgiso

Aktif Üye
Tepki
219
cnm ben hem oda takımı hemde sepet beşik alıcam daha doğrusu sepet var onun süslemesini yapıcaklar erkek için yeğenim daha 9 aylık onun ki gelinlik gibi heryeri dantel falandı kılıfı değiştirilecek
birde dün oda baktık bunuçok beğendik sanırım bunu alacağız
sizce nasıl kızlar?

ay ay ay çok güzel buu

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
benden size bir soruuuu, bebişkonun attıgı tekmeleri alt kısımda (anladınız siz onu!) ön altınıda ya da arka altınızda, basınç olarak hissediyo musunuz? ben 1-2 haftadır bu şekilde hissediyorum da soriyim dedim. çarşamba doktora da sorucam normalmidir diye.

bende hissediyorum, korkuyodum bak sen söledin..doktora soracaktım....popoma kadar baskı olduğunu hissediyorum inanın banaaa... dik mi duruyo o an bilmem

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben konuşuyorum cescim, faydası yok :hihi::hihi::hihi:
gece gündüz ayakta benimki... çok fena olacak çooookkkk
ay uykuumda var sizi bırakamadım bi türlüüü

sonra uyursun ya boşver gitme şimdiiiiii. demek faydası olmuyo konuşmanın ha, seninki baya yaramaz olcak desene. benimki geceleri uyuyo, sabah da kahvaltı edip arabaya bindikten 10 dk. sonra falan uyanıyo. gündüzleri de hareketli, aksam da 9:30 gibi mutlaka uyanık. 10:30 gibi uyuyo yine. İnsallah dogunca da bu düzende olur.

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177

ben en çok arka ortada hissttim cnm ve tedirdin oldum sordum doktora oda bebek bu tekmeliyecek yapacak bişi yok cevabını aldım :ilknur: çok garip bir durum ama yaa oraya dönmesin die dua ediorum özelliklede eve giderken yolda başıma geliyor

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ben en çok arka ortada hissttim cnm ve tedirdin oldum sordum doktora oda bebek bu tekmeliyecek yapacak bişi yok cevabını aldım :ilknur: çok garip bir durum ama yaa oraya dönmesin die dua ediorum özelliklede eve giderken yolda başıma geliyor

evet garip durum ve garip hissettiriyo, hopluyorum bazen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar