2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
gülaycım bak şu boyayı buldum şimdi bitkiselmiş.fiyatlarda iyi.renklerde güzel.kopyalayamiyorum ama ya. natural colors adı.bi bak isterssen

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
gülaycım bak şu boyayı buldum şimdi bitkiselmiş.fiyatlarda iyi.renklerde güzel.kopyalayamiyorum ama ya. natural colors adı.bi bak isterssen
kızlar ben 1 kere yaptım natural color ama çok uğraştırıyor, tam tutmasada yinede iyiydi, kuaförde yaptıırın bitkiseli

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
şimdi bi doktor sitesinde okudum, bitkisel filan diye bişey yokmuş, o renkleri elde etmek için az da olsa hepsinde kimyasallık varmış..

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
şimdi bi doktor sitesinde okudum, bitkisel filan diye bişey yokmuş, o renkleri elde etmek için az da olsa hepsinde kimyasallık varmış..

AKTARLARDA hangi renk sac istiyosan ona göre kına setleri oluyo, kumral kestane falan filan. onlardan alsanız olmiyi mi? denemedim ama tavsiye baabında degil de fikir vermek baabında söylüyorum.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
AKTARLARDA hangi renk sac istiyosan ona göre kına setleri oluyo, kumral kestane falan filan. onlardan alsanız olmiyi mi? denemedim ama tavsiye baabında degil de fikir vermek baabında söylüyorum.

şekerim o kına boyalardan boyadınmı bi daha geri dönüşü zor oluyomuş.yani açık renge boyamak istedinse saçının uzamasını beklemek gerekiyomış.yani üstüne açık renk olmazmış.tabi gülay açık renk düşünüyomu ilerde bilmiyorum yinede bi değerlendirsin.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
şekerim o kına boyalardan boyadınmı bi daha geri dönüşü zor oluyomuş.yani açık renge boyamak istedinse saçının uzamasını beklemek gerekiyomış.yani üstüne açık renk olmazmış.tabi gülay açık renk düşünüyomu ilerde bilmiyorum yinede bi değerlendirsin.

yok yok, açık renk degil hiç bir renk tutmaz kınanın üstüne, ben onu unuttum. kına sac telinin cevresini sarıyo ya, e boya da telin icine isleyemedigi icin tutmaz boya. dogru diyosun canım sen.

ces1234

Daimi Üye
Tepki
953
ay şu master chefteki anyana coooook gıcık oluyorum, ağzına 2 tane vurasım var git dogru düzgün Türkçe öğren gel demek istiyorum ona, çok kulagimi tirmaliyo. bunun kocasina da boyle konusuyo heralde ki byle ogrenmis bu.

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
ay şu master chefteki anyana coooook gıcık oluyorum, ağzına 2 tane vurasım var git dogru düzgün Türkçe öğren gel demek istiyorum ona, çok kulagimi tirmaliyo. bunun kocasina da boyle konusuyo heralde ki byle ogrenmis bu.

ay ces çok tatlısn yaaaa hahah:gul::gul::gul::uc::uc:

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410

bende orda bi çok bilmiş aşçı varya ona dalasım var..
kaçığı çatalı atıyoya kızınca, alıcan çatalı saplıycan kıçına :kayris:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
millet uyuyo galiba.biz de birazdan hazırlığa başlıycaz.kızımın saçlarını yapıcam.maşayla.demiştim ya gösterisi var diye.anca yaparım saçını uzun saçı.6:30 orda olmamız lazım.e süslenmemiz ancak sürer.-ciko-ciko-ciko

glymrk

Daimi Üye
Tepki
410
by by şekerim, iyi eğlencelerr....
herkeşe cümleten iyi akşamlar.. :lululu::lululu::lululu:
(ay bu lulu çok sevimli) :hihi:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
ben geldimm kuzumaa yünler altık antialerjikk yani yengemiz aldı bnm elimden gelmez bitanede oyalanıyım diye bana aldık atkı örcem neye benzerse artık:3:

ya ben iyileşince coştum galiba kızlar evde oturmuorum otursamda oturmuorum :sila: maşallaahhh amaa bölede burdan koptum yaaaaaaa:ilknur:

pembedana

Aktif Üye
Tepki
185
ya bizim elbise topiğimiz açıldı mı yaaa? benim haberim yok 2 gündür takip edemiyorum?

Tepki
32

al benden de o kadar. konuşmasından ziyade tavrını da sevmiorum. bi de ağlak semraya çok sinir oluyorum. ikisinin kafasını tokuşturasım varrr. batiuhan bile sevimli kalıo yanlarında. üseyin vardı bide o gitti şükür. ay resmen nefret boyutuna geçtim
:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:

esra1980

Aktif Üye
Tepki
197
selam kızlar ben geldim. radyologta ayrıntılı olarak baktı kızıma çok şükür iyimiş bi sorun yok. göğsümdeki kitleyede baktı iyi huyluya benziyo dedi takip yeterliymiş yani 3 ay sonra yine bakacak. kalp doktoruda kalbime baktı kapakçıklar falan iyimiş normal doğurabilirsin dedi:sok yada nasıl istersen dedi bende dedim ben sezeryan istiyorum ama en çok narkozdan korkuyorum narkozmu kaldı artık diyo belden bi iğne oldu bitti:hihi: allaha şükür bugünüde atlattım iyi haberlerle hepimiz iyi haberlerle gelelim buraya-ciko

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
günaydın arkadaşlarım, nihayet geldim ben. öldüm dirildim desem yeridir 2 gündür. ama bugunumuze de şükür.

çoook kocaman geçmiş olsun ces

damlacımın eşi gitmiş allah kavuştursun allahım sabır versin diyorum damlacım

canım meloşummmm amin canım benim çok teşekkürler..

tünaydın

Dualarımız seninle canım, hayırlı haberlerle dön inşallah.

Aaa bilmiyodum, evet Allah kavuştursun sag salim inşallah.

teşekkür ederim Ces Amin canım..

Bu kadar da olmaz ama artık Melis, Damla ile MSNde görüşüyorsunuz demek, bi de kamerayı açıp göbek mi gösterdiniz birbirinize? Tööbe tööbee:hihi:-kizgin:alsana:

:lululu::lululu::lululu:

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
selam kızlar ben geldim. radyologta ayrıntılı olarak baktı kızıma çok şükür iyimiş bi sorun yok. göğsümdeki kitleyede baktı iyi huyluya benziyo dedi takip yeterliymiş yani 3 ay sonra yine bakacak. kalp doktoruda kalbime baktı kapakçıklar falan iyimiş normal doğurabilirsin dedi:sok yada nasıl istersen dedi bende dedim ben sezeryan istiyorum ama en çok narkozdan korkuyorum narkozmu kaldı artık diyo belden bi iğne oldu bitti:hihi: allaha şükür bugünüde atlattım iyi haberlerle hepimiz iyi haberlerle gelelim buraya-ciko

ohh hadi gözün aydın esracım bak ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar