kızlar ben 1 kere yaptım natural color ama çok uğraştırıyor, tam tutmasada yinede iyiydi, kuaförde yaptıırın bitkiseligülaycım bak şu boyayı buldum şimdi bitkiselmiş.fiyatlarda iyi.renklerde güzel.kopyalayamiyorum ama ya. natural colors adı.bi bak isterssen
şimdi bi doktor sitesinde okudum, bitkisel filan diye bişey yokmuş, o renkleri elde etmek için az da olsa hepsinde kimyasallık varmış..
şimdi bi doktor sitesinde okudum, bitkisel filan diye bişey yokmuş, o renkleri elde etmek için az da olsa hepsinde kimyasallık varmış..
AKTARLARDA hangi renk sac istiyosan ona göre kına setleri oluyo, kumral kestane falan filan. onlardan alsanız olmiyi mi? denemedim ama tavsiye baabında degil de fikir vermek baabında söylüyorum.
şekerim o kına boyalardan boyadınmı bi daha geri dönüşü zor oluyomuş.yani açık renge boyamak istedinse saçının uzamasını beklemek gerekiyomış.yani üstüne açık renk olmazmış.tabi gülay açık renk düşünüyomu ilerde bilmiyorum yinede bi değerlendirsin.
ay şu master chefteki anyana coooook gıcık oluyorum, ağzına 2 tane vurasım var git dogru düzgün Türkçe öğren gel demek istiyorum ona, çok kulagimi tirmaliyo. bunun kocasina da boyle konusuyo heralde ki byle ogrenmis bu.
ay şu master chefteki anyana coooook gıcık oluyorum, ağzına 2 tane vurasım var git dogru düzgün Türkçe öğren gel demek istiyorum ona, çok kulagimi tirmaliyo. bunun kocasina da boyle konusuyo heralde ki byle ogrenmis bu.
bende orda bi çok bilmiş aşçı varya ona dalasım var..
kaçığı çatalı atıyoya kızınca, alıcan çatalı saplıycan kıçına :kayris:
günaydın arkadaşlarım, nihayet geldim ben. öldüm dirildim desem yeridir 2 gündür. ama bugunumuze de şükür.
damlacımın eşi gitmiş allah kavuştursun allahım sabır versin diyorum damlacım
tünaydın
Dualarımız seninle canım, hayırlı haberlerle dön inşallah.
Aaa bilmiyodum, evet Allah kavuştursun sag salim inşallah.
Bu kadar da olmaz ama artık Melis, Damla ile MSNde görüşüyorsunuz demek, bi de kamerayı açıp göbek mi gösterdiniz birbirinize? Tööbe tööbee-kizgin:alsana:
selam kızlar ben geldim. radyologta ayrıntılı olarak baktı kızıma çok şükür iyimiş bi sorun yok. göğsümdeki kitleyede baktı iyi huyluya benziyo dedi takip yeterliymiş yani 3 ay sonra yine bakacak. kalp doktoruda kalbime baktı kapakçıklar falan iyimiş normal doğurabilirsin dedi:sok yada nasıl istersen dedi bende dedim ben sezeryan istiyorum ama en çok narkozdan korkuyorum narkozmu kaldı artık diyo belden bi iğne oldu bittiallaha şükür bugünüde atlattım iyi haberlerle hepimiz iyi haberlerle gelelim buraya-ciko