2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
kızlar verdiğim siparişler geldi. niveanın losyonu koklim dedim azıcık çıktı elime sürdüm..
kokusuda harika yumuşaklığıda..
çıngırakta süper bişi, ilk oyuncağı kızımın..zürafalı..
küvet filesi, süngeri de geldi,göğüs pedi, bi tane emzirme sütyeni ve nivea kremli sabunu.. o kadar.. :1:

EXPORTER

Daimi Üye
Tepki
534
Güalyın hatırladın mı şahikayı,

birde eline bir koli fındık ve büskivi almış tatlı yiyelim diye yürü git dedim bulaşma bana sabah sabah, kalp kırmasını çok iyi bilirmiş şahika hazretleri bana bak dedim sen daha bilmiyorsun ben öyle böyle kalp kırmam sor bakalım nasıl kırıyorum burdaki arkadaşlara dedim. zorla bide aldıklarını veriyor bana istemiyorum ya dedim..

inanılmaz sinirlerndim ama kendisi 120 kilo burdakileride kendine çevirmeye çalışıyor geriiii

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
BİZİM BURAYA YENİ BAŞLAYAN BİRİ İSMİNİ ŞAHİKA KOYDUM DİĞER YERDE ANLATMIŞTIM HATTA GÜLMÜŞTÜK ÇOK PARASI İLE İNSANLARI SÖVÜYOR DİYE :zonk:

amaaaaaaaaan dünürüm salla gitsin bende dün değil evvelki gün zam istedim, ne arayan var ne soran.. cevap yok anlıcan...
saldım çayıra mevlam kayıra nolcaz bakim..
:dill:

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
kızlar verdiğim siparişler geldi. niveanın losyonu koklim dedim azıcık çıktı elime sürdüm..
küvet filesi, süngeri de geldi,göğüs pedi, bi tane emzirme sütyeni ve nivea kremli sabunu.. o kadar.. :1:

güle güle kullanın canım...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364

Ayy hadi gözün aydın canım,güle güle kullanın hepsini de :panter:

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124

Aman ne güzelll.sağlıkla güle güle kullanın canım inş.bu arada ne oldu senin saç boyatma krizin canım.geçtimi yoksa:hihi:
ayy geçtiyse ben kudurtmayayım seni yine:zonk:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953

Oyhhh yirim ben onun oyuncakını çıngırakınııııı, begenmene sevindim canım, güle güle iui günlerde kullanın inşallah. çamaşırıdenedin mi oldu mu üstüne, gerçi işyerinde deneme zaten.

birde eline bir koli fındık ve büskivi almış tatlı yiyelim diye yürü git dedim bulaşma bana sabah sabah, kalp kırmasını çok iyi bilirmiş şahika hazretleri bana bak dedim sen daha bilmiyorsun ben öyle böyle kalp kırmam sor bakalım nasıl kırıyorum burdaki arkadaşlara dedim. zorla bide aldıklarını veriyor bana istemiyorum ya dedim..

inanılmaz sinirlerndim ama kendisi 120 kilo burdakileride kendine çevirmeye çalışıyor geriiii

Dagdan gelip bagdakini delirtmesin o bakem, 150 kisi çullanırsak üstüne, herbirimize 1 kilosu bile düsmez, yiriz bitiririz onu beeee, paçoozzzzz.

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

hatırlamam mı kuzum, iyi dalga geçtiydik.. :3:
amaaaaaaaaaan bulaşma bebeşim, boşver .. istersen canına okursun onun ama gerek yok...
(sen yinede bişi olursa haber ver, gelir saçını başını yolarız :hihi: )

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Kızlar kanal D de Doğan Cüceloğlu şuan doktorumda pekde faydalı bilgiler veriyor aile ve manevi değerlerle ilgili:panter:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
pembişçim sana avatar buldum ben:) çoık şekeeeeer.

pink-cow.png

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
bir arkadaşımın yeni doğan kızı (5-6ay oldu), fön makinası çalışınca uyuyormuş. ilk duydum şok olmuştum valla, geçen nette gezinirken öğrendim ki bebek anne karnındayken içeride olan sesle fön mak. sesi aynıymış. bebek doğduktan sonra bu sesi duyunca rahatlıyormuş, bütün beekler böle fantazi sahibi değildir umarım...

Hemen hemen bütün bebekler böyle:dill:
Özellikle kolikli bebeklerde çok işe yaradığını biliyorum :D

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
Sling diyorlar buna,özellikle yurtdışında çok kullanılıyor
ve oldukça da kullanışlı,faydalı olduğunu söylüyor herkes.
Ama gene de bu Ceyda mokunu çıkarmış gibi geldi bana da

yok bu sling mling degil, bildigin 1 top kumaşla sarmış cocugu. kundak zararlı derler bir de. bu iyice zararlıdır zannımca, eciş bücüş olmuş çocukcagız.

Lehale

Aktif Üye
Tepki
124
Sling diyorlar buna,özellikle yurtdışında çok kullanılıyor
ve oldukça da kullanışlı,faydalı olduğunu söylüyor herkes.
Ama gene de bu Ceyda mokunu çıkarmış gibi geldi bana da

evet canım bizim hollywood özentisi ünlülerimiz herşeyin olduğu gibi bununda mokunu çıkarmış.google a sling yazıp görsellere baktığınızda orjinal kullanım şeklini görebilirsiniz kızlar.çok güzel aslında ama ceydanınki uçmuş hali biraz:hihi:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
Aman ne güzelll.sağlıkla güle güle kullanın canım inş.bu arada ne oldu senin saç boyatma krizin canım.geçtimi yoksa:hihi:
ayy geçtiyse ben kudurtmayayım seni yine:zonk:

ayyy yine aklıma geldi yauuu... aradım palette bulamadım etrafta.. bulsam alıyodum.. neyse geçti sanırım , bulunca yaparım.. arada esiyo böyle takıyorum kafayı bişeye, var hafif bi çatlak sızıntı yapıyo bende :lululu::lululu::lululu:
(bu smileyde tam bana benziyo, hasta oluyorum buna) :hihi:

Oyhhh yirim ben onun oyuncakını çıngırakınııııı, begenmene sevindim canım, güle güle iui günlerde kullanın inşallah. çamaşırıdenedin mi oldu mu üstüne, gerçi işyerinde deneme zaten.
Dagdan gelip bagdakini delirtmesin o bakem, 150 kisi çullanırsak üstüne, herbirimize 1 kilosu bile düsmez, yiriz bitiririz onu beeee, paçoozzzzz.

sağolun kızlar..
denemedim ama penye sütyenmiş orda öyle durmuyordu, çok kullanışlı görükmiyi ama bakalım evde denerim artık ferah ferah :sirin:

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ayyy yine aklıma geldi yauuu... aradım palette bulamadım etrafta.. bulsam alıyodum.. neyse geçti sanırım , bulunca yaparım.. arada esiyo böyle takıyorum kafayı bişeye, var hafif bi çatlak sızıntı yapıyo bende :lululu::lululu::lululu:
(bu smileyde tam bana benziyo, hasta oluyorum buna) :hihi:

sağolun kızlar..
denemedim ama penye sütyenmiş orda öyle durmuyordu, çok kullanışlı görükmiyi ama bakalım evde denerim artık ferah ferah :sirin:

dene bakalım inşallah olur.

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
evet canım bizim hollywood özentisi ünlülerimiz herşeyin olduğu gibi bununda mokunu çıkarmış.google a sling yazıp görsellere baktığınızda orjinal kullanım şeklini görebilirsiniz kızlar.çok güzel aslında ama ceydanınki uçmuş hali biraz:hihi:

Ahahah görmemişin bi bebeği olmuş misali:dill:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar