2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kızlarr oğluşumu göstermemiştim bakın bakalım yumuk suratlıma...
maşallaaaahh bitanemmeeee beeeee
cümleten selam kızlar.anam saat 3 te bıraktım burayı ne yazmışsınız yaw.yarıya kadar geldim oku oku takatım kalmadı bıraktım bende.valla saniye saniye takip gerekiyo haaa.damlacım evet oğlun babsına benziyi valla.benim kızı da babasına benzetmiştik hahah çok komikti ama.daha cinsiyet belli diildi o zman kesin erkek dedim yani.ama kız çıktı.

melis kadın nerelerdesin yaf:bebecik:bebecik
ayy evi hale yola sokim dedim beceremedim bıraktım-rgulu
internettenmi alışverş yaptınız yoksa mağazadan mı galiba viaportta varmış ebebeğin mağazası...
len ne viaportuu gelsene çamlıcaya koskoca 4 katlı merkezi burda ben seni götürürüm ne zaman istersen
ya bu arada selma buraya üye olmadımı.ses çıkmıyo dünürden.faceten mesaj attım.ben hiç görmedim burda.:acep:

olduda dün kocası pc ye format attı giremedi doğru düzgün

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
ya bu arada selma buraya üye olmadımı.ses çıkmıyo dünürden.faceten mesaj attım.ben hiç görmedim burda.:acep:

canım burdaaa selma.geçmişe bakarsan görürsün ben yanlış hatırlamıyorsam giriodu.bende dünürsüz kaldım olmadı senin kızı ben alırım:cokkomik:merak etme kızın kocasız kalmaz kızz :cokkomik:

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62
maşallaaaahh bitanemmeeee beeeee

ayy evi hale yola sokim dedim beceremedim bıraktım-rgulu

len ne viaportuu gelsene çamlıcaya koskoca 4 katlı merkezi burda ben seni götürürüm ne zaman istersen

olduda dün kocası pc ye format attı giremedi doğru düzgün

annemde şimdi soledi:)))erdem hastenesinin karşısında tamam bi gün buluşup gidiyoruz kaytarmak yok savunun ulen alışveriş canavarları geliyoooo:zonk::zonk:

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
canım burdaaa selma.geçmişe bakarsan görürsün ben yanlış hatırlamıyorsam giriodu.bende dünürsüz kaldım olmadı senin kızı ben alırım:cokkomik:merak etme kızın kocasız kalmaz kızz :cokkomik:

hahahahahahahhah-kop-kop-kop:kayris::kayris::eek::eek::eek::eek:ynaa

oleeyyy benim kız kocasız kalmasın.hem de hemşehri sayılırız.anam kadın nufüsü artıyo.bi erkek bulduk bulduk valla yoksam artada kalır benim kızlar.amaaaaaaaaaa yooookkk ben selamaya söz verdim.aman sonra sattın beni der üzülür.olmaz bacım.buluruz sana yeni gelin.bu arada senin dünür kimdi ?

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
neyse biraz müsade bana kızlar.kzızmı yıkamam lazım.ayyy çok hyecanlıyız.yarın kızımın gösterisi var.kültür merkesinde olcak.okul gösterisi.hayırlısı bakalım.neyse birazdan gelirim kapiş.bay.:bebecik:bebecik

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
slm.lar herkese
damla hoşgeldin
özge ben pek alışamadım bu ismine ama alışırız yani
eminemmm
ayy esraaaaaaaaaa:nanik::nanik:

o zamn yemege dewam inicim-ciko-ciko-ciko

elmaa he cok hossun

ayy esımde aynını dıyo zaten dogumdan sonra kılo wermk ıcın ayrı bı butce lazım:nanik:
babamın dedıgı aklıma geldı ben bekarken dıyet yapardım babmda YEDIRIYOM PARA WERIYOM ZAYIFLATMAK ICIN YINE PARA WERIOM ANLAMDIM derdı:nanik::nanik::nanik:
babanın lafına bittim haklı valla baban :eek:ys::eek:ys::eek:ys::eek:ys:
canım eşim gelmişti onunla ilgilendim biraz :sirin::sirin::sirin::sirin:
resmım nasıl kızlarr ben bunu cok sewıyommmm-ciko
bende hep seni bu resimle bütünleştiriyorum aynı pozu oğlunlada yap -ciko-ciko
merhaba arkadaşlar....
doktordan geldim şimdi...
erkekmiş bebeğim.... ayağıyla kapatmış bizim kereta ama doktor yüzde 80 erkek dedi....:bebecik:bebecik
bir kızım vardı birde erkeğim olacak.. çok şükür Rabbime.. Allah olmayanlara versin....
ohh maşallah bir erkek daha hayırlı olsun canım oğlunn
kızlarr oğluşumu göstermemiştim bakın bakalım yumuk suratlıma...

ayy yerim ben onuuu maşallah orkana

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139

oleeyyy benim kız kocasız kalmasın.hem de hemşehri sayılırız.anam kadın nufüsü artıyo.bi erkek bulduk bulduk valla yoksam artada kalır benim kızlar.amaaaaaaaaaa yooookkk ben selamaya söz verdim.aman sonra sattın beni der üzülür.olmaz bacım.buluruz sana yeni gelin.bu arada senin dünür kimdi ?

senin dünür buralarda canım -cikobenim dünür sevgiso du.hiç görmedim bulamadı o da bizi.napalım oğluşumda beklesin azıcık yahu.bize de talih güler bigün-ciko-ciko

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
annemde şimdi soledi:)))erdem hastenesinin karşısında tamam bi gün buluşup gidiyoruz kaytarmak yok savunun ulen alışveriş canavarları geliyoooo:zonk::zonk:
erdemin karşsında deil yaa neyse ben seni götürcem sen bizim toprakalra ayak basda

püüü selmaya sölicem seni nesliiii birara aklına geldi dicem seni satıordu dicemm
senin dünür buralarda canım -cikobenim dünür sevgiso du.hiç görmedim bulamadı o da bizi.napalım oğluşumda beklesin azıcık yahu.bize de talih güler bigün-ciko-ciko

senin dünürde buralarda cnm bugün burdydı hatta ne çabuk sattın lennn kızı sevgi ş. bak f dee ya gruptan yada bnm listeden bul ekle bu kıyağımıda unutmasınn veletlerinizz

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
erdemin karşsında deil yaa neyse ben seni götürcem sen bizim toprakalra ayak basda

püüü selmaya sölicem seni nesliiii birara aklına geldi dicem seni satıordu dicemm

senin dünürde buralarda cnm bugün burdydı hatta ne çabuk sattın lennn kızı sevgi ş. bak f dee ya gruptan yada bnm listeden bul ekle bu kıyağımıda unutmasınn veletlerinizz

:1::1::1:benim dünür bende ekliymiş tatlım ben hala nickleri tam öğrenemdim ki.neyse teşekkür ederim dünürü takip ederim artıkın-ciko-ciko

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159

kzı melis ne fesattsın yoho.bana bak aramızı bozma dünürle.bende siizinki bozarım.seval unutmasın benimki burdaymış zaten ama denk gelemedik.hıh:nanik:

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
kzı melis ne fesattsın yoho.bana bak aramızı bozma dünürle.bende siizinki bozarım.seval unutmasın benimki burdaymış zaten ama denk gelemedik.hıh:nanik:

f' de ekli deilmisin seninkide selma h. g. kod adlı insann len herkese dünürünü benmi anlatcamm lan

bnm dünürümle sağlıklı ve sağlam bir ilişkimiz var cnmmm bize bişi olmaz-ciko

yarın içinde haticenurumuza başarılar diliorum cnmmm

nslhn2

Aktif Üye
Tepki
159
f' de ekli deilmisin seninkide selma h. g. kod adlı insann len herkese dünürünü benmi anlatcamm lan

bnm dünürümle sağlıklı ve sağlam bir ilişkimiz var cnmmm bize bişi olmaz-ciko

yarın içinde haticenurumuza başarılar diliorum cnmmm

yavrucum ekli tabi olmaz olurmu.ama sadece burda denk gelemedikte.geçmişte de göremedim.saol canım işallah başarır.çünkü çok çekingendir bu konularda.e bide 350 kişinin önüne çıkcaklar.oo my dear god:sinifsinif:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar