2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
Kızlar ben kaçayım,son rütuşları yapayım.
Her şey tamam da yemeği yapamadım,onu da eşim gelirken halledecek artık:cikolata:
Öptüm sizi,kaçabilirsem gelirim gene:bebecik

OP
perle

perle

Daimi Üye
Tepki
400
evet benimde 2 eylül son tarih ama sezeryan düşünüyorum o yüzden agustus sonu gelir insallah oğlum..Seval,ces, sen, ben, elma ilk kurbanlar biziz :eek:ys:

son da ben görünüyorumm:iyyyy::bayil::bayil::bayil::bayil:

bu arada benim eylül sonu ekim başı olucak ya kısa kollu bişey almıyım diyorum sizce napiimm:acep:

eb_has

Aktif Üye
Tepki
62

bu arada benim eylül sonu ekim başı olucak ya kısa kollu bişey almıyım diyorum sizce napiimm:acep:

bencede alma şekerim belki 1-2 tane..bendede bi elbise var askılı onuda uzun kolluyla giydiririm diyorum...kış çocukları olacak nede olsa:panter::panter:

sevsevon

Aktif Üye
Tepki
139
evet benimde 2 eylül son tarih ama sezeryan düşünüyorum o yüzden agustus sonu gelir insallah oğlum..Seval,ces, sen, ben, elma ilk kurbanlar biziz :eek:ys:

evet erken doğumları düşünmezsek ilk doğum yapanlardanız en güzel-ciko-ciko artık biz footoları paylaşırız diğer kızları doğum heyecanı sarmış olcak

MLSFB

Daimi Üye
Tepki
336
Anaaaa Hürrem gene doğurdu ya la :deli:
a ben onun başladığı gece hamile olduğumu öğrenmiştim karı pörtletip duruorr ben hala mal mal bekliorum:nanik:
hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olur....-ciko-ciko
benim kızımı da ekleyin bence artık listeye.....:panter:
yaa ben nedense sana kız fikrini oturtamıorum bakıorum bakıorum yadırgıorum nedense çok erkek anası oturtmuşum seni kafamda:sirin:
Off diğer konularımız hala açık,hala yorum yapılabiliyor ya:2:
haram zıkkım ziyaannn olsunnnn
Dikkat Dikkattt !!!
e-bebekteki 250 tl'ye 50 tl indirim çeki
15 Mayıs'a kadar uzatılmış.
Bilgilenenlere duyurulur..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öle bir kampanyamı varmışşşşş ebebekte pazar gittim bi halt yoktuu. jokerde her 100 tl ye 20 tl vardı bende park yatak aldım böle olduğunu bilsem ordan alırdım tüh beee

ya kısa kollu alsanda kış geç gelior çoğunlukla evde olcaksınız e evlerde sıcak birde kısa kollu veya kolsuzları atlet olarak düşün cnmmm

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316

dmlonr

Daimi Üye
Tepki
316
a
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öle bir kampanyamı varmışşşşş ebebekte pazar gittim bi halt yoktuu. jokerde her 100 tl ye 20 tl vardı bende park yatak aldım böle olduğunu bilsem ordan alırdım tüh beee

melis söyledim ya sana e bebekten aldım jokerde de e bebekte de aynı kampanya var diye..Şaşkın mısın kızım sen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar