2011 eylül anneleri buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
maşallah sana

inşallah cnm.
dün gösterdiğim çantanın iki bölmesi varmış içi kullanışlı ama omuz askısı yok olmasa da olmaz mı uzun askısı ne dersiniz
Ekli dosyayı görüntüle 7542

Ekli dosyayı görüntüle 7543
ben çok beğenmiştim canım bence al :panter::panter:
Off akşamları yemeyeyim diye zorluyorum kendimi ama
bu saatlerde midem kazınıyor ya:acep:
Siz napıyorsunuz kızlar,bu saatlerde acıkan var mı:acep:

salatalık ye canım açlığını bastırır

esrant

Daimi Üye
Tepki
364
ben bugün geç yediğim için acıkmadım canım iştahlarımız açıldı değil mi ay esracım ilk zamanlarımızı hatırladım seninde iştahın yoktu yiyemiyorduk pek

Off hem de nasıl açıldı canım ya:sila:
İlk zamanları hiç hatırlatma,iki türlüsü de hoş değil ya:)
Bi ortasını bulamadık :)

daha geç acıkabiliyorum o zmanda su içiyorum ya da elma yiyorum ya daaaaaaaa tembelliğimi öne sürüp kalkıp bişii yemiyorum :))))

:)En güzeli canım,yememek lazım bu saatte,ben de yemiyorum şimdi:lala:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
cıks, çok soru sormadın, bende alacak olsam canon ya da nikon(prfsynl için) alırdım ama markalarda her model iyi oluyor diyemem, olympus markanın bir çok modeli canondan daha iyidir mesela, amacın ne ise ona göre cihaz al, en çok fotoğraf mı çekmek istersin yoksa hareketli kayıt mı??? amaaaa bebişin olacak şimdi senin, ben olsam kamera alırdım, telefonlardaki 2mp'lik kameralarda süper foto çıkıyor bazen ki çoğu kameranın telefonlardaki gibi güzel foto çeken özelliği var, uzun lafın kısası kamera al derim, sony tavsiye ederim, panasonic fena değildir, canon iyidir, yeterince kafanı karıştıramadıysam söyle başka şeylerde yazabilirim karıştırmak için :)))))))))
özet:
kamera al
1.sony
2.panasonic
3.canon

sanırım özetledims :))

açıklamaların için tşk ederim canım. yani profesyonel düşünmüyorum kendi çapımda işte ama yeni elektronik sistemlere entegre olabilecek özellikte canon marka da hangi modeli önerebilirsin malum limitim doğrultusunda da olması çok önemli

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
haa bu arada, kamera almadan önce iyice incele, sonra kısa bi görüntü al ki yeni kameraların dahili hafızası var kayıt yapabilirsin demo cihazlarda, sonra o kayıtları tvde izlettir, satış danışmanını yor biraz...
sesi ve görüntüyü nasıl aktardığını kendin gör ve evinde lcd/plazma tv yoksa artı bide bilgisayarda izlettir, satış danışmanına ayıp olmaz merak etme... bu arada dahili hafızası çok olsun diye fazla para verme, çoğu görüntüleri zaten sileceksin, fotoğrafları bastıracaksın, geriye kalanları bir harici hdd'ye kaydedersin ki cihaz bozulduğunda ya da pc çöktüğünde ortada kalmayasın...

sbecit

Aktif Üye
Tepki
199
açıklamaların için tşk ederim canım. yani profesyonel düşünmüyorum kendi çapımda işte ama yeni elektronik sistemlere entegre olabilecek özellikte canon marka da hangi modeli önerebilirsin malum limitim doğrultusunda da olması çok önemli
hmmmm, canon olsun diyorsun, peki, yarın sana model söyliim, ben satışta değilim çünkü, teknoasistim ben, son modelleri inceleyeyim varsa mağazada, yoksa sd'lere sorarım, sana uygun olanı sölerim yarın

derus

Aktif Üye
Tepki
123
hmmmm, canon olsun diyorsun, peki, yarın sana model söyliim, ben satışta değilim çünkü, teknoasistim ben, son modelleri inceleyeyim varsa mağazada, yoksa sd'lere sorarım, sana uygun olanı sölerim yarın

çok tşk ederim saadetcim sana zahmet olacak ama çok sevinirim görüşmek üzere

esila4

Daimi Üye
Tepki
372
entube de dr.a gidecekti hbr verdi de ben mi kaçırdım hbr.i olan var mı
yok canım yazmadı bende görmedimm
man öyle olsun gezsin ne güzel senin keyfin nasıl? Ankaraya gelmeyi düşünmüyor musun hiç

iyi canım ya keyfim şükür.ankaraya gelmeyi ben düşünüyorum da eşim duygu sömürüsü yapıyor oğlundan ayırmayacakmışımm :hihi::hihi::hihi: ama düşünüyorum mayıs ortası yada sonu gibi inallah çok özledim memleketimi :acep::acep::acep: sen nasılsın canımm:sirin::sirin:

derus

Aktif Üye
Tepki
123
yok canım yazmadı bende görmedimm

iyi canım ya keyfim şükür.ankaraya gelmeyi ben düşünüyorum da eşim duygu sömürüsü yapıyor oğlundan ayırmayacakmışımm :hihi::hihi::hihi: ama düşünüyorum mayıs ortası yada sonu gibi inallah çok özledim memleketimi :acep::acep::acep: sen nasılsın canımm:sirin::sirin:

hiç kanma sömürülere:hihi:çok ağırlaşmadan gelmek daha iyi olur canım.ben de iyiyim şükür ama artık çok gezemiyorum bacak ağrılarım başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar