2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
kendimi yarışma programında hissettim ces..:hihi:
malum sitede dr.u konuşmuştuk sanırım..
izmire gelin geldim aslen çanakkaleliyim hatayda oturuyorum bornovada çalışıyorum elektrik mühendisiyim doktora şirinyerde aysel taşere gidiyorum doğum için aksilik olmazsa çınarlıyı düşünüyoruz

bende bornovada oturuyorum :hihi:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
siz çalışanlar hele bi ewe izne çıkın var yaaa...nasıl geçiyor o koca uzun günler göreceksiniz...şimdi işte belli bi tempoda sıkılıyorsunuz, ondan.çanta hazırla bebğin odasını düzenle..eksikleri tamamla...aaaa 38. haftadayız diyeceğiz, sancısı gelenler olamya başlıcak...bebişleri görmeye başladık mı iş bitti artk!!!!!!:1:
ben inanamıyorum kendime hergün boydan foto çekilicem hiç fotom yok yaaa...geç kalmışım hattaa!!!!

bizde net yasak ewde. ama izne ayrıldığımda kesin bağlatıcam. ay sizle çeneleşmezsem naptını ne ettiniz okumazsam çatlarım

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
bende evde internete girmeye üşeniyorum, hoş bizimkinden fırsat kamıyo ya neyse :cikolata:

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
günaydınnn kızlarrrrrrr bir gün aradan sonra ben geldimm tosunum iyiymiş çok şükür bide tetanoz aşısı oldum kim ağrımıyor diyordu yaa sol kolumu dünden beri kımıldatamıorum ben mi çok nazlıyım acaba :uzgun:
cess cnm hoşgeldin seni merak ettik 2 gün geçmişe gitmeden bir selam vereyim dedim az sonra görüşürüz kızlarrrrr

benimde tetanoz aşım salı günü. sağlık ocağında testlerimde var rutin idrar ve kan testi. sağlık ocağında işlerimi sabah halledip tekrar işe dönmeyi düşünüyodum. ağrı sızı okuyunca tam günmü izin alsam dedim. ilk günmü çok ağrı oluyo yoksa ertesi günümü

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
benimde tetanoz aşım salı günü. sağlık ocağında testlerimde var rutin idrar ve kan testi. sağlık ocağında işlerimi sabah halledip tekrar işe dönmeyi düşünüyodum. ağrı sızı okuyunca tam günmü izin alsam dedim. ilk günmü çok ağrı oluyo yoksa ertesi günümü

ewet canım sabah bi kalkıosun kol iptal :ayk: tam gün izne gerek yok yaniiii

sevbor

Aktif Üye
Tepki
177
4 gün sonra geçiyo canım merak etme ben cuma vurulmuştum geçen hafta şu an eskisine döndüm...korkma çok acıyo gerçekten

valla cnm korkmuyorumda gece beni mahfetti yaa kımıldattığım anda acıyor sadece iğnenin yapıldığı bölge aslında ama 3 gün iş yapmayın dedi hemşirede kolumu kımıldatmadım :D en çok o kısmını sevdim :1:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
aaa ne güzel yakınmışız senle..
bende doğum sonrası işe yakın olsun diye bornovaya taşınalım diyorum eşimi ikna etmeye çalışıyorum ne kıyametler kopartıyorum ama nafile.. :uzgun:

bucada mı oturuyodun sen? vallahi emzirme falan sorun olucak senin için, imkanın varsa hiç düşünme şimdiden taşın derim...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ben hiç kusmadım hiçç. midem bulanmadı. demir hapı içiyorum sadece. o da doktor zoruyla. kan sayımımda normal. yeme içme dersen sabahları 2 kere kahvaltı yapıyorum. ama azar azar. yumurta süt kaşar peyniri domates favorilerim. sonra günde 2 kivi 2 ceviz 2 muz 3-4 elma yiyorum. öğlen yoğurt ayran muhakkak sofrada olur. bolca salata. en son ne zaman fast food yediğimi hatırlamıyorum çokda özlüyorumm. balık haftada bir atlamadan yiyorum. ekmek günde 2-3 dilim yiyorum. hep taze sebze tüketip yemeğini yapıyorum. hamur işi yemiyorum. öyle işte. nazar değecek diye hiç söylememdim ama benim doğum 26 eylül öncesi olucakmış doktorumuz öyle söyledi. benim arslan almış başını gidiyoo. millete takılıyorum bayramda doğuran varmı diye korkarım benim arslan anne ben geldim diycek bayramda. benim biarkadaşta doğumun zmanından 21 gün önce doğum yaptı bu aradaa

Canım neden nazar değsin,kocamannn maaşallah kuzuna.
Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz:cee:panter:

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86

benim ağrım oldu ama öyle işe gitmemi engelleyecek kadar çok diildi..
zaten izin problemi de olduğu için almadım senin imkanın varsa bahane edebilirsin bu fırsatı :hihi:

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Tetanoz bende de hiç sorun yaratmadı kızlar.
Sağlık ocağında yaptırdım ben,sadece o akşam birazcık aşı yeri şişti o kadar.
O da çok hafifti yani..
Değişiyor etkileri kişiden kişiye..

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
Canım neden nazar değsin,kocamannn maaşallah kuzuna.
Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz:cee:panter:

herkez aynı şartlarda çalışmıyor yaşamıyor. anlatıp arkadaşların canını sıkmak istemedim. ben 4 odası ve koccaman yemekhanesi olan bir iş yerinde sabah 8 den öğlen 3 e kadar çalışıyorum. burda toplam 4-5 kişi çalışıyoruz düşünün şartlarımı. AMİNN canım benim sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza. valla ortak bir yer belirleyip sizlerle buluşmakta isterim her hangi bir şehirde olabilir.

duygusedat

Aktif Üye
Tepki
177
herkez aynı şartlarda çalışmıyor yaşamıyor. anlatıp arkadaşların canını sıkmak istemedim. ben 4 odası ve koccaman yemekhanesi olan bir iş yerinde sabah 8 den öğlen 3 e kadar çalışıyorum. burda toplam 4-5 kişi çalışıyoruz düşünün şartlarımı. AMİNN canım benim sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza. valla ortak bir yer belirleyip sizlerle buluşmakta isterim her hangi bir şehirde olabilir.

benim de sabah 8 akşam 5

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
Tetanoz bende de hiç sorun yaratmadı kızlar.
Sağlık ocağında yaptırdım ben,sadece o akşam birazcık aşı yeri şişti o kadar.
O da çok hafifti yani..
Değişiyor etkileri kişiden kişiye..

benim ertesi gün kolumun yarısı şişti :dill: sonra 4 günde indi azar azarrrrr...

arslananası

Aktif Üye
Tepki
204
benim ağrım oldu ama öyle işe gitmemi engelleyecek kadar çok diildi..
zaten izin problemi de olduğu için almadım senin imkanın varsa bahane edebilirsin bu fırsatı :hihi:

o kadar iyilerki hiç izin istemiyorum. büyük patron kalem yere düşse çağır gelip alsınlar diyor. hal böyle olunca da iyi niyet süistimali olur diye düşünüyorum izin isteyemiyorum

esrant

Daimi Üye
Tepki
364

Evet tabii ki hepimizin şartları farklı farklı.
Ama işte hepimiz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz kuzularımız için:panter:
Her şey yolunda gitsin,biz de bebeklerimiz de sağlıcakla kavuşalım da mutlu sona,diğerleri bahane zaten:panter:

Su78

Aktif Üye
Tepki
95
kendimi yarışma programında hissettim ces..:hihi:
malum sitede dr.u konuşmuştuk sanırım..
izmire gelin geldim aslen çanakkaleliyim hatayda oturuyorum bornovada çalışıyorum elektrik mühendisiyim doktora şirinyerde aysel taşere gidiyorum doğum için aksilik olmazsa çınarlıyı düşünüyoruz

hatayda mı oturuyorsun, aysel taşer özel muayene mi, özel hastane mi?

adamavi

Aktif Üye
Tepki
86
ben cok yoğunluk olmazsa işlerde bahane edivercem :)
böyle demişim, hakkaten kolumu kıpırdatamazmışım bi de olur ya

Allah korusun canım ama olmıycaktır merak etme..
ben aşıya gittiğimde 1 çift vardı gebelik testi yaptırdılar..tam ben aşıyı olurken hemşire 5 haftalık hamilesiniz dedi aaa diye bi bağırmışım herkes döndü bize baktı :hihi: ilk öğrenişim geldi aklıma nasıda geçip gidiyo günler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar