- #3.601
Off diğer konularımız hala açık,hala yorum yapılabiliyor ya:2:
-zebani:kizdim:-zebani:kizdim:-zebani:kizdim:
Off diğer konularımız hala açık,hala yorum yapılabiliyor ya:2:
evet benimde 2 eylül son tarih ama sezeryan düşünüyorum o yüzden agustus sonu gelir insallah oğlum..Seval,ces, sen, ben, elma ilk kurbanlar bizizys:
hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olur....-ciko-ciko
benim kızımı da ekleyin bence artık listeye.....
benimde oğlum yok o listede ama eklenmek istemiyorum totem malumys:
ys:
ys:
evet benimde 2 eylül son tarih ama sezeryan düşünüyorum o yüzden agustus sonu gelir insallah oğlum..Seval,ces, sen, ben, elma ilk kurbanlar bizizys:
o zaman son durum;
27 KIZ
39 ERKEK
son da ben görünüyorumm:iyyyy::bayil::bayil::bayil::bayil:
bu arada benim eylül sonu ekim başı olucak ya kısa kollu bişey almıyım diyorum sizce napiimm:acep:
Kızlar ben kaçayım,son rütuşları yapayım.
Her şey tamam da yemeği yapamadım,onu da eşim gelirken halledecek artık:cikolata:
Öptüm sizi,kaçabilirsem gelirim gene:bebecik
hayılısıyla sağlıklı bişekilde doğsunlar...
bencede alma şekerim belki 1-2 tane..bendede bi elbise var askılı onuda uzun kolluyla giydiririm diyorum...kış çocukları olacak nede olsa
a ben onun başladığı gece hamile olduğumu öğrenmiştim karı pörtletip duruorr ben hala mal mal bekliorum:nanik:Anaaaa Hürrem gene doğurdu ya la :deli:
yaa ben nedense sana kız fikrini oturtamıorum bakıorum bakıorum yadırgıorum nedense çok erkek anası oturtmuşum seni kafamda:sirin:hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebeğin olur....-ciko-ciko
benim kızımı da ekleyin bence artık listeye.....
haram zıkkım ziyaannn olsunnnnOff diğer konularımız hala açık,hala yorum yapılabiliyor ya:2:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öle bir kampanyamı varmışşşşş ebebekte pazar gittim bi halt yoktuu. jokerde her 100 tl ye 20 tl vardı bende park yatak aldım böle olduğunu bilsem ordan alırdım tüh beeeDikkat Dikkattt !!!
e-bebekteki 250 tl'ye 50 tl indirim çeki
15 Mayıs'a kadar uzatılmış.
Bilgilenenlere duyurulur..
son da ben görünüyorumm:iyyyy::bayil::bayil::bayil::bayil:
bu arada benim eylül sonu ekim başı olucak ya kısa kollu bişey almıyım diyorum sizce napiimm:acep:
bende ilklerdenim 1 eylül tabi sezeryansa 1-2 hata önce alırız dedi dr...:nanik::nanik:
evet erken doğumları düşünmezsek ilk doğum yapanlardanız en güzel-ciko-ciko artık biz footoları paylaşırız diğer kızları doğum heyecanı sarmış olcak
kızlar doğum fotoğrafçısı tutmayı düşüneniz varmı?
ya kısa kollu alsanda kış geç gelior çoğunlukla evde olcaksınız e evlerde sıcak birde kısa kollu veya kolsuzları atlet olarak düşün cnmmm
a
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa öle bir kampanyamı varmışşşşş ebebekte pazar gittim bi halt yoktuu. jokerde her 100 tl ye 20 tl vardı bende park yatak aldım böle olduğunu bilsem ordan alırdım tüh beee
ben istiyorum canım bi aksilik olmazsa eşim yetişirse doğuma mutlaka istiyorum.